Lash lift/Brow lift i Malmö

Lash Lift

Naturliga längre fransar

Få ögonuttrycket du önskar med en lash lift. Vi hjälper dig få rätt behandling för din lash lift enligt förutsättningar.

Lashlift är för dig som temporärt vill piffa till ögonfransarna men känner att en fransförlängning inte riktigt är för dig. Dina egna fransar är byggstenen vid behandlingen - vi framhäver bara dem och ger intrycket av långa ögonfransar. Vill du vakna upp och direkt känna dig redo att ta dig an världen? Då borde du prova lashlift!

Vid ett browlift formar och färgar vi dina bryn enligt dina önskemål. Kanske känner du att dina bryn har hårstrån som inte riktigt växer i den riktning som du vill? Då hade ett browlift passat dig! Behandlingen ger ett naturligt resultat som håller i några veckor. Vill du vakna upp och känna “Wow!” när du ser dig själv i spegeln? Testa då browlift!

Fakta:

  • Både lashlift och browlift är behandlingar som snabbt vuxit i popularitet de senaste åren.
  • Lashlift håller i ungefär 8 veckor medan browlift håller i 4-6 veckor.
  • Vi använder material från Wimpernwelle.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Du har säkert hört talas om fransförlängning och Lash Lift – det är skönhetstrender som blivit allt mer populär i Sverige under de senaste åren. 

Lashlift

Vad är Lashlift?

En behandling med Lash Lift (Lashlift) ger fantastiskt uppböjda fransar i ca 8 veckor. Passar även de kortaste fransar.

Behandlingen ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre. Du behöver aldrig mer använda franstång.

Vi utför Lash Lift med power pads i silicon med en unik patenterad 3D design från Wimpernwelle Lash Lifting.

I slutet av behandlingen färgas dina fransar med färg för att ge ett så pass slående resultat att du inte kommer att behöva använda mascara på flera veckor. Du kommer att vakna upp på morgonen och känna dig fixad och klar!

Lashlift

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Lashlift

Brow Lift

Permanent för ögonbryn, färgning av ögonbryn, keratinlaminering samt formning av bryn. Brow Lift ger en långvarig styling av dina ögonbryn där hårda och ostyriga hårstrån som växer i fel riktning läggs iordning och fixeras. Därefter färgas brynen och lamineras med keratin. Resultatet ger en önskvärd form och färg till dina bryn. Behandlingen gör det möjligt för oss att skapa en perfekt linje och keratinlamineringen stärker hårstråna sant ger glans. Hållbart ca 4-6 veckor. Kitet är från Wimpernwelle. 


Att tänka på innan och efter behandlingen:

Innan är det inte så mycket att tänka på – men kom gärna osminkad till din behandling och använd inte linser under tiden.

Efter behandlingen bör du försöka låta fransarna vara och undvika att dem utsätts för fukt – du måste därför undvika tvättning av dem, träning, solarium, bastu och så vidare. Det bästa är om du kan undvika allt det under 48 timmar, mest för att keratinet ska få chansen att fästa. Försök även att sova på rygg den första tiden för att skona fransarna och deras form.

Varmt välkommen till Estetikcentrum för att utföra en Lash Lift behandling, vi ser fram emot att hjälpa dig! 


Resurs Bank

Våra priser

Lashlift

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Lashlift-Browlift

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.