Invisalign på
Estetikcentrum

Invisalign specialist och tandläkare Mahya på Estetikcentrum i Malmö

Välkommen till tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Kanske har du hört talas om Invisalign? Som ett alternativ till traditionell tandställning kan du nu få jämna, fina tänder med en genomskinlig bettskena.

Invisalign i
Malmö

Försöker du dölja dina tänder när du skrattar? Drömmer du om ett finare leende? Invisalign är den osynliga tandställningen som ger dig möjligheten att få det leende du alltid drömt om i vuxen ålder. Invisalign kan användas för:

Invisalign syns inte, skaver inte och trots att du bär den dygnet runt har du möjlighet att tillfälligt ta ut den t ex när du äter eller ska borsta dina tänder.

Med hjälp av avancerad teknologi kan du innan behandlingen påbörjas se en 3D-modell av hur just ditt förväntade resultat kommer se ut.

Behandlingstiden varierar beroende på hur omfattande ditt bettproblem är eller hur ojämna dina tänder är från början.

Snabbfakta

5/5
”Väldigt bra och fräsch klinik, bra bemötande och rent ställe. Alla som jag träffade var väldigt snälla och välkomnande, vill gärna komma tillbaka! Jag rekommenderar till 110%, bästa tandläkaren.”
– Ahmed

Tandreglering med Invisalign

Invisalign från 29 000 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Varierar

Allmäna Tandvårdsstödet

Använd ditt ATB på ditt besök

Vackert leende med raka tänder med hjälp av Invisalign osynlig tandskena

Varför välja Estetikcentrum för din tandreglering?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade tandläkare med många års erfarenhet och duktiga tandsköterskor som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade tandläkare och tandsköterskor har lång erfarenhet inom både allmän och estetisk tandvård.

Hos Estetikcentrum kan du vara säker på att vi inte kompromissar med kvaliteten på produkterna för din behandling. Invisalign är den mest välkända och beprövade produkten för tandreglering med genomskinliga skenor.

Vi vet att det kan vara jobbigt att gå till tandläkaren, så vi tar alltid emot dig med vänlighet och erbjuder lustgas om du behöver det, för att du ska kunna slappna av så mycket som möjligt.

Närbild på hur Invisalign ser ut på tänder

Fakta om Invisalign

Invisalign är en osynlig tandställning som du har på dig dygnet runt men har möjlighet att ta av vid tandborstning och måltider.

Invisalign ger dig samma effekt som en traditionell tandställning, men med mindre krångel, utan smärta och färre tandläkarbesök. Du behöver inte heller oroa dig för att det påverkar ditt utseende under behandlingen.

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på Invisalign på Estetikcentrum

Invisalign

Invisalign på Estetikcentrum i Malmö

Våra specialisttandläkare sätter alltid dig som kund först. På Estetikcentrum använder vi oss av den senaste tekniken och de nyaste behandlingsmetoderna.
Så här går Invisalign till:

Tillsammans med våra erfarna tandläkare går du igenom dina önskemål och förväntningar. Du får också möjlighet att i lugn och ro ställa frågor till vår kunniga personal.

Du kommer att få se ditt förväntade slutresultat i ett 3D-program, och din behandlingsplan läggs upp.

Din Invisalignbehandling startar när du har godkänt din behandlingsplan och dina skenor är tillverkade. Du får då med dig en uppsättning skenor hem som ska bytas varje vecka. Varje skena är numrerad och dina tänder kommer sakta men säkert att flytta sig mot ditt drömleende.

Var fjärde vecka kommer du på återbesök till oss för att få nya skenor och följa upp att allt fortskrider enligt planerna.

Vackert leende med raka tänder med hjälp av Invisalign genomskinlig tandställning

Våra skickliga tandläkare
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna tandläkare finns här för alla dina tandbehov, från akut och allmän tandvård till tandreglering och estetiska behandlingar.

Om du har frågor om Invisalign på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om tandvård nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Våra tandläkare brukar ha lediga tider redan samma vecka, ibland redan nästa dag. Du kan boka online eller ringa oss, så bokar vi in en tid tillsammans.

Konsultation inför Invisalign: 290 kr

Tandreglering Invisalign en käke: 29 000 kr

Tandreglering Invisalign båda käkarna: 39 000 kr

Tandreglering Invisalign komplicerad: från 56 000 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Genomsnittlig behandlingstid med Invisalign är 5 månader, men den exakta behandlingstiden beror på dina tänder.

Är det endast en liten korrigeringen går det självfallet snabbare än vid komplexa tandregleringar på både över- och underkäke.

Vi gör alltid en konsultation inför en Invisalign behandling för att undersöka om du är en lämplig kandidat. Invisalign är lämpligt för de flesta vuxna som behöver reglera sina tänder och det finns även en speciell serie skenor för tonåringar, kallad Invisalign Teen.

En del personer kan uppleva tillfälligt obehag de första dagarna efter att ha fått nya tandskenor.

Det är vanligt att beskriva känslan som ”tryck” och det är helt normalt.

Detta är ett tecken på att dina genomskinliga Invisalign-tandskenor fungerar och arbetar med justera dina tänder.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Invisalign?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?