Trådlyft i Malmö

Trådlyft

Facelift utan kirurgi

Ett yngre ansikte utan operation. Få hjälp från specialister med behandling som passar dina önskemål.

Vill du föryngra huden och definiera dina drag utan att behöva genomgå ett kirurgiskt ingrepp? Har du komplex över trött hud som inte har den lyster den en gång haft? Då kan den banbrytande tekniken trådlyft vara något för dig!

Med hjälp av tunna kroppsvänliga trådar får du ett icke-kirurgiskt lyft av ansiktet, eller andra delar av kroppen såsom hals, dekolletage eller gäddhäng på armar.

Det är en unik och patenterad metod som blivit populär på grund av att den är skonsam, anpassningsbar och ger omedelbara resultat.

Trådlyft är ett naturligt ingrepp som passar de flesta som vill föryngra och släta ut sin hud!

Fakta

  • Det vanligaste områden för trådlyft är ansiktet, men metoden går även fint att använda på andra ställen.
  • Det krävs ingen större återhämtning efter trådlyft.
  • Även om du lär se stor skillnad direkt efter ett trådlyft i Malmö så ser du det fullständiga resultatet först efter ungefär 3 månader.
  • Det finns livsstilsfaktorer som kan hämma effekten av ingreppet.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid din sida före, under och efter trådlyft hos oss.
  • Endast välkända och kvalitativa produkter.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.
Bra att veta om du överväger ett trådlyft i Malmö
Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur fungerar ett trådlyft?

Först träffar du en läkare för att diskutera vilket område som du önskar att behandla. Vill du ha ett facelift utan kirurgi? Eller kanske ett yngre ansikte utan operation? Det mesta kan slätas ut och lyftas med hjälp av ett trådlyft och din läkare kommer att vägleda dig. Om det är något mindre du vill rätta till så kan behandlingen ofta påbörjas direkt efter konsultationen, det går så pass fort och enkelt!

När behandlingen börjar kommer du att lokalbedövas i de berörda områdena, men ansiktslyft med trådar är ett relativt smärtfritt ingrepp. Med hjälp av väldigt tunna nålar förs trådarna in under din hud och placeras på exakt rätt ställe för att uppnå den effekt du vill ha. Trådarna kan sedan dras åt och anpassas efter din önskemål innan de klipps av. Det är en stor fördel att du är vaken under ingreppet, då du kan kolla i spegeln under tiden för att se om du är nöjd och din läkare kan anpassa resultatet direkt under ingreppet. Behandlingen tar ungefär 30 – 60 minuter beroende på vilket område som du önskar att behandla.

Du kommer att se resultat redan precis efter behandlingen, men den fulla effekten av ett ansiktslyft med trådar syns inte förrän efter ca. 3 månader. Det beror på att trådarna gör mer än bara lyfter — de bidrar även till produktion av kollagen. Kollagen är ett protein som vi har i huden och det bidrar till spänst, volym och släthet. Det innebär att kollagenet, som lägger sig i täta formationer omkring trådarna, bygger upp en vacker struktur under din hud och ger dig ett piggare utseende. Dina ansiktsdrag kommer att framhävas och se fantastiska ut!

Behovet av återhämtning efter behandlingen är i stort sett obefintligt. Det är alltid bäst att ge kroppen en chans till att läka optimalt, och det gör den genom att du tar det lugnt. Ansiktet, eller det berörda området, kommer att vara lite svullet någon dag efter ditt trådlyft och du kommer troligen att ha en del blåmärken. Det är möjligt att du känner trådarna en tid precis efter behandlingen och att det ömmar, men det är kortvarigt. Alla biverkningar är små efter ett icke-kirurgiskt lyft av ansiktet, och de kommer att försvinna fort.


För- och nackdelar med trådlyft

Den allra största fördelen med trådlyft är att du kan få en förändring och ett facelift utan kirurgi. Det gör trådlyft till ett väldigt skonsamt ingrepp som du återhämtar dig snabbt från. Du kan vara tillbaka i den vanliga vardagen direkt efter, men vi på Estetikcentrum rekommenderar ändå alla kunder som besöker oss för trådlyft i Malmö att vila någon dag efter. Du bör även vara försiktig med att beröra det behandlade området i början, bara för att undvika infektion till det yttersta.

