Lash lift på
Estetikcentrum

Lashlift på Estetikcentrum

Var redo för dagen utan mascara med ett lash lift. Genom att böja och färga fransarna får du ett fräscht, sminkat utseende utan att behöva ta dig tid för makeup varje morgon.

Lash Lift i Malmö

Lashlift är perfekt för dig som vill piffa till ögonfransarna utan att förlänga dem. Vi framhäver istället dina egna fransar genom att böja och färga dem.

En behandling med Lash Lift ger vackert uppböjda fransar och fransarna upplevs som längre, så behandlingen passar även de kortaste ögonfransarna.

Vi utför lash lift med power pads i silikon med en unik patenterad 3D-design från Wimpernwelle Lash Lifting.

I slutet av behandlingen färgas dina fransar så att du inte behöver använda mascara på flera veckor. Du kommer att vakna upp på morgonen och känna dig fixad och klar!

Snabbfakta

5/5
"Alltid lika trevligt bemötande, positiv energi och resultaten är fantastiska! Supernöjd som vanligt och hudterapeuten Jasmina är så noggrann och duktig. En seriös klinik som jag starkt kan rekommendera!"
– Eldiana

Lash Lift Estetikcentrum

Pris från 995 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Hudterapeut utför Lash Lift behandling

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av godkända, förstklassiga produkter.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Kort fakta om lash lift och brow lift

Lash lift och brow lift kan utföras under samma behandling eller var för sig:

Behandlingen tar ca 60 minuter. Resultatet håller i 8 veckor för lash lift och 4-6 veckor för brow lift.

Hur går lash lift och brow lift till?

Kom gärna osminkad till din behandling och använd inte linser under tiden. Du behöver inte komma på en konsultation innan din behandling, men vid behandlingstillfället görs ett allergitest om du inte har gjort Lash lift hos oss tidigare.

Efter behandlingen bör du försöka låta fransarna vara och undvika att dem utsätts för fukt – du måste därför undvika att tvätta ögonen, träning, solarium, bastu och så vidare i 48 timmar, för att keratinet ska fästa. Försök även att sova på rygg den första tiden för att skona fransarna från kudden.

I ett brow lift ingår permanent för ögonbryn, färgning av ögonbryn, keratinlaminering samt formning av bryn. Brow lift ger en långvarig styling av dina ögonbryn där hårda och ostyriga hårstrån som växer i fel riktning läggs iordning och fixeras. Därefter färgas brynen och lamineras med keratin. Resultatet håller sig i 4-6 veckor.

hur en Browlift behandling fungerar

Våra skickliga hudterapeuter
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna hudterapeuter finns här för att möta dina behov, från ansiktsbehandling, kroppsbehandlingar och rådgivning vid hudproblem.

Om du har frågor om hudvård på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om lash lift och brow lift nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ja! Det fantastiska med lash lift att det inte krävs något underhåll efter behandlingen. Du kan använda mascara och sminka fransarna som vanligt 48 timmar efter din behandling.

En behandling med Lash Lift kostar 995 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Vid ett Lash lift vårdas dina ögonfransar, så du kan känna dig trygg med att produkterna inte sliter  eller skadar  ögonfransarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Lash Lift?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?