IPL eller Diodlaser för hårborttagning

IPL-Intense Pulsed Light

Intense Pulsed Light, vanligtvis förkortat till IPL, är en behandling med högintensiva ljuspulser som kan användas både för medicinskt och estetiskt ändamål. På Estetikcentrum erbjuder vi Diodlaser vid hårborttagning för en mer effektiv hårborttagning än med IPL.

Hårborttagning med IPL eller Diodlaser

Har du besvärande hårväxt som du vill ta bort permanent? På Estetikcentrum erbjuder vi inte längre hårborttagning med IPL, eftersom vi ersatt behandlingen med den nyare metoden med diodlaser, som ger:

Vad är skillnaden mellan IPL och Diodlaser?
Enkelt förklarat är IPL en äldre teknik än Diodlaser, men det finns flera skillnader. Teknik som används vid en IPL-behandling använder ljusblixtar i flera olika våglängder. Diodlaser ger istället permanent hårborttagning med en jämn ljusstråle där våglängderna är optimerade för just permanent hårborttagning. Hårborttagning med Diodlaser behandlar med en mer fokuserad energi framtagen för att vara mer ändamålsenlig, jämfört med IPL vars spektrum av ljus är mycket bredare.

Snabbfakta

5/5
”Alltid ett lika trevligt och familjärt mottagande både i reception av tjejerna där och av hudterapeut Magdalena som jag varmt rekommenderar för hennes personliga engagemang och expertis.”
– Amanda

Permanent hårborttagning på Estetikcentrum

Pris från 595 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Varför välja diodlaser för hårborttagning?

Diodlaser och IPL är båda ljusbehandlingar som används för hårborttagning. Diodlaser består bara av en form av koncentrerat ljus och IPL består av flera olika sorters av ljus. Behandlingar med diodlaser ger därför större precision och bättre resultat vid behandlingar för permanent hårborttagning.

Med Diodlaser anpassas behandling med kliniskt framtagna inställningar efter hudtyp, hudfärg och typ av hår.

Med hjälp av högkoncentrerad energi ger Diodlaser ett mycket effektivt resultat. Vår moderna lasermaskin för permanent hårtborttagning heter Spirit-918 och tillverkas av det välkända företaget Active.

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för att möta dina behov, från permanent hårborttagning, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och rådgivning vid hudproblem.

Hudterapeut

Hudterapeut

Om du har frågor om hårborttagning på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om permanent hårborttagning nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Diodlaser: Vanligtvis krävs 4-7 behandlingstillfällen med 6 veckors mellanrum, men redan efter de första behandlingarna märker du skillnad.

 

IPL: Vanligtvis krävs 6-10 behandlingar för att bli hårfri, men det är individuellt. 

Haka: 595 kr

Ansikte: 1595 kr

Hals: 1195 kr

Överläpp: 595 kr

Överläpp + haka: 1195 kr

Nacke: 1195 kr

Axlar: 1995 kr

Bikinilinje: 1195 kr

Brasiliansk: 1595 kr

Underben: 1595 kr

Hela ben: 2995 kr

Rygg- kvinna: 2695 kr

Rygg- man: 2995 kr

Armhåla: 995 kr

Bröst + mage: 3195 kr

Rumpa: 1195 kr

Magsträng: 595 kr

Underarmar: 995 kr

Hela armar: 1995 kr

Händer: 695 kr

Fötter: 995 kr

Enstaka strån: 595 kr

Paket 1 – Helkropp: 5995 kr
(hela ben, hela armar, brasiliansk, armhåla) 

Paket 2 – Helkropp: 9900 kr
(hela ben, hela armar, brasiliansk, armhåla, rygg, ansikte)   

Paket 3 – Helkropp: 11 845 kr
(hela ben, hela armar, armhåla, rygg, ansikte, hals, bikinilinje)

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Ja – tack vare de olika energinivåerna i vår lasermaskin är den effektiv även på ljusa och röda hår, dock inte på vita hår. 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om IPL?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?