Behandling med blodplasma på Estetikcentrum

Friskare hår efter blodplasma behandling genom injektion

Behandling med blodplasma är en populär behandling där ditt eget blod används för att främja läkning, minska inflammation och återbygga skadad vävnad.

Behandling med blodplasma i Malmö

Denna behandling, även kallad plasmabehandling, innebär att vi injicerar en liten mängd av ditt eget blod i huden eller hårbotten för att starta en föryngringsprocess. Denna behandling passar dig som:

Behandlingen börjar med att en liten mängd blod tas, vanligtvis från armen, och centrifugeras för att separera blodplasman från andra blodkomponenter som röda blodkroppar.

Den resulterande plasman, som är rikt på blodplättar och tillväxtfaktorer, samlas och används sedan för behandlingen. När den berikade plasman injiceras tillbaka i kroppen kan det hjälpa till att främja läkning och återuppbyggnad av skadad vävnad.

Med plasmabehandling kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Behandlingen främjar läkning, minskar inflammation, stimulerar kollagenproduktionen och ökar hårväxt.


Snabbfakta

5/5
”Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på Estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra, kommer att fortsätta gå dit med glädje.”
– Marie

Behandling med Blodplasma på Estetikcentrum

Pris från 2 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30-60 minuter

Behandling med injektion på Estetikcentrum i Malmö

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade injektionssköterskor med gedigen erfarenhet och personal som tar emot dig på bästa sätt.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinska injektionsbehandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat.

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Vårt erfarna team finns här för hjälpa dig både med estetiska behandlingar och vid olika bekymmer som håravfall, partiell tunnhårighet, migrän och torr hud.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling med blodplasma nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Inför din plasmabehandling kan du vilja duscha och tvätta håret, eftersom du inte får duscha 24 timmar efter din behandling. 

Undvik alla typer av blodförtunnande läkemedel inklusive kosttillskott i sju dagar innan din behandling. 

Efter behandlingen kan det klia i hårbotten, försök att motstå att klia.

En behandling (ansikte eller hår): 2 990 kr

Paketpris: 4 behandlingar 10 000 kr (ord.pris 11 960 kr)

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Behandling med blodplasma?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?