Thaimassage på Estetikcentrum

Välgörande och avslappnande thai massage på estetikcentrum i Malmö

Välkommen till Estetikcentrum i Malmö för en massage utförd av en erfaren och skicklig diplomerad massör. Thaimassage mjukar upp stela och trötta muskler och främjar avslappning.

Thaimassage i Malmö

Thaimassage är en helkroppsmassage som kombinerar olika tekniker för att främja avslappning, lindra muskelspänningar och förbättra kroppens energiflöde. En behandling för dig som vill:

Under en thaimassage-session ligger du ner medan vår diplomerade massör använder olika tekniker med händer, tummar och armbågar för att applicera tryck på olika punkter på kroppen. Dessa tekniker inkluderar sträckningar, knådningar, tryckpunktsmassage och djupvävnadsmassage.

Thaimassage fokuserar på att lösa upp blockeringar i kroppens energibanor, som kallas "sen" på thailändska. Genom att applicera tryck på dessa punkter och använda sträckningar och stretchövningar kan vi förbättra blodcirkulationen, öka flexibiliteten, lindra smärta och främja kroppens naturliga läkningsprocess. För att inte prata om att det ger dig en avkopplande och stressfritt avbrott i vardagen.

Snabbfakta

5/5
"Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra, kommer att fortsätta gå dit med glädje"
– Marie

Thaimassage på Estetikcentrum

Pris från 595 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

50-110 minuter

Thaimassage med eller utan ansiktsbehandling

Vi har olika typer av Thaimassage där vår massör fokuserar på olika områden och besvär. Du kan också välja om du vill ha en kortare behandling eller lyxa till det extra mycket.

Klassisk Thaimassage 50 min eller 80 min

En specifik massageteknik som inriktar sig på att återställa obalans i bindväven och används för att lindra värkande och stressade muskler. Här jobbar massören på musklerna med ett djupare tryck än vid exempelvis svensk massage.

Vid bokning av Thaimssage 80 min ingår det även en längre skalp- och ansiktsmassage, alt. att massören fokuserar på ett problemområde som t.ex. axlar.

Buddhamassage 50 min eller 80 min

En djupgående massage av axlar, nacke och rygg för att lätta upp spänningar och hjälpa dig att hitta det inre lugnet.

Vid bokning av Buddha massage 80 min ingår helkroppsmassage. Följt av en ansiktsbehandling bestående av en rengörande, peeling, mask, hårbottenmassage och avslutas med en fuktgivande ansiktskräm.

Närbild på kvinna som får ansiktsmassage
Kvinnas fötter i ett fotbad med blomblad

Tempel Thaimassage

En Thaimassage för dig som gillar fotbad och fotmassage. I vår Tempel massage kan du även lägga till ansiktsbehandling och behandla hela kroppen från topp till tå. Detta är massagen för dig som:

Tempel Thaimassage 80 min

Det börjar med 30 minuters uppmärksamhet av dina fötter - du får ett varmt fotbad, fotpeeling, fotmask och en avslutande fotmassage medan du njuter av ett glas alkoholfritt bubbel och färsk frukt. Därefter väljer du en av våra fyra aromaoljor till din 60 min långa helkroppsmassage.

Tempel Thaimassage Deluxe 110 min

Detta är Estetikcentrums lyxigaste massage. En Tempel Thaimassage i grunden med ett tillägg av en lyxig ansiktsbehandling och hårbottenmassage. Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring följt av peelingmask och avslutas med en fuktgivande ansiktskräm.

Våra skickliga massörer
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna massageterapeuter finns här för dig. Slipp värkande stela muskler och unna dig en stunds avkoppling från vardagen.

Om du har frågor om massage på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om massage nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Thaimassage är underbart för vissa, men passar inte alla. Om du är osäker på vilken typ av massage du skulle föredra får du gärna ringa eller maila oss, så hjälper vi dig att välja.

Massagen utformas alltid efter dina önskemål, så du kan prata med massören innan behandlingen börjar för att anpassa den efter vad du vill åstadkomma. 

Klassisk thaimassage
1 behandling på 50 min: 595 kr
5 behandlingar på 50 min: 2380 kr (köp 5 betala för 4)

1 behandling på 80 min: 865 kr
5 behandlingar på 80 min: 3460 kr (köp 5 betala för 4)

Här ingår även en fantastiskt skön skalpmassage

Buddha thaimassage
1 behandling på 50 min: 695 kr
5 behandlingar på 50 min: 2780 kr (köp 5 betala för 4)

1 behandling på 80 min: 975 kr
5 behandlingar på 80 min: 3895 kr (köp 5 betala för 4)

Tempel thaimassage
1 behandling på 80 min: 995 kr
5 behandlingar på 80 min:  3980 kr (köp 5 betala för 4)

1 behandling på 110 min: 1395 kr
5 behandlingar på 110 min: 5580 kr (köp 5 betala för 4)

I behandlingarna på 110 minuter ingår även en skön ansiktsbehandling.

 

Vi rekommenderar att du klär av dig till underkläderna och knäpper upp bhn i ryggen. 

Detta är för att ge massören obegränsad rörelse vid massagen av dina muskler samt skydda dina kläder från oljan som används.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Thaimassage?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?