RRS på Estetikcentrum

Ansikten efter RRS skinbooster behandling

RRS Skinbooster och serum används för att behandla hud som av olika anledningar har förlorat lyster eller om du upplever att din hy är trött. RRS Skinbooster kan användas vid både injektionsbehandlingar eller microneedlingbehandlingar och är CE-godkända.

RRS i Malmö

Upplever du att huden tappat sin lyster och känns trött? Eller vill du ge huden en förebyggande boost av näring? RRS Skinbooster hjälper dig om:

Huden i ansiktet utsätts för påfrestningar varje dag. Sol, vind och smink är vardagliga utmaningar som tröttar ut vår hud och kan ge upphov till rynkor, fina linjer och uttorkad hy. Med RRS Skinbooster hjälper du huden att bättre återhämta sig och klara de dagliga påfrestningarna bättre.

Våra injektionssköterskor är legitimerade sjuksköterskor och utför både medicinska och estetiska injektionsbehandlingar.

Boka en konsultation idag för att se hur RRS Skinbooster kan hjälpa din hy.

Snabbfakta

5/5
"Sara är supernoggrann, generös, mycket lyhörd och genuint angelägen om att jag ska bli så fin som möjligt. Jag känner mig så trygg hos henne och på Estetikcentrum. De är proffsiga och mycket kompetenta!"
– Charlotte

RRS Skinbooster

Pris från 1 895 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Bristningar på rumpan före skinbooster

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum i Malmö använder vi oss av de nyaste behandlingsteknikerna och CE-godkända produkter.​

Vi har erfarna sjuksköterskor som är certifierade i injektionsbehandlingar och utför både medicinska och estetiska injektionsbehandlingar.

Hos Estetikcentrum använder vi alltid produkter som är CE-godkända och håller hög kvalitet. Hos oss hittar du de största och internationellt mest kända varumärkena på marknaden.

Vissa behandlingar kan göra lite ont, så vi erbjuder bedövningskräm vid dessa behandlingar för att din upplevelse ska bli så trevlig som möjligt.

Kvinna med handduk i håret håller upp en apelsin

Typer av RRS Skinbooster

På Estetikcentrum utför vi flera typer av RRS Skinbooster:

Våra skickliga injektionssköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för dig, från medicinska behandlingar till estetiska injektionsbehandlingar.

Om du har frågor om Skinbooster på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om RRS Skinbooster nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Behandlingen kostar 1 895 kr

Önskar du en mer återfuktad, föryngrad hud med mer spänst och lyster är Skinbooster en väldigt effektiv behandling. RRS Skinbooster passar både yngre hud som önskar mer glow eller extra fukt och den mer mogna huden som med åren blivt tunnare, torrare och mindre elastisk än tidigare.

 

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Profhilo ger fyllighet och har en åtstramande effekt medan Skinbooster ger glow och lyster. Om du är osäker kan du boka en konsultation med vår injektionssköterska för att få rådgivning.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om RRS?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?