Ansiktsbehandlingar & Peeling

Lip Flip

Populär behandling av tunn överläpp

Få en fylligare överläpp utan Fillers

Lip Flip

 

Att besväras av en tunn överläpp som knappt syns vid ett leende är vanligt bland kvinnor världen över - många drömmer om fylliga läppar som bidrar till ett ungdomligtoch feminint utseende. En förstoring med fillers kan dock kännas som ett för stort eller invasivt steg.

Därför är vi på Estetikcentrum glada att kunna erbjuda Lip Flip i Malmö - en innovativ behandling som ger din överläpp ett lyft och intrycket av större läppar utan fillers.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Fakta:

  • Modern injektionsbehandling som motverkar intrycket av en tunn överläpp.
  • Lip Flip passar för dig som vill ha större läppar utan
    fillers.
  • Se resultat redan efter ungefär en vecka

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar som också är till för att försköna och föryngra huden i ansiktet
  • Målet att vara den bästa kliniken för Lip Flip behandling i Malmö.

Vad är Lip Flip?

Fillers

Lip Flip är en modern injektionsbehandling som motverkar intrycket av en tunn överläpp. Med hjälp av muskelavslappnande viks din överläpp uppåt, och ger på så vis ett fylligare utseende. Lip Flip passar för dig som av någon anledning vill ha större läppar utan fillers - det kan bero på att du är rädd för att resultatet ska bli onaturligt eller att du redan är nöjd med volymen dina naturliga läppar har.

Behandlingen är mest känt för att behandla rynkor - men tack vare sina muskelavslappnandeeffekter kan det användas inom flera estetiska behandlingar. När det gäller Lip Flip skapas en illusion av större läppar utan fillers, tack vare att substansen mjukar upp de muskler som styr vinkeln på din överläpp.


Hur går en behandling till?

Besöket för Lip Flip i Malmö börjar alltid med att du fyller i en hälsodeklaration och pratar igenom önskemål och förutsättningar med din behandlare. Om du önskar kan du få lokal smärtlindring i form av en bedövande kräm innan injektionerna, men många patienter klarar det fint även utan bedövning. Med hjälp av en mycket tunn och liten nål injiceras små mängder muskelavslappnande varsamt längs den övre konturen av dina läppar. Behandlingen går mycket snabbt och själva injektionen är färdig på under en minut. Du kan återgå till vardagen direkt efter behandlingstillfället, de flesta patienter slipper helt blåmärken, och eventuella stickhål försvinner inom en timme. Under två till tre veckor efter besöket kan du uppleva att det känns lite ovant vid behandlingsområdet, det beror på att musklerna anpassar sig.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Fillers

Du kommer att se resultat som motverkar en tunn överläpp efter ungefär en vecka, medan maximal effekt av Lip Flip i Malmö uppnås efter cirka två veckor. Resultatets hållbarhet är därefter starkt beroende av ditt utgångsläge och livsstil, men generellt är din överläpp synligt plutande under tre till sex månader efter behandling. Därefter är det dags att boka in återbesök för att fylla på.


​​​​​​

Lip Flip ger större läppar utan fillers

Lip Flip har blivit en populär behandling av tunn överläpp, och allt fler väljer det framför injektion av fillers. Anledningarna till det kan vara flera - men framförallt ger Lip Flip i Malmö ett naturligare resultat, är mindre smärtsamt och påverkar enbart utseendet precis där du önskar - det vill säga omkring en tunn överläpp. Med det sagt kan den som önskar ett mer dramatiskt och utjämnande utseende kombinera ettLip Flip med fillers för maximal förändring.

Varmt välkommen att kontakta Estetikcentrum för att diskutera eller boka in ett Lip Flip i Malmö. Vi besvarar gärna dina frågor och prioriterar att du känner dig trygg inför behandlingstillfället. Ett besök - ett förändrat liv!


För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling med fillers för läppar eller rynkor kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Lip- Flip (Muskelavslappnande injektionsbehandling)

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.