Microneedling på Estetikcentrum

Microneedling på Estetikcentrum i Mlmö

Behandla akneärr, pigmentfläckar och andra hudskador med microneedling. Denna behandling, där små hål skapas för att stimulera kollagenproduktion och minimera ärr, är perfekt för dig som vill ha slätare, jämnare hud.

Microneedling
i Malmö

Microneedling är en behandling där huden varsamt penetreras av mikroskopiska nålar som skapar mikroskador. Dessa gör att huden naturligt ökar produktionen av kollagen och elastin. Microneedling kan behandla:

Microneedling både föryngrar huden och hjälper mot ett flertal hudproblem. Behandlingen har visat fantastiska resultat för personer med ärr, pigmentfläckar och brännskador.

Hur många behandlingar som behövs för bästa resultat beror på vad du vill åtgärda och ditt utgångsläge. Därför gör vi alltid en konsultation med vår hudterapeut, så att du kan ställa alla frågor och få svar innan behandlingen börjar.

Snabbfakta

5/5
”Jag kan bara säga goda ord om denna klinik och dess personal. Gjorde Microneedling med Jacqueline och är så nöjd med mina behandlingar. När du är hos henne så är du garanterat i goda händer. Rekommenderas varmt!”
– Melissa

Microneedling på Estetikcentrum

Pris från 1 195 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Man med ojämn hy innan microneedling behandling

Fördelar med microneedling

Microneedling har flera fördelar när det gäller att förbättra hudens utseende och textur. Här är några av de fördelar som är förknippade med microneedling-behandlingar:

Resultat av microneedling

Du kan till en början uppleva en lätt sveda, irritation och att huden blir röd. Det värsta lägger sig efter några timmar och din rodnad bör ha försvunnit helt och hållet efter 3 dagar. Efter återhämtningen blir huden jämnare i textur och färg, och resultaten håller sig mycket länge.

Hur fungerar microneedling?

En konsultation görs i samband med eller före din behandling. Då tittar hudterapeuten på din hy och ser vilken nållängd som passar till din hudtyp och hur många behandlingar hen tror att du kan behöva.

Under behandlingen går hudterapeuten över ansiktet med maskinen, vars små, sterila mikronålar skapar mikroskador i hudens vävnad. Nålarnas hastighet är mellan 50-150 gånger per sekund och har ett djup på mellan 0,5-2 mm, beroende på hur tunn huden är samt vilket område man behandlar.

Under behandlingen frigörs röda blodkroppar i vävnaden, vilket hudens naturliga försvar uppfattar som skada och den naturliga läkeprocessen aktiveras genom att produktionen av kollagen ökar kraftigt efter behandlingen.

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för din hudvård, från estetiska till medicinska behandlingar.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om microneedling nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Behandlingen kan orsaka visst obehag, och på vissa ställen kan det kännas mer än på andra. Detta kan förebyggas med bedövningssalva om du är känslig för smärta.

En behandling med microneedling kostar 1195 kr.

Om du vill kombinera microneedling med en annan behandling tillkommer en kostnad för den behandlingen också.

Boka en konsultation för att se vilken behandling som passar dig bäst.

Microneedling kan upprepas var fjärde till sjätte vecka efter behov. För att boosta kollagenproduktionen behövs vanligtvis tre behandlingar, medan reducering av ärr ofta behöver fler behandlingar. Det bör alltid gå fyra till sex veckor mellan en behandlingarna.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Microneedling?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?