IPL Hårborttagning hos specialister i Malmö

IPL-BEHANDLINGAR

Ta bort onödig kroppsbehåring.

IPL är en behandling för hårborttagning. Estetikcentrum erbjuder nu hårborttagning med Diodlaser som är mycket effektivare än IPL för hårborttagning.

Intense Pulsed Light, vanligtvis förkortat till IPL, är en behandling med högintensiva ljuspulser som kan användas både för medicinskt och estetiskt ändamål. På Estetikcentrum erbjuder vi Diodlaser vid hårborttagning som är mer effektiv än IPL för hårborttagning.

Antalet behandlingar som behövs kan variera utifrån vad du vill åtgärda samt dina förutsättningar. Det behandlade området kan efter IPL-behandlingen få en viss rodnad och kännas varmt i några timmar. Huden är mer sårbar än normalt direkt efteråt och du bör undvika att sola några veckor efter IPL-behandlingen.

Fakta:

  • IPL har olika användningsområden då tekniken använder olika våglängder av ljus. Estetikcentrum i Malmö erbjuder nu diodlaser för effektivare hårborttagning.
  • Vi avråder att exponera det behandlade området i solen en tid efter IPL-behandlingen.
  • Både behandling med diodlaser och IPL är relativt smärtfria, vid behandling med diodlaser kan extra utsatta områden som vid brasiliansk eller ansikte bedövas med kräm innan behandling.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som gärna hjälper dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Endast diplomerade hudterapeuter på kliniken.
  • Hög kundnöjdhet

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

IPL-behandling i Malmö

IPL-behandling används för bland annat förarglig behåring på kroppen. Det är en effektiv och skonsam metod som går snabbt och är relativt smärtfri. Närmaste timmarna efter en behandling kan huden få en mindre rodnad och värmekänsla i huden upplevas.

”Vi utför inte längre IPL behandlingar på Estetikcentrum. Vi har mot oönskad hårväxt ersatt vår IPL maskin med
den mycket mer avancerade och effektivare Diodlasern .
Läs mer på sidan Diodlaser.”

För hudföryngring använder vi andra effektiva behandlingar. På Estetikcentrum utförs bland annat peelingar,
HIFU, Plasmapen och LPG behandlingar för finare kropp.
För mer information kontakta gärna våra hudterapeuter som kan berätta mer.
Mot oönskade synliga blodkärl(ådernät) använder vi skleroseringsmetoden där vår utbildade sjuksköterska
hjälper dig med detta.

IPL

Hur fungerar IPL-behandling?

IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är en form av ljusbehandling. En nedkyld gel appliceras på huden och en ljuspuls med infrarött ljus riktas in mot behandlingsområdet via en glasprisma. Ljuspulsen kan ge lite lätt obehag i form av en mindre snärt mot hudområdet. Resultatet kommer mycket snabbt och ses i vissa fall omedelbart.


IPL-behandling vid hårborttagning

IPL-tekniken är en ypperlig metod för att ta bort generande kroppsbehåring vare sig det är över ansiktet, armarna eller benen. Eftersom vi använder den modernaste tekniken inom området är metoden mycket effektiv.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

IPL

 


Konsultation

Har din hud åldras onormalt mycket efter för mycket solande eller lider du av fula ytliga blodkärl eller leverfläckar? Är du generad av hårväxt på olika delar av kroppen? Kontakta oss för en konsultation så hjälper vi dig gärna att nå en ungdomligare och fräschare hud.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

IPL

Priser IPL-Hårborttagning

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

IPL

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: IPL

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.