Konsultation på Estetikcentrum

Konsultationer

Vi är skönhetskliniken med patienten i fokus. Vi är måna om att du ska känna dig trygg och välinformerad när du kommer till oss. Därför erbjuder vi alltid en konsultation inför alla operationer och injektioner, och för majoriteten av våra hud- och kroppsbehandlingar.

Dr Tina Tos har konsultation med en patient på Estetikcentrum

Så går processen till

När du kommer till oss på konsultation får du träffa både din kirurg och en koordinator:

Efter konsultationen

Efter konsultationen får du i lugn och ro läsa igenom all information du fått med dig hem. Om du har några frågor kan du kontakta oss.

Om du inte känner dig redo och du vill ha en andra konsultation med samma eller en annan kirurg på kliniken vid ett senare tillfälle är det kostnadsfritt inom ett år. Vi erbjuder prisgaranti i 6 månader efter din konsultation.

Inför operationen

Vår sköterska kommer att kontakta dig inför operationen för att ge dig mer information om hur du ska förbereda dig. Du får då även chans att ställa alla dina frågor för att känna dig helt trygg.

Att utföra en plastikoperation är ett stort beslut. Därför är det viktigt att först komma på en konsultation, så att du kan ställa alla dina frågor, och så att vi kan säkerställa att du får rätt operation för resultatet du är ute efter.

På konsultationen går vi igenom risker, förväntade resultat och ger dig information. Du får även fylla i en hälsodeklaration, som du även kan ladda ner och läsa igenom här.

Injektioner är ett relativt litet ingrepp, men din trygghet är allra viktigast för oss, så vi kräver att du kommer en konsultation inför alla injektionsbehandlingar. På konsultationen diskuterar vi dina önskemål, och du får ställa alla dina frågor till vår injektionssköterska. Enligt lag måste du sedan få minst 48 timmars betänketid innan din injektionsbehandling.

Du måste inte komma på en konsultation till ansikts- och hudbehandlingar, men om du är osäker på vad som passar dig och din hud bäst kan det vara en god idé att boka en 15-minuters konsultation med våra hudterapeuter. De kan ge dig råd och tips på vilka behandlingar som passar dig bäst utifrån resultaten du söker och din nuvarande hud. Om du har allergier är det även viktigt att du berättar det för oss.

Du måste inte komma på en konsultation till våra kroppsbehandlingar, såsom massage, LPG och CM-slim, men om du är osäker på vad som passar dig och dina målsättningar bäst kan det vara en god idé att boka en 15-minuters konsultation med vårt team.

Vi kan ge dig råd och tips på vilka behandlingar som passar dig bäst utifrån resultaten du söker.

Allurionprogrammet är en revolutionerande metod där en vattenfylld ballong kombineras med ett kostrådgivningsprogram och coachning i 6 månader.

För att veta om du är en bra kandidat för programmet är det viktigt att först komma på en konsultation, där vi berättar om processen och pratar om din hälsa och målsättningar. Då får du även träffa vår läkare, vår coach och vår kostrådgivare så att du får en känsla för teamet du kommer att jobba med.

Dr Ali Bagher tar bild på en patient på konsultation på Estetikcentrum

Läs mer om våra kirurger

Plastikkirurg och överläkare

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Läs mer om våra behandlare

Hudterapeut

Hudterapeut

Injektionssköterska

Massageterapeut

Spela videoklipp
Spela videoklipp

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Konsultation?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?