Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Säg hejdå till hårväxt

Vi erbjuder permanent hårborttagning som utförs av specialister med många års erfarenhet. Vi använder de senaste tekniker och metoder som finns.

Permanent hårborttagning

Har du besvärande hårväxt som du skulle vilja ta bort effektivt och långvarigt? Vi erbjuder hårborttagning med laser i Malmö som ger ett lent och vackert resultat.

Vi använder oss av Diodlaser – vilken är en av de mest erkända och kvalitativa laserbehandlingarna för permanent hårborttagning i hela världen.

Med hjälp av högkoncentrerad energi ger den ett mycket mer effektivt resultat än en IPL-behandling.

Vår moderna laser maskin för hårtborttagning heter Spirit-918 och tillverkas av det kända företaget Active.

Fakta:

  • Det krävs ett antal behandlingar för fullständigt permanent hårborttagning.
  • Efter behandling är huden extra sårbar och du måste skydda den från bland annat solen.
  • Med diodlaser får du en mer effektiv hårborttagning än med IPL-behandlingar.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som gärna hjälper dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Diodlaser, en av de mest framstående teknikerna på marknaden för effektiv hårborttagning.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Om laserbehandlingen

Laserbehandling för permanent hårborttagning innebär att maskinen skickar ljusvågor in i hårstråets pigment – där omvandlas dem till värme som stänger hårsäcken och bränner bort håret. Det stoppar produktionen av nytt hår – och du får len och härlig hud. Tack vare totalt möjlighet till anpassning efter dig är det en säker och smärtfri behandling som inte utsätter dig för mer värme än nödvändigt.

Även bra lasermaskiner för hårborttagning kräver att du upprepar behandlingen några gånger – cirka 4-7 gånger på respektive behandlingsområde. Det beror på att lasern bara är kapabel att ta bort håret som är i den aktiva fasen, hår som inte kommit upp än kan dessvärre inte nås. Men när du upprepat behandlingen under hårets alla cykler kommer du att kunna njuta av en permanent hårborttagning.

Direkt efter behandlingen kan du uppleva en viss hudrodnad och möjligen lite svullnad – men det avtar inom några timmar. Det tyder egentligen bara på att behandlingen varit effektiv och nått ner i hårsäckarna.

Under 2 – 4 veckor efter vår laserbehandling i Malmö är det viktigt att du skyddar din hud mot yttre påfrestningar som sol, vaxning och plockning av hår. Var även försiktig med parfymerade hudkrämer under den första tiden för att undvika irritation i hårsäckarna.

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Fördelar

Anpassat efter dig

Behandling med vår lasermaskin i Malmö är säker och effektiv. Vi arbetar med en högteknologisk laser som har kliniskt framtagna inställningar anpassade efter just dig. Allt från din hudtyp, hudfärg och typ av hår tas det hänsyn till under behandlingen.

Snabb behandling

Varje ljusblixt täcker en stor vidd av behandlingsområdet – vilket utmärker bra lasermaskiner för hårborttagning. Behandlingen går fort och du får permanent hårborttagning till ett bra pris på kort tid!


Estetikcentrum doctors

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Minimalt antal behandlingar

Alla människor har olika tjocka hårstrån och hudlager, vilket kan innebära att man behöver anpassade ljusvågor för att effektivt få bort all hårväxt. Vår lasermaskin har flera olika inställningar och energinivåer att välja på, vilket möjliggör att de flesta hår tas bort på få behandlingar.

Tack vare de olika energinivåerna så är vår lasermaskin även effektiv på ljusa hår och röda hår. Men inte vita hår. Med äldre maskiner eller IPL-behandling kan ljusa, grå och röda hår vara svårt att bli av med på grund av att ljuset inte får fäste i de ljusa pigmenten, men med vår högst moderna maskin är behandlingen mycket effektiv.

 


Fantastiska resultat

Vår hårborttagning med laser i Malmö ger dig fantastiska resultat på kortast möjliga tid. Du kommer att uppskatta känslan av att kunna kasta rakhyvlarna och dra handen över len och mjuk hud. Du förtjänar att förverkliga din dröm – med vår moderna och trygga laserbehandling i Malmö har du den inom räckhåll. Till ett bra pris för hårborttagning – i kombination med hög service och goda råd!

Välkommen för en effektiv laserbehandling på Estetikcentrum i Malmö!


Resurs Bank

Våra priser

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Hårborttagning-(Diodlaser)- övrigt

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.