Saxess
viktminskning

Allurionprogrammet - kvinna äter sallad, händer hålls upp som hjärta

Saxess är viktprogrammet för dig som försökt allt för att gå ner i vikt men inte lyckats. Med hjälp av en injektionsbehandling i kombination med ett kostrådgivningsprogram regleras din aptit och du lär dig att skapa nya, hälsosamma vanor så att vikten håller i längden.

Saxess - gå ner i vikt genom att minska aptiten

Saxess använder en injektionsbehandling som påverkar hjärnans aptitreglering och hjälper dig att äta mindre.

I kombination med ett kostrådgivningsprogram hjälper behandlingen dig att gå ner i vikt, eftersom du blir mindre sugen på att äta, och får lära dig nya, hälsosamma vanor tillsammans med vår kostrådgivare.

Programmet pågår i sex månader och passar även dig som tidigare gjort en gastric sleeve eller gastric bypass och därför inte kan genomföra Allurionprogrammet.

I priset ingår:

Notera att kostnaden för uthämtning av sprutorna tillkommer. Detta brukar kosta ca 2000-3000 kr per månad.

Snabbfakta

5/5
”Under dessa 4 månader har jag fått fantastisk hjälp, stöttning och peppning av Samantha kostrådgivaren som är helt fantastisk.
– Wilma

Saxess viktminskningsprogram

6 månaders program: 12 900 kr + sprutor

Finansiering

Delbetala räntefritt

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter

Tillbaka på jobbet

Direkt

Dr Ali Bagher på konsultation med en patient

1.

Konsultation med kirurg

Programmet börjar alltid med en konsultation med kirirg på kliniken. Tillsammans med kirurgen går du igenom din hälsa och sjukdomshistorik för att säkerställa att behandlingen passar dig.

Konsultationen brukar ta ca 15 minuter och om du är en passande kandidat för programmet får du ett avtal att läsa igenom och skriva på när du är redo.

Tre sprutor hålls fram för att demonstrera injektioner

2.

Recept på injektioner

När du gjort betalningen eller lån blivit godkänt skriver kirurgen ut recept på injektionsbehandlingen. Sprutorna kan hämtas ut på apotek och kostar ca 2000-3000 kr. Detta ingår inte i behandlingspriset och varierar beroende på vilket varumärke apoteket har i lager.

Nyttig sallad på tallrik

3.

Regelbunden kostrådgivning

I sex månader har du en hängiven kostrådgivare, Samantha, som utbildar dig inom kost och hälsa och hjälper dig att göra hälsosamma val.

Tillsammans med Samantha kommer du att skapa nya rutiner som passar dig och ditt liv på lång sikt. Samantha hjälper dig också att lära dig hur olika typer av mat och dryck påverkar just din kropp så att du efter programmet kan bibehålla din nya livsstil.

Kvinna står med armarna utbredda vid strandkanten i solnedgången

4.

Livet efter behandlingen

Du fortsätter att träffa Samantha i sex månader för att lära dig att lägga om din livsstil och mathållning på ett hållbart sätt. 

Efter dina sex månader på programmet har du alla verktyg du behöver för att fortsätta med din nya livsstil och hålla vikten.

Vårt expertteam hjälper dig
att nå hållbara resultat

Vårt Allurion-team har genomfört många placeringar och program med otroliga resultat.

Kostrådgivare

Chefsläkare och estetisk kirurg