Ta bort födelsemärke i Malmö

Dermaroller

Innovativ redskap som hjälper huden på många sätt

Rynkor och ärr är bara några av dem indikationer där dermaroller kan hjälpa dig. Nedan får du en sammanfattning och lite mer information om dermaroller.

Dermaroller är ett verktyg som ger förtrollande resultat! Genom att punktera huden med ytterst små nålar ökar kroppens naturliga produktion av kollagen och elastin. Tekniken föryngrar huden i ansiktet, gör den spänstigare och ger en massa lyster!

Behandling med dermaroller passar de flesta, oavsett vad du vill åstadkomma med behandlingen. Metoden har visat fina resultat hos personer som velat motverka ärr, pigmentfläckar, rynkor, slapp och torr hud.

Fakta:

 • Oftast behöver behandlingen upprepas för optimalt resultat, men du kommer att se skillnad redan efter första besöket!
 • Vi avråder dig från att exponera huden för sol efter behandlingen, då huden är något mer sårbar då.
 • Behandlingen med dermaroller i Malmö anpassas efter vilket resultat du är ute efter.

Vi har:

 • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
 • Hög kundnöjdhet.
 • Ett flertal andra behandlingar som föryngrar huden i ansiktet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

En dermaroller är en liten apparat som består av massa små nålar. Dermarollern rullas sedan över huden och gör så att huden penetreras med dessa små nålarna. Det nålarna gör är att skapa små kanaler in i huden som kallas för en kontrollerad micro-skada. Detta i sin tur leder till att kroppen producerar nytt kollagen och elastin för att reparera huden. När du gör en dermaroller behandlingen så bildas också nya kapillärer som leder till förminskning av ärr och läkande hud vilket sen bidrar till förbättrad textur i huden, fukt, lyster och spänstighet.

Dermaroller

Dermaroller hjälper till mot:

 • Ärr 
 • Pigmentfläckar 
 • Rynkor
 • Fina linjer
 • Slapp hud 
 • Torr hudInnan behandlingen lägger vi en bedövningskräm på området som ska behandlas för att ta bort eventuell smärta som kan uppkomma vid dermaroller. Vi rekommenderar inte dig att träna under samma dag som du utför din behandling. Efter behandlingen är det viktigt att du inte visas i solen och använder högt solskydd. 

Estetikcentrum doctors

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

SKinbooster

Vilket resultatet får man av en dermaroller?

Resultatet av dermaroller är beroende på vad du haft för problem sedan tidigare. Har du haft tydliga ärr kommer dessa ha blekts med hjälp av dermarollern och har du haft pigmentfläckar kommer dessa successivt gå bort. Behandlingen behöver upprepas för att få bästa möjliga resultat men redan efter första behandlingen kommer du se en markant förbättring i huden. Vi rekommenderar alltid att investera i bra produkter för hemmabruk och detta får du givetvis hjälp med av vår duktiga hudterapeut.


Är alla lämpade för att göra dermaroller behandling?

Nej, vi rekommenderar inte att gravida, ammandes eller de med blödarsjuka/diabetes bör utföra behandlingen. Är du osäker på om du kan utföra behandlingen så ber vi dig att kontakta oss eller boka en kostnadsfri konsultation innan för att rådfråga läkaren.

PRP

Priser Dermaroller

Här kan du se våra priser för Dermaroller.

Resurs Bank

Våra priser

Behandlingar för överdriven svettning

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetiskt behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Dermaroller

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.