Inbody-mätning
på Estetikcentrum

Medvetenhet om sin kroppssammansättning med inbody mätning ökade välmåendet

Välkommen till Estetikcentrum i Malmö för ett första möte med vår kostrådgivare och funktionsmedicinska terapeut. Få hjälp att göra hälsosamma val i vardagen.

InBody-mätning
i Malmö

Är du nyfiken på vad din kropp faktiskt består av? Hur mycket fett och muskler du har, och var det sitter? En InBody-mätning hjälper dig att se:

InBody-mätning är en typ av kroppskompositionsanalys som används för att bedöma fördelningen av kroppsfett, muskelmassa och vatten i kroppen. Det är en icke-invasiv metod som ger detaljerad information om kroppens sammansättning och kan vara användbar för att bedöma hälsostatus, fitnessnivåer och övervakning av framsteg vid träning och kostförändringar.

En elektrisk impuls sänds genom din kropp och mäter det elektriska motståndet i kroppen. Det elektriska motstånden varierar beroende på sammansättningen av fett, muskler och benvävnad.

InBody används i forskning och elitidrott och har en jämförbarhet mot DXA röntgen på 98%. Testet tar ca 15-20 minuter och genomförs av vår funktionsmedicinska terapeut.

Snabbfakta

5/5
”Väldigt bra och fräsch klinik, bra bemötande och rent ställe. Alla som jag träffade var väldigt snälla och välkomnande, vill gärna komma tillbaka! Jag rekommenderar till 110%, bästa tandläkaren.”
– Ahmed

Inbody-mätning på Estetikcentrum

Pris för 30 min: 395 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

30 minuter

Allurionpatient gör inbodymätning hos funktions medicinsk terapeut och kostrådgivare på Estetikcentrum i Malmö

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av vår funktionsmedicinska terapeut och kostrådgivare med många års erfarenhet.

Vår kostrådgivare är även funktionsmedicinsk terapeut. Med hennes kompetens och engagemang blir vägen till ett hälsosammare liv inte ensamt.

Vi har ljusa och fina lokaler med lugn stämning för att ge dig en trivsam upplevelse - mitt i centrala Malmö.

Vi vet att alla har olika förutsättningar för förändring. Hos oss finns flera alternativ för att även du ska känna att du har möjlighet att välja en mer hälsosam livsstil.

Vår skickliga kostrådgivare
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna kostrådgivare finns här för dig och hjälper dig att välja en mer hälsosam livsstil efter dina förutsättningar.

Kostrådgivare

Om du har frågor om kost och hälsa på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Våra produkter

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om InBody-mätningar nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

InBody gör en analys av din kroppssammansättning och visar hur fördelningen av muskler, fett och vatten ser ut i din kropp. Du får  en tydlig bild av hur kroppen mår. En InBody-vägning kan hjälpa dig att styra din kost och träningsplan så att du når dina mål.

Du som är gravid eller har pacemaker bör inte göra en InBody-mätning. Annars fungerar det för vem som helst.

Priset för en InBody-mätning är 395 kr. Besöket tar 30 minuter.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Inbody mätning?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?