Bröstlyft på Estetikcentrum

Bröstlyft hos Estetikcentrum i Malmö

Få en rundare och fylligare form på brösten med ett bröstlyft. I takt med att vi åldras förlorar huden styrka och stabilitet. Ett bröstlyft kan hjälpa dig att återfå en ungdomligare byst.

Få fylligare bröst med ett bröstlyft

Ett bröstlyft kan vara den perfekta lösningen för dig som upplever att dina bröst har börjat hänga, antingen med åldern eller efter graviditet.

Ett bröstlyft är ett kirurgiskt ingrepp där brösten lyfts och formas genom att överflödig hud tas bort och bröstvävnaden stramas upp. Genom att höja bröstvårtan och omplacera den kan brösten få ett ungdomligare och fastare utseende. Ett bröstlyft kan även kombineras med en bröstförstoring eller reduktion för att uppnå önskad form och storlek.

Ett bröstlyft görs ofta till följd av graviditet och amning, viktnedgång eller ålder som alla kan göra att brösten hänger mer än förut. Många upplever att de till följd av ett bröstlyft får bättre självkänsla och har lättare att köpa kläder som passar snyggt.

På Estetikcentrum har vi dig som patient i fokus, och erbjuder en ingående konsultation där du kan diskutera dina önskade resultat med en av våra erfarna kirurger.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Bröstlyft

Pris från 46 900 kr

Finansiering

Delbetala från 920 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum i Malmö har alla våra kirurger lång erfarenhet av bröstoperationer. Vi vet vilka resultat du som patient kan förvänta dig efter ditt bröstlyft.

Vi har lång erfarenhet av bröstlyft och våra kirurger har utfört över 2000 bröstoperationer på nöjda patienter. Dessutom är vi en liten klinik med stora hjärtan, där vi är duktiga på att ta hand om våra kunder.

För att minska synligheten av ärr använder våra kirurger sig av en avancerad stygnmetod för att ge bättre stöd, snabba på återhämtningen och minska belastningen på såret. Vi erbjuder även efterbehandlingar för att minska synligheten av ärr.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Simulering av bröstlyft

Så går det till

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett bröstlyft på Estetikcentrum

Kvinna 39 år, Bröstlyft med implantat

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett bröstlyft med bröstförstoring

Kvinna 50 år, Bröstlyft med bröstförstoring

Före- och efterbild på en kvinna som gjort en bröstförminskning och bröstlyft på Estetikcentrum

Kvinna 49 år, Bröstlyft och bröstförminskning

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett bröstlyft på Estetikcentrum

Kvinna 27 år, Bröstlyft

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett bröstlyft och fettsugning på Estetikcentrum

Kvinna 48 år, Bröstlyft

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett bröstlyft på Estetikcentrum i Malmö

Kvinna 40 år, Bröstlyft

Hur fungerar ett bröstlyft?

Under en bröstlyftsoperation avlägsnar kirurgen överskottshud och stramar upp bröstvävnaden för att ge brösten en mer ungdomlig och lyft position. Ofta görs även en justering av bröstvårtornas position för att passa det nya bröstets utseende.

Denna teknik innebär att kirurgen gör snitt runt bröstvårtan och kanske vertikala snitt nedåt mot bröstvecket. Detta används ofta när det behövs ett mindre lyft.

Denna teknik involverar ett snitt runt bröstvårtan, längs med den vertikala linjen och horisontellt i bröstvecket. Det används vanligtvis när det krävs ett stort lyft och när det finns en betydande mängd överskottshud att ta bort

Med denna teknik görs snitt runt bröstvårtan och längs med en vertikal linje ner mot bröstvecket. Detta används när ett mer betydande lyft behövs.

Bröstlyft

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Våra erfarna kirurger har utfört över 2000 bröstoperationer, varav många varit bröstlyft. De har lång erfarenhet och bistår med både utbildning av nya plastikkirurger och föreläsningar.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om bröstlyft nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ett bröstlyft är ett kirurgiskt ingrepp som lyfter och återformar brösten genom att ta bort överflödig hud och strama upp bröstvävnaden.

Kirurg skapar ett snitt runt bröstvårtan och ibland längs bröstets undersida och lyfter upp bröstkörteln för att skapa en mer ungdomlig form. Överflödig hud kan också avlägsnas.

Priset på ett bröstlyft börjar på 46 900 kr. 

Dock beror priset på dina individuella förutsättningar, så kontakta oss för att få en personlig offert.

Ett bröstlyft kan genomföras på personer som vill ha mer framstående bröst. Vi rekommenderar att du är:

Över 18 år

Har hängande bröst som du vill lyfta

Är vid god fysisk och psykisk hälsa

Inte är gravid eller ammar, eller planerar att bli gravid

Är vid en stabil vikt utan planer på viktminskning

Det är viktigt att komma ihåg att bröstlyft och bröstförminskning inte är samma sak. Ett bröstlyft återställer brösten till sin mer ungdomliga och smickrande position, oftast utan att ta bort vävnad. Därför bibehåller brösten sin storlek. En bröstförminskning handlar istället om att just förminska brösten genom att ta bort vävnad. De två ingreppen kan göras tillsammans för att både förminska och lyfta brösten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Bröstlyft?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?