Plasma Pen på Estetikcentrum

Plasma pen behandling av kråksparkar

Strama upp huden, reducera rynkor och behandla ärr helt utan kirurgi med Plasma Pen. Denna behandlingsmetod har blivit mycket populär och ger goda resultat utan större ingrepp.

Plasma Pen i Malmö

Vill du åtgärda hängande ögonlock, slapp hud eller ta bort påsar under ögonen utan operation? Då är Plasma pen något för dig. Vid en Plasma pen-behandling utsätts ditt översta hudlager för små plasmaimpulser som gör att huden stramas åt.

Plasma pen kan användas för att behandla slapp hud, särskilt på områden som ansikte, hals, ögonlock och käklinje. Genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin hjälper den till att strama upp och ge en fastare hud.

Plasma pen kan också minska synligheten av fina linjer och rynkor. Den kontrollerade värmeenergin hjälper till att jämna ut huden och förbättra dess struktur. Utöver detta är metoden perfekt för behandling av vissa typer av ärr, såsom akneärr och kirurgiska ärr. Genom att stimulera hudens naturliga återhämtning kan den bidra till att förbättra hudtonen.

Snabbfakta

5/5
”Alltid ett lika trevligt och familjärt mottagande både i reception av tjejerna där och av hudterapeut Magdalena som jag varmt rekommenderar för hennes personliga engagemang och expertis.”
– Amanda

Plasma Pen på Estetikcentrum

Pris från 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30 minuter

Kråksparkar behandlade med Plasma Pen

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för våra behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Varför välja Plasma Pen?

Plasma Pen har blivit populär tack vare att det görs utan nålar eller knivar – samtidigt som resultaten blir fantastiska.

Det är viktigt att notera att fördelarna med plasma pen kan variera beroende på dina specifika förutsättningar och behandlingsområden. Därför erbjuder vi alltid en konsultation först så att vi kan bedöma vilken behandling som passar just dig bäst.

Hur fungerar Plasma Pen?

Plasma pen är en icke-kirurgisk behandling av huden och ger fina resultat med minimal återhämtningstid.

Plasma Pen ser ut som en penna med en liten tipp. Pennans tipp avger ström som skapar en elektrostatisk impuls. När tippen nuddar hyn uppstår en reaktion som ger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund ångar värmen från blixten ut överflödig vätska från din hud – vilket ger en direkt åtstramning. Denna ytliga skada får huden att förnya sig och skapa kollagen. Under behandlingen upprepas blixten av plasmaljus i ett rutmönster över det önskade området.

Direkt efter behandlingen syns små prickar på området du behandlat och du kommer att vara lite svullen med rodnad och öm hy. Det är inte farligt och går över inom några dygn. Prickarna blir mot slutet små skorpor som sedan trillar av. Det är en ytlig behandling så du kan sminka över med hudvänligt mineralsmink, men vi rekommenderar att hyn får vila. Under de första tre månaderna måste du skydda hyn med hög solfaktor och solglasögon i direkt solljus, annars riskerar du bestående pigmentförändringar.

Närbild på ögonbryn på ung kvinna

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för att möta dina behov, från ansiktsbehandling, kroppsbehandlingar och rådgivning vid hudproblem.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Plasma Pen nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Det beror på hudtyp, ålder, och område. Man kan bara strama upp en viss mängd hud per behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar med Plasma pen. Som med alla behandlingar beror resultatet av din Plasma pen på hur din hud tar emot behandlingen, vilket gör att resultatet är individuellt.

 

Resultatet från Plasma Pen är permanent. Huden fortsätter dock att åldras, så ta hand om den och försök att tillämpa en hälsosam livsstil för att njuta av förändringen så länge som möjligt.

Om du har mycket lös hud som du vill strama åt kan det behövas två till tre upprepade besök för att nå det önskade slutresultatet.

Ögonbrynslyft: 1695 kr

Övre ögonlock: 2195 kr 

Nedre ögonlock: 2195 kr

Övre + nedre ögonlock: 3995 kr

Kråksparkar: 2595 kr

Kråksparkar + Övre + nedre ögonlock: 6595 kr

Rynkor panna: 2995 kr

Rökrynkor/överläpp: 1795 kr

Rynkor runt munnen: 2595 kr

Nasolabila veck: 2995 kr

Hamsterpåsar: 2295 kr 

Hals: 3995 kr

Dekolltage: 4995 kr

Hals + dekolltage: 7995 kr

Ärr: 2 990 – 6 990 kr

Milier: 990-1 590 kr

Näsknutor: 5995 kr

Bristningar: 1 990-5 990 kr

Xanthelasma (fettpåsar runt ögonen): 1195 kr

Uppstramning/rynkor hela ansiktet: 10 590 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Plasma Pen?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?