Fotmassage
på Estetikcentrum

Fotmassage med tända ljus

Välkommen på fotmassage på Estetikcentrum i Malmö. Här får dina fötter dig en riktig lyxbehandling och en välförtjänt paus.

Fotmassage i Malmö

Fötterna är en av de mest känsliga och nervrika delarna av kroppen. De är också sammankopplade med olika organ och system genom energikanaler och reflexpunkter. Genom att applicera tryck, strykningar och rotationsrörelser på fötterna kan en fotmassage främja flera positiva effekter på kroppen och sinnet:

Fotmassage är en terapeutisk behandling som kan hjälpa till att främja avslappning, lindra smärta och förbättra välbefinnandet genom att stimulera fötterna. Det är en behaglig och givande upplevelse som kan ge både fysiska och mentala fördelar.

Det finns olika metoder och tekniker för fotmassage, inklusive traditionella metoder som kinesisk fotmassage och reflexologi. Reflexologi fokuserar på att stimulera specifika reflexpunkter på fötterna som motsvarar olika organ och kroppsdelar. Genom att arbeta på dessa reflexpunkter kan en terapeut påverka olika delar av kroppen och främja balans och välbefinnande.

Snabbfakta

5/5
”Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra, kommer att fortsätta gå dit med glädje.”
– Marie

Fotmassage på Estetikcentrum

Pris från 395 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 25-50 minuter

Typer av fotmassage

Vi erbjuder fotmassage på 25 minuter och 50 minuter, så att du kan välja vad som passar just dig bäst.

Fotmassage 25 minuter

En snabb men avkopplande massage med en varm handduk på dina fötter följt av en härlig massage för att mjuka upp musklerna i fötterna.

Fotbehandling 50 minuter

Först får du njuta med fötterna i ett mjukgörande fotbad med efterföljande peeling. Därefter appliceras en skön fotmask som får verka en stund. Slutligen får du en avslappnande massage för fötter och underben med tension relief gel för att lösa upp spänningar, och en underbar fotkräm som avslutning.

Fotmassage

Våra skickliga massörer
hjälper dig att slappna av

Våra erfarna massageterapeuter är experter på att få dig och dina muskler att slappna av. här för dig. Slipp värkande muskler och unna dig en lugn stunds avkoppling från vardagen.

Massageterapeut

Om du har frågor om massage på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om fotmassage nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Fotmassage ska vara avslappnande och inte orsaka smärta. Om du har känsliga fötter kan du kommunicera med massageterapeuten för att justera trycket och säkerställa en behaglig upplevelse. 

Vanliga fördelar inkluderar avslappning, lindring av smärta och spänningar i fötterna, förbättrad blodcirkulation, minskad svullnad och förbättrad sömnkvalitet.

25 min: 395 kr 

50 min: 595 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Fotmassage?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?