Tack vare att du får ett yngre ansikte utan operation så är trådlyftet dessutom ett väldigt säkert ingrepp. Riskerna är minimala på grund av behandlingens skonsamhet och få moment. Det passar för dig som av någon anledning inte kan bli nedsövd, eller för dig som föredrar en så naturlig behandling som möjligt för att nå ett yngre utseende.

Då du inte är nedsövd kan du vara mer delaktig i ditt eget skönhetsingrepp. Det är en stor fördel för både dig och din läkare att ni kan kommunicera och bedöma resultatet under tiden. Om du tycker att skillnaden är för stor eller för liten kan din läkare bara justera trådarna lite och så når du precis det utseendet du vill. En lättnad för er båda!

Trådlyftet är som nämnt ett väldigt naturligt ingrepp. Kroppsvänliga trådar som löses upp efter en tid lyfter din hud på ett skonsamt sätt och bidrar dessutom till nybildning av kollagen, ett protein som bygger upp och föryngrar din hud på naturlig väg. En naturlig väg till skönhet är något som många eftersträvar idag, och vi på Estetikcentrum är glada över att kunna erbjuda att icke-kirurgiskt lyft av ansiktet och övriga kroppen.

Något du ska ha i åtanke är att långtids resultatet av ett trådlyft varierar, det kan skilja från person till person. Resultatet är alltså inte permanent, och det beror på att trådarna bryts ned och att ämnet kollagen till slut inte nyproduceras kring området. Många ser det som något positivt att kunna testa på ett ingrepp utan att resultatet sitter kvar för resten av livet. Men om du är ute efter ett helt permanent resultat så råder vi dig att istället välja en kirurgisk behandling med ansiktslyft där skillnaden i utseendet varar desto längre.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Passar ett trådlyft just mig?

Om du funderar på att göra ett trådlyft på Estetikcentrum så värnar vi om att det verkligen är rätt behandling för dig. Även fast att trådlyft är skonsamt och icke-permanent så är det ändå viktigt att dina förutsättningar matchar ingreppet. Vi vill att du ska bli nöjd!

Generellt så passar ett trådlyft faktiskt de flesta, förutsatt att man är vid god hälsa och känner sig frisk. Den typiska kunden som efterfrågar behandlingen har börjat märka av ålderstecken i ansiktet, tappat volym i ansiktsdragen eller upplever att huden hänger löst på ställen där det inte känns smickrande. Det kan vara hängande mungipor, tunga ögonlock, ett rynkigt ansikte .

Vi brukar inte rekommendera behandlingen för de som nått en högre ålder med mycket hängande hud och djupa rynkor. Det beror på att trådarna inte kommer att orka hålla upp hudens struktur, och därför rekommenderar vi istället en kirurgisk väg för de patienterna. Detta eftersom att ett trådlyft inte skulle bli varken snyggt eller förbättrande i ett sådant fall. Vi bryr oss om att du ska få exakt den behandlingen som är bäst för dig!

Du bör tänka över din livsstil innan du bestämmer dig för att göra ett trådlyft. Rökning, stress och en ohälsosam livsstil kan hämma ditt resultat och förkorta effekten av trådlyftet ordentligt. Därför ber vi dig att fundera över att sluta med livsstilen som försämrar din hud innan du bestämmer dig för ett trådlyft, vi vill inte att du ska lägga onödiga pengar på ett ingrepp vars effekt inte kommer att hålla.

Boka konsultation

Är du sugen på att genomgå ett trådlyft i Malmö? Då rekommenderar vi verkligen att du bokar en konsultation, oavsett hur långt du kommit i dina funderingar. Det är ett utmärkt tillfälle att få svar på funderingar, osäkerheter och målbilder. Du behöver verkligen inte ha bestämt dig innan du kommer hit, vi finns här för att hjälpa dig med dina tankar. Vår läkare är experter på att lyssna och deras uppdrag är att få dig att vara avslappnad och trygg. 

Varmt välkommen till Estetikcentrum om du är intresserad av ett trådlyft!

Estetikcentrum reception

Priser Trådlyft

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Trådlyft

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som leder till en stor livsförändring. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Trådlyft- konsultation

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.