Alma Rejuve på Estetikcentrum

Alma Rejuve behandling på Estetikcentrum

Bekämpa pigmentfläckar och tecken på åldrande med Alma Rejuve, en behandling som kombinerar olika typer av laser för att behandla olika hudproblem samtidigt.

Alma Rejuve i Malmö

Alma Rejuve är en mycket effektiv metod och används till att förbättra hudens textur och hudton. Med färre behandlingar och med inbyggt kylsystem slipper du obehag under din behandling. Alma Rejuve behandlar:

Alma Rejuve är ett avancerat system som genom intensivt pulserande ljus effektivt och säkert behandlar flertalet pigmentförändringar i huden.

Pigment är färgen i din hud. Hyperpigmentering är när du har för mycket pigment i ett område. Fläckarna som uppstår kallas för ”pigmenterade lesioner” eller "pigmentförändringar". Vanligtvis beror de mörka förändringarna på överproduktion av melanin, pigmentet i vår hud.

Fördelarna med Alma Rejuve inkluderar förbättrad hudton och textur, minskade rynkor och fina linjer, minskad pigmentering, förbättrad hudfasthet och minskad synlighet av kärlproblem.

Snabbfakta

5/5
”Sedan sex månader tillbaka har jag gjort laserbehandling på Estetikcentrum i Malmö. Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. Jag bemöttes på ett proffesionellt sätt. Kliniken är modern, fräsch och jag kommer definitivt fortsätta min behandling och kan rekommendera dem!”
– Arezoo

Alma Rejuve på Estetikcentrum

Pris från 1 590 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30-60 minuter

Alma Rejuve behandlar pigment och ytliga kärl

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum har vi certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som behandlar dig på bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Vad kan behandlas med Alma Rejuve?

Alma Rejuve är ett bra alternativ om du vill bli av med:

Fördelar med Alma Rejuve laserbehandling

Hur fungerar behandlingen?

En behandling med Alma Rejuve tar ca 30 minuter, beroende på områdets storlek. Behandlingen är så gott som smärtfri och bedövning behövs inte. Innan behandlingen påbörjas rengörs huden och du får skyddsglasögon. Därefter appliceras en svalkande gel. Lasern skickar ljuspulser till området som behandlas. Du kan återgå till normala aktiviteter direkt, men kan ha en lätt rodnad på de behandlade området.

Vanligtvis mörknar de områden som behandlats 3-7 dagar efter behandlingen. Gradvis försvinner fläckarna för att efterlämna en klarare och jämnare hudton. Upplever du en mild svullnad efter behandlingen kan du kyla området under de första 24 timmarna. Undvik direkt solljus de första 3–4 dagarna efter din behandling.

Effekten av din laserbehandling syns efter endast en behandling, men för ett optimalt resultat rekommenderas fler behandlingar. Antalet behandlingar som behövs för att uppnå önskat resultat är individuellt och bedöms vid din konsultation.

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för dig och använder sin expertis för att bedöma vilken behandling som passar just dig bäst.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Alma Rejuve nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

De allra flesta pigmentförändringar uppstår av solexponering, men är också skador på huden efter livsstilsval, genetik eller hormonella orsaker. Fördelningen av melanin i huden påverkas av åldrande eller vid hormonella förändringar , vilket resulterar i pigmenterade lesioner. Åldersfläckar, fräknar, eller melasma som är ett mörkt och fläckvis missfärgat område. Hormonella pigmentförändringar är svårast att behandla, medan typiska solskador oftast är lättare.

Behandlingen är så gott som smärtfri och bedövning behövs inte.

Pigementeringar Ansikte 60 min: 2990 kr

Pigmenteringar Hals 45 min: 2590 kr

Pigmentering Dekolletage 45 min: 2590 kr

Pigmentering Ansikte+Hals 75 min: 4590 kr

Pigmentering Hals + Dekolletage 60 min: 4290 kr

Pigmentering Ansikte + Hals + Dekolletage 75 min:  6590 kr

Pigmentering Händer 30 min: 1990 kr

Pigmentering mindre fläck 30 min: 1590 kr

Ytliga blodkärl/Rosacea Ansikte 60 min: 3290 kr

Hudförändring Ansikte 60 min: 3490 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Alma Rejuve?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?