Mommy Makeover på Estetikcentrum

Slimmad kropp med tydliga konturer efter mommy makeover på Estetikcentrum i Malmö

Är du en av dem som ibland tänker tillbaka och saknar hur kroppen kändes innan amning och graviditet? Det kan vara allt från din mammamage eller att brösten förlorat volym, till bristningar eller hängande hud. Om du känner missnöje över din mammakropp kan en Mommy Makeover vara lösningen för dig.

Få tillbaka din kropp efter graviditet

Vill du återfå kroppsformen du hade innan din graviditet?

En "mommy makeover" är en kombination av kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingar som är utformade för att återställa kroppen efter graviditet och amning. Det inkluderar vanligtvis en bukplastik, en bröstförstoring eller bröstlyft, och någon form av fettsugning eller kroppskonturering. Behandlingarna kan skräddarsys efter dina individuella behov och preferenser.

En mommy makeover kan därför öka självförtroendet och förbättra både kroppsbilden och livskvaliteten genom att hjälpa dig att känna dig mer bekväm i din egen kropp. Genom att korrigera bristningar, minska bröstvolymen och ta bort överflödig hud som ofta kan uppstå efter graviditet och förlossning, kan du känna dig som dig själv igen.

Snabbfakta

5/5
”Rekommenderar starkt Estetikcentrum och den fantastiska kirurgen Ali Bagher. Kommer vara evigt tacksam för att Ali gett mig min kropp och självförtroende tillbaka efter mina graviditeter. Jag gjorde en stor mommy makeover (bukplastik, fettsugning, bröstförminskning+ bröstlyft, armplastik). Kände mig trygg och i goda händer hos en kunnig, seriös och ärlig kirurg som inte bara kan det estetiska utan även komplicerade operationer.
– Maria

Mommy Makeover hos Estetikcentrum

Priset beror på vilken typ av operation som kommer att utföras.

Finansiering

Räntefri delbetalning

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Kvinna efter mommy makeover

Varför göra din Mommy Makeover på Estetikcentrum?

På Estetikcentrum Malmö sätter vi alltid patienten först, oavsett behandling eller ingrepp.

På Estetikcentrum vill vi att din mommy makeover ska få dig att känna dig lika nöjd med din kropp som du gjorde innan graviditeten. Kanske till och med ännu mer nöjd! Vi sätter alltid patienten i främsta rummet och arbetar för att du ska få just de resultaten som du vill ha.

Våra erfarna kirurger har utfört många operationer och kan guida dig genom processen. Vår personal är här för att ta hand om dig så att du kan känna dig helt trygg och bekväm hos oss.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om våra kirurger

Vi berättar om kliniken

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på en kvinna som gjort en bröstförminskning och bröstlyft på Estetikcentrum

Bröstlyft och fettsugning

Före-och efterbild på bukplastik på Estetikcentrum i Malmö

Bukplastik

Före och efterbild på bukplastik på Estetikcentrum

Fettsugning

Kvinna med fast kropp utan överskottshud efter graviditet och amning

Varför göra en mommy makeover?

Fördelar med en mommy makeover:

Hur funkar en mommy makeover?

På Estetikcentrum i Malmö utgår vi alltid från dina individuella önskemål och förutsättningar. Ofta inkluderar en mommy makeover kirurgiska ingrepp såsom bröstlyft, bröstförstoring eller bröstförminskning och bukplastik. Andra icke-kirurgiska alternativ kan också inkluderas, exempelvis att behandla bristningar med laser.

En mommy makeover-plan anpassas efter dina behov och önskemål och involverar ofta flera ingrepp som görs under samma operation. Det är en större operation som kräver lite längre återhämtning, men vi är vid din sida hela vägen.

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför mommy makeovers hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och mycket bra rykte inom branschen. De utbildar även nya plastikkirurger och håller regelbundet föreläsningar.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om mommy makeovers nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

En ”mommy makeover” är en kirurgisk procedur som återställer din efter graviditet och förlossning. Det är ett samlingsbegrepp för en kombination av olika kosmetiska ingrepp som kan anpassas efter dina individuella behov och önskemål.

En typisk mommy makeover kan inkludera följande procedurer:

  1. Bröstförändringar: Bröstförstoring med implantat eller bröstlyft för att korrigera och förbättra brösten som kan ha blivit slappare eller förlorat volym efter amning eller viktminskning.
  2. Bukplastik: Även kallad ”tummy tuck”, där överflödig hud och fett avlägsnas från bukområdet och bukmusklerna stramas åt för att återställa en plattare och mer tonad mage.
  3. Fettsugning: Fett kan avlägsnas från specifika områden som lår, höfter eller midja för att förbättra kroppens konturer och proportioner.

Priset för en mommy makeover beror helt på vilka ingrepp just du behöver för dina önskade resultat.

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

De ingrepp som brukar ingå i en mommy makeover är bröstförändringar (antingen bröstförstoring eller bröstlyft) och bukplastik (tummy tuck), samt eventuell fettsugning och behandling av bristningar.

När du kommer på konsultation diskuterar vi din medicinska historik, tidigare kirurgiska ingrepp, din graviditet och dina mål och förväntningar. Du gör detta med med en av våra erfarna plastikkirurger, som kommer att kunna bedöma om du är en lämplig kandidat för en mommy makeover baserat på din individuella situation.

När du besöker oss för en inledande konsultation inför fettransplantation lyssnar vi på dina förväntningar och önskemål, och svarar på alla frågor som du har.

Som med alla kirurgiska ingrepp finns det risker och komplikationer associerade med en mommy makeover.

Det kan inkludera infektioner, blödning, ärrbildning, känslighetsförändringar, obehag och möjliga behov av ytterligare korrigeringar.

Våra erfarna kirurger kan diskutera dessa risker och hjälpa dig att fatta ett informerat beslut.

Med det sagt har vi lång erfarenhet och har utfört mer än 2000 operationer, så vi vet vad vi gör. Du får även tillgång till en personlig sjuksköterska som du kan ställa frågor till närsomhelst.

Våra erfarna kirurger lägger alltid snitten på ställen som är lätta att dölja. Vid en mommy makeover görs flera snitt som till en början kommer att vara synliga, men som med tiden bleknar bort.

Efterbehandlingen av ärr mycket viktig för bästa möjliga läkning och minskad synlighet. Du får all information om egenvård från din kirurg efter operationen.

Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för att minska synligheten av ärr efter läkning. Fråga oss gärna eller läs mer om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket här.

Återhämtningstiden efter en mommy makeover kan variera beroende på de specifika procedurerna som utförs och individuella faktorer.

Generellt sett brukar det ta  flera veckor eller till och med några månader att återhämta sig fullständigt.

Det är viktigt att du följer läkarens ordinationer för att ditt resultat och din ärr efter operationen ska bli så bra som möjligt.

Din kirurg går noga igenom hur du ska sköta din återhämtning innan du åker hem.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Mommy Makeover?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?