Save the date | Vårevent GLOW | 27 april

Bukplastik på Estetikcentrum

Dr.Ali Bagher genomför en konsultation inför bukplastik

Estetikcentrum i Malmö erbjuder bukplastik för personer som har upplevt förändringar i formen på buken till följd av exempelvis graviditet eller viktnedgång. Bukplastik kan ta bort bristningar, hängande hud eller en försvunnen navel och återställa kroppens former för att ge dig ökad självkänsla.

Få en snyggare silhuett med bukplastik​

Bukplastik kan återställa det som gått förlorat efter graviditet och viktförändringar. Våra specialister skräddarsyr din bukplastiksoperation utefter dina önskemål och förutsättningar.

Vid en bukplastik på Estetikcentrum i Malmö stramas huden upp över magen och gör midjan mer framträdande. Bristningar tas bort och resultatet blir en plattare mage utan lös hud, och en smalare midja.

Många patienter som gått ner kraftigt i vikt kan inte bli av med överskottshuden runt midjan genom träning och känner sig fortfarande missnöjda med sin kropp. En bukplastik kan därför ge den där extra boosten till ökat självförtroende efter viktnedgång eller graviditet.

För många av våra patienter innebär deras bukplastik hos Estetikcentrum i Malmö att de efter operationen upplever:

Snabbfakta

5/5
”Jag har gjort en full bukplastik och fettsugning för 9 dagar sen. Kirurgen, Narkosläkaren och undersköterskorna var otroligt trevliga och lugnande! Jag hade en sköterska som fanns tillgänglig under hela natten! Väl hemma har jag haft god kontakt med kliniken, de har ringt och jag har fått skickat bilder. :)”
– Louise

Bukplastik på Estetikcentrum

Pris från 64 900 kr

Finansiering

Delbetala från 808 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar plus övernattning

Tillbaka på jobbet

2-3 veckor

Mage med bristningar efter graviditet

Varför göra din bukplastik på Estetikcentrum?

På Estetikcentrum Malmö sätter vi alltid patienten först, oavsett behandling eller ingrepp. Du är i helt trygga händer för din bukplastik här.

När du väljer Estetikcentrum för din bukplastik kan du känna dig helt säker att vi använder den bästa och mest beprövade tekniken. Vi har exempelvis investerat i DOPair, ett ventilationssystem som renar luften i operationssalen. Det eliminerar de allra minsta partiklarna och gör rummet extremt rent och säkert.

Spänning i huden runt såren gör att ärren blir större och mer synliga. Vi använder oss av tre lager stygn för att reducera detta så att ärret blir mindre synligt. Vi erbjuder även efterbehandlingar för att ytterligare minska ärrbildning.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Omslagsbild till videon om kort fakta om bukplastik
Spela videoklipp

Kort om bukplastik

Dr Ali Bagher berättar

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Före- och efterbilder

Före och efter bilder på kvinna som gjort bukplastik på estetikcentrum i Malmö

Fettsugning av midja 500 ml samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), kvinna, 29 år, 2 barn

Fettsugning av övre mage+midja på 1200 ml samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), kvinna, 32 år

Före och efter bilder på kvinna efter bukplastik utförd på Estetikcentrum

Fettsugning av övre mage, midja, venusberg på 2000 ml samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), 36 år, 3 barn

Bukplastik, kvinna, 39 år,
1 barn

Före och efter bilder på kvinna efter bukplastik utförd på Estetikcentrum

Fettsugning av övre mage+midja på 2200 ml samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), kvinna, 48 år,

Före och efter bilder på kvinna efter bukplastik utförd på Estetikcentrum

Fettsugning av övre magen på 1200 ml samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), kvinna, 48 år, 2 barn

Före och efter bilder på kvinna som gjort bukplastik på estetikcentrum i Malmö

Fettsugning av höfterna och magen samt borttagning av hudöverskott (bukplastik) på 1,4 kg, kvinna 44 år, 4 barn

Före och efter bilder på kvinna som gjort bukplastik på estetikcentrum i Malmö

Fettsugning av övre mage+midja samt borttagning av hudöverskott (bukplastik), kvinna

Före och efter bilder på kvinna som gjort bukplastik på estetikcentrum i Malmö

Överskottshud och fett på nedre delen av buken borttages på ca 210 gr, 58 år, 2 barn

Mage med tydliga konturer utan slapp hud efter bukplastik

Varför göra en bukplastik?

