Migränbehandling med injektion på Estetikcentrum

Medicinsk migränbehandling med injektioner på Estetikcentrum i Malmö

Migrän är smärtsamt och infaller ofta vid olägliga tillfällen. För många finns det inte heller något som mildrar symptomen. På Estetikcentrum erbjuder vi migränbehandling med injektion, där ett nervtoxin injiceras för att blockera smärtsignalerna.

Migränbehandling med injektion i Malmö

Injektionsbehandling mot migrän är en effektiv och säker behandling. Sedan 2011 har injektionsbehandling mot migrän erbjudits i Sverige för att motverka kronisk migrän. Teorin bakom metoden är att blockera smärtsignalerna som sänds ut, vilket gör att migränen indirekt hindras från att utvecklas. Denna behandling passar dig som lider av:

Om du lider av kronisk migrän och medicin inte fungerar kan en muskelavslappnande injektionsbehandling vara lösningen på dina besvär. Vi tar även emot remisser och utför många behandlingar av denna typ.

Behandlingen innebär att ett muskelavslappnande läkemedel injiceras under huden med små nålstick. Till skillnad från injektioner av i kosmetiskt syfte (där man injiceras i exempelvis skrattrynkor, arga rynkan, pannan osv) injiceras det muskelavslappnande medlet för migrän på andra punkter, som i ansiktet, nacken, hårfästet eller halsen, beroende på hur din migrän eller spänningshuvudvärk yttrar sig.

Själva behandlingen tar cirka 30 minuter. Behandlingen är inte permanent, utan behöver göras om efter 3-6 månader.

Snabbfakta

5/5
”Extremt nöjd med både det professionella bemötandet och resultatet. Kände mig väldigt bekväm, trygg och förstådd av utövaren. Hög kompetens och ingav stort förtroende. Skönt med återbesök där allt kontrolleras och följs upp. Känns mer seriöst och förtroendeingivande.”
– Michelle

Migränbehandling med injektion

Pris från 5 000 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av våra kunniga legitimerade injektionssköterska med många års erfarenhet.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinska injektionsbehandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat.

Vår skickliga sjuksköterska
ger dig de resultat du söker

Vårt erfarna team finns här för hjälpa dig både med estetiska behandlingar och vid olika bekymmer såsom håravfall, tunnhårighet, migrän, torr hud och tandgnissling.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om migränbehandling nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ja, de två av de vanligaste typerna är migrän utan aura och migrän med aura. Migrän utan aura är vanligare än migrän med aura. Du kan ha en av typerna eller växla mellan dem.

Det är individuellt, men de anfall man får blir nästan alltid mildare och kortare än före din behandling.

Målet med behandlingen är att minska dina migränsymtom så mycket som möjligt och att i bästa fall bli av med migränanfallen helt.

Migränbehandling: 5000 kr

För medicinsk behandling med injektion behöver du köpa ditt injektionsmedel separat från Apotektet, recept får du från oss. Läkemedlet ingår i högkostnadsskyddet.

Mer information och exakt hur processen går till informerar injektionssköterskan dig om under din konsultation.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Migränbehandling med injektion?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.