Dermaroller på Estetikcentrum

Dermaroller kallas även microneedling och är ett verktyg som ger förtrollande resultat. Genom att punktera huden med ytterst små nålar ökar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin. Tekniken föryngrar huden i ansiktet, gör den spänstigare och ger en vacker lyster.

Dermaroller
i Malmö

Dermaroller, eller Microneedling som det även kallas, är en behandling som passar de flesta hudtyper, oavsett vad du vill åstadkomma med behandlingen. Dermaroller kan behandla:

Vid behandling med dermaroller / microneedling går vi över huden och maskinen penetrerar huden med mikroskopiskt små nålar. Dessa nålar skapar kanaler in i huden som kallas för en kontrollerad mikroskada. Detta leder till att kroppen producerar nytt kollagen och elastin för att reparera huden. När du gör en dermaroller-behandling bildas nya kapillärer som leder till förminskning av ärr och läkning av huden vilket i sin tur resulterar i förbättrad textur, mer fukt, bättre lyster och ökad spänst.

Behandlingen med Dermaroller / microneedling behöver upprepas flera gånger för bästa möjliga resultat, men redan efter första behandlingen ser du en markant förbättring i huden. Vi rekommenderar alltid att investera i bra produkter för hemmabruk och detta får du givetvis hjälp med av våra duktiga hudterapeuter.

Snabbfakta

5/5
”Jag kan bara säga goda ord om denna klinik och dess personal. Gjorde Microneedling med Jacqueline och är så nöjd med mina behandlingar. När du är hos henne så är du garanterat i goda händer. Rekommenderas varmt!”
– Melissa

Dermaroller / Microneedling på Estetikcentrum

Pris från 1 195 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter
Behandling: 30 minuter

Dermaroller vid aknebenägen hud

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Dermaroller

Dermaroller vs. Microneedling

Dermaroller, också känt som skinroller, är en form av microneedling. Detta är en dermatologisk nålrulle för behandling av hår och hud. På Estetikcentrum utför vi microneedling med en maskin, istället för en manuell roller. Behandling med microneedling:

Efter Dermaroller / Microneedling

Efter behandlingen med Dermaroller kan du uppleva lätt sveda, irritation och rödrosiga partier i huden. Efter några timmar har detta avtagit och rodnaden bör ha försvunnit helt och hållet efter 3 dagar. Efter återhämtningen upplever du en jämnare textur och färg på huden och resultaten håller i sig mycket länge.

Hur fungerar Dermaroller/ Microneedling?

Det är alltid bra att börja med att genomgå en konsultation. Hudterapeuten tittar på din hy och ser vilken nållängd som passar till din hudtyp och hur många behandlingar du kan tänkas behöva för att uppnå önskat resultat.

Under behandlingen går hudterapeuten över ansiktet med microneedling maskinen, vars små och sterila mikronålar skapar mikroskador i hudens vävnad. Nålarnas hastighet är mellan 50-150 gånger per sekund och har ett djup på mellan 0,5-2 mm. Nålens hastighet och djup anpassas efter hur tunn din hud är samt vilket område som behandlas.

Dermarollern frigör röda blodkroppar i vävnaden och hudens naturliga försvar uppfattar detta som skada och startar den naturliga läkeprocessen, produktionen av kollagen ökar kraftigt efter behandlingen.

dermarollerbehandling

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för din hudvård, från estetiska till medicinska behandlingar.

Hudterapeut

Hudterapeut

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om dermaroller / microneedling nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Behandlingen kan orsaka visst obehag, och på vissa ställen kan det kännas mer än på andra. Detta kan förebyggas med bedövningssalva om du är känslig för smärta.

En behandling med microneedling kostar 1195 kr.

Om du vill kombinera microneedling med en annan behandling tillkommer en  kostnad för den behandlingen också.

Boka en konsultation för att se vilken behandling som passar dig bäst.

Du kan boka en tid för Microneedling direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Microneedling kan upprepas var fjärde till sjätte vecka efter behov. För att boosta kollagenproduktionen behövs vanligtvis tre behandlingar, medan reducering av ärr ofta behöver fler behandlingar. Det bör alltid gå fyra till sex veckor mellan en behandlingarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Dermaroller?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?