Bukplastik kan användas som korrigering av en rad bekymmer:

Korrigering av magmuskler

Under graviditet ökar avståndet mellan magmusklerna. De drar vanligtvis ihop sig efter graviditeten, men ibland kvarstår delningen av magmusklerna. Detta kan leda till putande mage trots träning, att magmusklerna känns svagare, problem med bäckenbotten och ländryggen, och svårighet att utföra vissa sportaktiviteter. Vid bukplastik hos Estetikcentrum åtgärdas delade magmuskler så att du kan leva livet fullt ut igen.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför bukplastik på Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och ett mycket bra rykte inom branschen. De utbildar även nya plastikkirurger och håller regelbundet föreläsningar.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om bukplastik på Estetikcentrum nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Bukplastiksoperationer utförs normalt under narkos. Först utförs fettsugning om detta behövs. Därefter gör vår erfarna kirurg två snitt: ett runt och ett under naveln.

Här kan dina magmuskler sys ihop och ytterligare fett och lös hud kan tas bort. Om du har mycket lös hud kan naveln flyttas uppåt, vilket ger ett litet, diskret ärr.

På Estetikcentrum använder vi inte dränering, eftersom vi inte skär djupt in i muskeln. Istället lämnas ett litet lager fett på muskeln.

Priset börjar på 39 900 kr för en nedre bukplastik, och 64 900 kr för en hel bukplastik. 

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och önskemål.

Vi börjar med en konsultation, där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd.

Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet.

Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

Det finns två typer av bukplastik: en hel bukplastik och mini-bukplastik av nedre delen av magen.

Båda typerna kan eliminera oönskat fett, dra ihop lös hud och laga separerade magmuskler.

Vid en hel bukplastik tar vi bort vävnader både över och under naveln. Vid en nedre bukplastik rör vi endast områden under naveln.

De flesta patienter genomgår en hel bukplastik, då det är vanligt att hela mittsektionen är påverkad, men det beror i stort på din kropp och önskemål.

En tredje procedur kring mittsektionen kallas ”belt lipectomy”. Detta ingrepp gör samma sak som en full operation men tar även bort extra fett och lös hud på ryggen med hjälp av fettsugning.

Kontakta oss för att höra mer om vad som skulle passa dig bäst.

Efterbehandlingen av ärr är mycket viktig för läkning och minskad synlighet. Du får all information om egenvård från din kirurg efter operationen.

Det kan exempelvis hjälpa att gå lite böjd vid midjan i några dagar efter operationen för att minska spänningen kring snitten.

Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för att minska synligheten av ärr efter läkning. Fråga oss gärna eller läs mer om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket här.

Innan det är dags för dig att åka hem får du samtala med din kirurg som förklarar hur operationen har gått till och vad som är viktigt att tänka på under den närmaste tiden efter operationen.

Du får tid för återbesök, sjukskrivningsintyg samt smärtstillande tabletter. Du får också med dig en gördel som du bär runt buken under 4-6 veckors tid. Under den tiden är det viktigt att du undviker tunga lyft och häftiga rörelser.

Vår sjuksköterska ringer dig dagen efter hemkomst för att se hur du mår. Det första återbesöket äger rum två veckor efter operationen.

Slutkontroll sker efter ungefär tre månader och då kontrollerar vi resultatet och tar efterbilder så att du får se skillnaden tydligt.

Att följa kirurgens rekommendationer är viktigt. Vanligtvis ingår följande:

  • Förband 3 dagar
  • Mycket vila första dagarna
  • Ingen rökning
  • Gördel 4 veckor
  • Tejpa ärren 2–3 månader
  • Ej sola ärren
  • Vänta med hård träning ca 6 veckor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Andra populära operationer

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Bukplastik?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.