Svensk massage
på Estetikcentrum

Avslappnande svenska massage på Estetikcentrum i Malmö

Välkommen till Estetikcentrum i Malmö för en massage utförd av en erfaren och skicklig diplomerad massör. Svensk massage mjukar upp stela, trötta muskler och hjälper till att släppa på spänningar i kroppen.

Svensk massage
i Malmö

Njut av en härlig, avkopplande massage med varma oljor som mjukar upp musklerna. En perfekt behandling för dig som vill ha total avkoppling. Boka en svensk massage om du:

Svensk massage fokuserar på att förbättra blodcirkulationen, lösa upp spänningar i musklerna, öka rörligheten och främja avslappning. Det utförs vanligtvis genom att massören använder sig av olika tekniker, inklusive knådningar, strykningar, gnuggningar och tryck på musklerna.

Svensk massage har visat sig vara effektiv för att lindra muskelspänningar, minska stress och främja allmän avslappning. Den används ofta för att behandla vanliga problem som nack- och ryggsmärta, stelhet i leder och muskelspänningar orsakade av stress eller fysisk aktivitet.

Snabbfakta

5/5
”Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra, kommer att fortsätta gå dit med glädje.”
– Marie

Svensk massage på Estetikcentrum

Pris från 395 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 25-110 minuter

Klassisk svensk massage

Njut av en avkopplande stund i vardagen. Välj mellan en Svensk massage med eller utan en ansiktsbehandling som ger återfukt och lyster.

Svensk massage 50 min eller 25 min

En avkopplande massage med varma oljor som mjukar upp stela och trötta muskler och får dig att slappna av. en helkropssmassage med skalpmassage.

Vid val av kortare tid på 25 min så kan du istället få välja fokusområde; nacke, axlar, rygg eller ben.

Svensk massage facial 75 min

En klassisk svenska massage med ansiktsbehandling. Njut av en varm helkroppsmassage som får dig att koppla av. Därefter får du ansiktsmassage sm avslutas med en ansiktsbehandling som består av rengöring, peeling och mask. En ansiktsbehandling som ger dig lyster och återfukt.

Närbild på en kvinna som får ansiktsbehandling
Närbild på kvinna som får massage med heta stenar

Massage med varma stenar

En svensk avkopplande massage som bidrar till inre lugn och harmoni. Massören använder sig av varm olja och heta stenar för att komplettera massagen. Boka en massage med svenska stenar om du:

Svenska stenar 25 min eller 50 min

Hot Stone massage eller massage med varma stenar ger ett avslappnat tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Uppvärmda stenar placeras på din kropp och värmen från stenarna hjälper till att mjuka upp spända muskler.

Eteriska oljor och värmen från stenarna gör att massagen upplevs som behaglig och mjuk samtidigt som massören kommer åt spänningar längre in i muskeln.

Våra skickliga massörer
hjälper dig att slappna av

Våra erfarna massageterapeuter är experter på att få dig och dina muskler att slappna av. här för dig. Slipp värkande muskler och unna dig en lugn stunds avkoppling från vardagen.

Massageterapeut

Om du har frågor om massage på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om massage nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Är du osäker på vilken typ av massage som passar dig och dina behov bäst får du gärna ringa eller maila oss, så hjälper vi dig att välja.

Massagen utformas alltid efter dina önskemål, så du kan prata med massören innan behandlingen börjar för att anpassa den efter vad du vill behandla. 

Klassisk svensk massage:

1 behandling på 25 min: 395 kr 

2 behandlingar på 25 min: 1580 kr (köp 5 betala för 4)

1 behandling på 50 min: 765 kr 

5 behandlingar på 50 min: 3060 kr (köp 5 betala för 4)

Svensk harmonimassage:

1 behandling på 75 min:  1195 kr
5 behandlingar på 75 min 4780 kr (köp 5 betala för 4)

Svenska stenar massage:

Priser rygg
1 behandling på 25 min:    565 kr
5 behandlingar på 25 min: 2260 kr (köp 5 betala för 4)

Priser helkropp
1 behandling på50 min: 995 kr
5 behandlingar på 50 min: 3980 kr (köp 5 betala för 4)

Vid köp av paket
Boka din första massage online. Vid ditt första besök på kliniken kan du betala paketpriset.

För att boka med paketpris bokar du din första massage online som vanligt. Vid ditt första besök på kliniken kan du sedan betala paketpriset.

Vi brukar rekommendera att vara avklädd till underkläderna och att knäppa upp bhn i ryggen så att massören kommer åt.

Detta är för att ge massören obegränsad rörelse vid massagen av dina muskler samt skydda dina kläder från oljan som används.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Svensk massage?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.