Svettbehandling med injektion på Estetikcentrum

Stora svettfläckar under armarna utan injektionsbehandling mot överdrivna svettningar

Överdriven svettning kan kännas pinsamt och besvärande i många situationer. Kanske känner du att det hejdar dig för att leva obehindrat och stoppar dig från sociala sammanhang? På Estetikcentrum i Malmö kan vi hjälpa dig som svettas mycket att minska dina besvär.

Svettbehandling med injektion i Malmö

Svettbehandling med injektion är en medicinsk procedur som används för att behandla överdriven svettning. Med relativt enkla metoder kan en svettbehandling förbättra livskvaliteten. Detta passar dig som lider av:

Överdrivna svettningar, även kallat hyperhidros, har två primära orsaker. Den vanligaste orsaken är överaktiva svettkörtlar, och den mindre vanliga orsaken är en sjukdom eller hormonell förändring i kroppen. Oavsett orsak kan svett ge upphov till stort obehag.

I de allra flesta fall kan kraftig svettning behandlas effektivt med en injektion där medlet blockerar nervsignaler till svettkörtlarna. Vid behandling tas ett jod-stärkelseprov från din hud vilket enkelt fastställer de områden som ska injiceras.

Injektionsbehandling mot överdriven svett är inte permanent utan måste göras en gång om året för att fortsätta verka.

Det går att bli av med problemen med skonsamma metoder!

Snabbfakta

5/5
”Extremt nöjd med både det professionella bemötandet och resultatet. Kände mig väldigt bekväm, trygg och förstådd av utövaren. Hög kompetens och ingav stort förtroende. Skönt med återbesök där allt kontrolleras och följs upp. Känns mer seriöst och förtroendeingivande.”
– Michelle

Svettbehandling med injektion

Svettbehandling med injektion från 3 000 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Överdrivna svettningar utan injektionsbehandling mot hyperhidros

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av vår kunniga legitimerade injektionssköterska med många års erfarenhet.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat.

Vår skickliga sjuksköterska
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna sjuksköterska finns här för hjälpa dig med både estetiska behandlingar och vid bekymmer såsom håravfall, tunnhårighet, migrän, torr hud och tandgnissling.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling av överdrivna svettningar nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Överdrivna svettningar är olika för alla. Du kanske upplever att det är svårt att ta andra människor i hand på grund av svettiga handflator. Kanske undviker du vissa färger på kläder för att svettfläckar syns, eller undviker att ta av dig skorna p.g.a. fotsvett. 

Kontakta oss för en konsultation så hjälper vi dig vidare.

Svettbehandling med injektion: 3000 kr

Vid bokning av tre områden erbjuder vi 1000 kr i rabatt.

För medicinsk behandling med injektion behöver du köpa din botox separat från Apotektet, recept får du från oss. Läkemedlet ingår i högkostnadsskyddet.

Mer information om exakt hur processen går till informerar injektionssköterskan dig om under din konsultation.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Svettbehandling med injektion?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?