Fraktionerad CO2-laser
på Estetikcentrum

Fraktionerad CO2-laser behandling på Estetikcentrum

Fraktionerad laser är en typ av laserteknik som används för att behandla olika hudtillstånd och förbättra hudens utseende. På Estetikcentrum använder vi den ofta för att minska synliga tecken på åldrande, som rynkor, ärr, ojämn hudton och solskador.

Fraktionerad CO2 laser i Malmö

Fraktionerad CO2-laser är en estetisk behandling som hjälper till att föryngra och reparera huden. Med hjälp av smala, fokuserade laserstrålar görs mikroskopiska hål i din hud. Fraktionerad CO2 laser kan behandla:

Behandling med fraktionerad CO2-laser stimulerar produktion av nytt kollagen och elastin. Resultatet blir frisk och ny vävnad, och hudens kvalitet och struktur förbättras. Fraktionerad CO2-laser kan göras på ansikte, hals, dekolletage, händer och på bristningar och mindre ärr.

Ofta rekommenderar vi mer än en behandling för att uppnå det resultat du önskar, men även enstaka behandlingar fungerar för uppfräschning av huden.
På Estetikcentrum använder vi en FDA-godkänd maskin vid fraktionerad CO2-laser behandling. Denna har flera användningsområden och ger mycket goda kliniska resultat.

Snabbfakta

5/5
”Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera denna klinik till andra!”
– Isme

Fraktionerad CO2-laser på Estetikcentrum

Pris från 1 990 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Hudföryngring med fraktionerad laser

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av våra certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Bra att veta om fraktionerad laser

Du kan inte göra behandling med fraktionerad laser om du:

Om Fraktionerad CO2-laser:

CO2-laser eller fraktionerad laser är en laserbehandling för hudföryngring och förbättrad hudtextur. Behandlingen reducerar pigmenteringar, fina linjer, akneärr, rynkor och djupa veck. Den minimerar även bristningar så att du får en fräsch och vacker hud. CO2-laser stimulerar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, korrigerar ojämnheter i huden och reparerar hängande, slappa hudområden med ojämn hudfärg, ärr och rynkor.

Före och efter behandlingen

Hur går en behandling med fraktionerad CO2-laser till?

Först erbjuder vi en konsultation där vi går igenom dina förväntningar och önskemål. Våra hudterapeuter gör en bedömning av din hud för att bedöma din lämplighet för behandlingen och eventuella risker och biverkningar.

Efteråt kan du bli röd och varm i huden som när man har solat lite för länge. En lätt svullnad de närmaste dagarna efter en laserbehandling är vanligt. Biverkningarna brukar försvinna efter en vecka. Du kan återgå till arbete och sociala aktiviteter direkt efter din behandling, men oftast vill man vänta någon dag. Du kan sminka dig och raka dig på det behandlade området, det påverkar inte läkning eller resultat. Du bör däremot vara väldigt försiktig och undvika sol samt använda Spf 50 de första veckorna efter behandlingen. Undvik även hudvård som innehåller retinol eller syra tills huden har återhämtat sig.

Hud med bristningar före behandling med fraktionerad laser

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för dig hela vägen från konsultation till återbesök, och använder sin expertis för att bedöma vilken behandling som passar bäst för just dig.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om fraktionerad CO2-laser nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

CO2-laser jobbar i hudens djupa lager, dermis, och sätter igång hudens produktion av kollagen och elastin, fräschar upp och ger en föryngrande effekt inifrån. CO2-laser stimulerar naturlig proteinproduktion i huden och ger därför ett säkert och långvarigt resultat. 

Fraktionerad laser passar dig som vill:

 • Släta ut rynkor
 • Minska fina linjer
 • Ta bort pigmenteringar, mörka fläckar, solfläckar i huden
 • Få jämn, fräsch hudyta
 • Ta bort akneärr, blemmor och pigmenteringar
 • Minska bristningar
 • Förbättra hudfärgen
 • Öka hudens spänst och fasthet
 • Ljusa upp huden

   

Hela ansiktet 8990 kr 

Ansikte + hals: 10 990 kr 

Ansikte + hals + dekolletage: 14 990 kr 

Hals eller dekolletage: 4990 kr 

Hals + dekolletage: 7990 kr

Runt munnen + haka: 3990 kr 

Kinder: 3990 kr

Händer:  4900 kr 

Bristningar mage: 6590 kr 

Rygg: 10 990 kr 

Mindre ärr 3×3 cm: 1990 kr 

Kroppsdel: 4990 kr 

Kombinerad HIFU och Fraktionerad laser hela ansiktet: 13 990 kr

Acneärr/hudbristningar:  3990 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Fraktionerad CO2 laser?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?