Lip Flip på Estetikcentrum

Lip Flip på Estetikcentrum i Malmö

Få en fylligare överläpp utan att använda fillers med en Lip Flip. Denna injektionsbehandling ett muskelavslappnande medel för att vända din överläpp uppåt. Den ändrar alltså form utan att behöva injicera filler.

Lip Flip i Malmö

Hos Estetikcentrum i Malmö erbjuder vi Lip Flip behandlingar som är en modern injektionsbehandling som motverkar intrycket av en tunn överläpp. En Lip flip behandling passar dig som vill ha:

Lip Flip är en injektionsbehandling som ger ett naturligt resultat utan att använda fillers. Med hjälp av muskelavslappnande medel viks din överläpp uppåt och läppen får ett fylligare utseende.

Många väljer att göra en Lip Flip istället för att använda fillers eftersom toxinet bryts ner av sig själv, medan fillers kan vara svårare för kroppen att bryta ner.

Fillers ger även läpparna ett större intryck, så Lip Flip passar bra om du vill ha ett diskret lyft, eller om du vill testa hur det känns med större läppar.

Snabbfakta

5/5
"I lördags så var jag och fyllde på mina läppar, gång nr 2 och jag är så otroligt nöjd med besöket och bemötandet hos er. Har aldrig varit så nöjd med varken bemötande eller resultat på en behandling som jag är efter mina besök här"
– Natalie

Lip Flip på Estetikcentrum

Pris från 2 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Våra legitimerade sjuksköterskor som utför injektionerna på Estetikcentrum har lång erfarenhet inom estetisk hudvård.

Vi bjuder alltid in dig till ett kostnadsfritt återbesök två veckor efter din behandling för att säkerställa att resultatet blev bra.

Kvinnas läppar i profil efter läppförstoring

Är det säkert att göra en Lip Flip?

Alla behandlingar på Estetikcentrum i Malmö utförs av erfarna specialistutbildade läkare och sjuksköterskor med lång erfarenhet av injektioner.

Hur går en Lip Flip till?

En Lip Flip är en enkel och säker behandling som utförs av en legitimerad injektionssköterska.

Vi börjar alltid med en hälsodeklaration och pratar sedan igenom dina önskemål och förutsättningar. Du får möjlighet att ställa frågor och sjuksköterskan går igenom eventuella risker och vilket resultat du kan förvänta dig.

Om du vill kan du få lokal smärtlindring i form av en bedövande kräm innan injektionerna. Med hjälp av en mycket tunn och liten nål injiceras små mängder muskelavslappnande medel varsamt längs den övre konturen av dina läppar. Du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Under två till tre veckor efter besöket kan du uppleva att det känns lite ovant vid behandlingsområdet. Detta beror på att musklerna anpassar sig. Direkt efter behandlingen bokas ett kostnadsfritt återbesök två veckor fram.

Injektionssköterska Sara utför lip flip på en patient

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna injektionssköterskor finns här för alla dina önskemål från estetiska till medicinska behandlingar.

Om du har frågor om Lip Flip på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Lip Flip nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Lip Flip är en icke-kirurgisk kosmetisk procedur där små mängder av nervtoxin injiceras i överläppens muskler.

Syftet med lip flip är att ge överläppen ett mer uttalat utseende genom att slappna av och förlänga musklerna runt munnen, vilket ger överläppen ett ”flip” uppåt.

Lip flip kan vara en fördelaktig teknik för att ge en mer definierad överläpp utan att behöva använda fyllmedel. 

Behandlingen tar vanligtvis 10-15 minuter och effekterna kan vara synliga inom några dagar efter behandlingen.

Många kvinnor drömmer om fylligare läppar för att åstadkomma ett ungdomligt och feminint utseende, men upplever att fillers känns som ett för stort eller invasivt steg. En Lip Flip-behandling kan ge en mer diskret förstoring av en tunn överläpp genom att rama in läpparna och ge en lätt böjning uppåt.

Konsultation: 290 kr

Lip Flip-behandling: 2 500 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Resultatet håller i sig i ca 3 månader.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Lip Flip?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?