PRX-T33 på
Estetikcentrum

Återfuktad hy med PRX-T33 ansiktsbehandling

PRX-T33 är en behandling för dig som vill föryngra huden utan kirurgi eller nålar. Med en kemisk peeling som tränger in i huden är detta en helt smärtfri behandling.

PRX-T33
i Malmö

Har du problem med torr hy, pigmenteringar, bristningar, ärr eller ojämnheter i huden? Med den effektiva kemiska peelingen PRX-T33 får du en yngre hud utan kirurgi och injektioner.

PRX-T33 består huvudsakligen av tre ingredienser: triklorättiksyra (TCA), peroxid (H2O2) och en biostimulator, som vanligtvis är koenzym Q10. Denna kombination verkar genom att penetrera djupt in i huden och stimulera produktionen av kollagen och elastin, som är viktiga komponenter för hudens struktur och elasticitet.

Det är inte nödvändigt att använda nålar för att få in substansen i huden, vilket betyder att det är en helt smärtfri behandling. Lösningen tränger istället in i huden som en ansiktsmask och stimulerar produktionen av nya hudceller och kollagen, vilket kan förbättra hudens fasthet, struktur, lyster och minska tecken på åldrande och solskador.

Snabbfakta

5/5
”Har gjort en PRX behandlingskur hos Sara. Känner mig väl omhändertagen, bra bemött och framförallt att hon är kunnig inom de hon gör. Kan verkligen rekommendera.”
– Veronica

Ansiktsbehandling PRX-T33

Pris från 1 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandlingstid: 30 minuter

Hudterapeut på Estetikcentrum utför PRX-T33 på en kvinnlig patient

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska frågor kring din hy.

När du går till oss kan du känna dig trygg med att i endast använder CE-godkända produkter och från internationellt erkända varumärken.

De behandlingar vi erbjuder på Estetikcentrum har i studier visat sig ge en förbättrad livskvalitet för patienten. De är välbeprövade och utförs alltid av erfaren och behörig personal.

Ung kvinna

Vad kan jag behandla med PRX-T33?

PRX-T33 är nästa generations anti-aging och är perfekt för dig som vill få yngre hud utan kirurgi. Nedan listar vi några fördelar med behandlingen:

Fördelar med PRX-T33

En av fördelarna med PRX-T33 är att den ger omedelbara resultat. Behandlingen kan ge en förbättring av hudens utseende redan efter första behandlingen. Vi rekommenderar dock flera behandlingar för att uppnå optimala resultat, beroende på dina individuella behov och din huds tillstånd.

Bra att tänka på vid behandling med PRX-T33

Innan du genomgår en PRX-T33-behandling bör du avsluta eventuell retinol-behandling minst 14 dagar före den bokade tiden. Efter PRX-T33-behandlingen kan du återuppta retinol-behandlingen. Om du är gravid eller ammande bör du undvika behandlingen. Du bör även undvika solen i två dagar efter behandlingen samt rakning eller vaxning på det behandlade området.

Det finns några potentiella biverkningar att vara medveten om. Efter behandlingen kan vissa uppleva lätt rodnad. Flagning är ovanligt men kan förekomma hos personer med tjockt hornlager. Uttorkning kan orsaka mörka fläckar. De försvinner några dagar efter behandlingen och kan behandlas med fuktgivande kräm.

ansikte efter ansiktsbehandlingen PRX-T33

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för din hudvård,
från vanliga ansiktsbehandlingar till injektionsbehandlingar.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om PRX-T33 nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Innan behandlingen tvättas ansiktet och därefter appliceras två till fem lager av PRX-T33 genom massage. I samband med behandlingen stimuleras hudens kollagenproduktion som ger en mer fyllig hud, mindre porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Huden blir återfuktad på djupet och det fortsätter att verka långt efter att behandlingen avslutas. Efter massagen avlägsnas peelingen med vatten. Avslutningsvis får du ett lager lugnande och vårdande kräm. För bästa och mest långvariga effekt bör behandlingen upprepas tre till fyra gånger med en veckas mellanrum.

PRX-T33-behandling: 1 990 kr

Paketpris 5 st behandlingar: 7 490 kr

PRX-T33 + Microneedling: 3 195 kr

Ja, det är möjligt att göra fillers efter PRX-T33-behandlingen. PRX-T33 kan faktiskt kombineras med andra anti-aging-behandlingar som fillers, Botox, trådar och microneedling för att öka deras effekt och längre hållbarhet.

Undvik helst detta, då man inte bör tvätta ansiktet samma dag. Dagen efter kan du åter använda makeup.
Efter en PRX-T33-behandling blir man inte lika solkänslig som vid traditionella kemiska peels, men vi rekommenderar ändå att undvika solning i ett par dagar efter behandlingen. Detta för att motverka eventuella solskador som pigmenteringar och för att skydda huden mot för tidigt åldrande. 
En skrubb har ofta grovkorniga partiklar medan en peeling har finare korn som är mjukare för huden. En bra peeling tar bort döda hudceller, bidrar till att eliminera avlagringar och hjälper också till att låta andra produkter väl absorberas av huden.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om PRX-T33?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?