IPL Hårborttagning hos specialister i Malmö

IPL-BEHANDLINGAR

Ta bort onödig kroppsbeåring och rodnader i huden

IPL är en behandling för hudföryngring som hjälper även med pigmentering, hårborttagning och oönskade blodkärl.

Intense Pulsed Light, vanligtvis förkortat till IPL, är en behandling med högintensiva ljuspulser som kan användas både för medicinskt och estetiskt ändamål. På Estetikcentrum erbjuder vi IPL-behandling för hårborttagning och hudföryngring - samt för motverkning av pigmentfläckar, hudrodnad och ytliga blodkärl

Antalet behandlingar som behövs kan variera utifrån vad du vill åtgärda samt dina förutsättningar. Det behandlade området kan efter IPL-behandlingen få en viss rodnad och kännas varmt i några timmar. Huden är mer sårbar än normalt direkt efteråt och du bör undvika att sola några veckor efter IPL-behandlingen i Malmö.

Fakta:

  • IPL har ett flertal effektiva användningsområden då tekniken använder flera olika våglängder av ljus, till skillnad från traditionell laser som enbart använder en.
  • Vi avråder att exponera det behandlade området i solen en tid efter IPL-behandlingen.
  • Behandlingen är relativt smärtfri, som mest kan du känna en snärt mot huden.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som gärna hjälper dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Endast diplomerade hudterapeuter på kliniken.
  • Hög kundnöjdhet

Boka din konsultation nu:

There is no available times at this moment.

Swipa för att se fler

IPL-behandling i Malmö

IPL-behandling används för bland annat förarglig behåring på kroppen, hudföryngring, hudrodnader och oönskade synliga blodkärl. Det är en effektiv och skonsam metod som går snabbt och smärtfritt. Närmaste timmarna efter en behandling kan huden få en mindre rodnad och värmekänsla i huden upplevas.

”Vi utfër inte längre IPL behandlingar på Estetikcentrum. Vi har mot oönskad hårväxt ersatt vår IPL maskin med
det mycket mer avancerade och effektivare Diodlasern .
Läs mer på sidan Diodlaser.”
För hudföryngring använder vi andra effektiva behandlingar. På Estetikcentrum utförs bland annat peelingar,
HIFU, Plasmapen och LPG behandlingar för finare kropp.
För mer information kontakta gärna våra hudterapeuter som kan berätta mer.
Mot oönskade synliga blodkärl(ådernät) använder vi skleroseringsmetoden där vår utbildade sjuksköterska
kommer att hjälpa dig med detta.

IPL

Hur fungerar IPL-behandling?

IPL är en vidareutveckling av lasertekniken och är en form av ljusbehandling. En nedkyld gel appliceras på huden och en ljuspuls med infrarött ljus riktas in mot behandlingsområdet via en glasprisma. Ljuspulsen kan ge lite lätt obehag i form av en mindre snärt mot hudområdet. Resultatet kommer mycket snabbt och ses i vissa fall omedelbart.


IPL-behandling vid hårborttagning

IPL-tekniken är en ypperlig metod för att ta bort generande kroppsbehåring vare sig det är över ansiktet, armarna eller benen. Eftersom vi använder den modernaste tekniken inom området är metoden mycket effektiv.


IPL-behandling vid hudföryngring

IPL är en effektiv metod vid hudföryngring – även benämnt photo skin rejuvenation. Ljuset verkar i djupet på huden och ökar dess spänst och elasticitet. Kollagen (limbindare som ger huden fasthet och styrka) återbildas och huden blir mindre rynkig och återför sin ungdomliga elasticitet på ett naturligt sätt. IPL-behandling tar även bort pigmentfläckar och ytliga blodkärl, vilka ofta uppträder då huden har utsatts för mycket sol. För optimal effekt rekommenderar 4-6 IPL-behandlingar med cirka 3 veckors intervall. Vanligtvis behandlas hela ansiktet eller halsen/dekolletaget. Metoden är vetenskapligt bevisat effektfull och studier visar att hudföryngringen efter IPL-behandling kvarstår under cirka 5 års tid​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

IPL

IPL-behandling vid hudrodnad/blodkärl

Blodkärl som ligger ytligt på näsa, kinder och hals upplevs av många som estetiskt oönskade. De uppträder särskilt hos personer som utsätter sig för mycket sol, blåst eller kyla. Även hos personer som lider av sjukdomen Rosacea är dessa hudproblem hudrodnader vanliga. Lider du av en mycket påtaglig rosacea så rekommenderar vi att du får behandling av vår hudläkare före IPL-behandling. IPL är mycket effektivt mot kärlbristningar och hudrodnad och effekten ses ofta direkt då de ytliga blodkärlen drar ihop sig och försvinner.


IPL-behandling vid pigmentfläckar

IPL är också en effektiv behandling vid pigmentfläckar och ojämn pigmentering. Problem med pigmenten uppstår oftast efter för mycket solning och visar sig mestadels på ansikte, armar och händer. En eller några få ljusbehandlingar är vanligtvis fullt tillräckligt. Förbättringen kommer gradvis och inom några veckor är de flesta pigmentfläckar borta.

Har din hud åldras onormalt mycket efter för mycket solande eller lider du av fula ytliga blodkärl eller leverfläckar? Är du generad av hårväxt på olika delar av kroppen? Kontakta oss för effektiv IPL-behandling och en ungdomligare och fräschare hud.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

IPL

Priser IPL-Hårborttagning

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

IPL

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: IPL

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.

fredag, jul 30, 2021
måndag
17/01
Inga tillgängliga tider.
tisdag
18/01
Inga tillgängliga tider.
onsdag
19/01
Inga tillgängliga tider.
torsdag
20/01
Inga tillgängliga tider.
fredag
21/01
Inga tillgängliga tider.
lördag
22/01
Inga tillgängliga tider.
söndag
23/01
Inga tillgängliga tider.