Kurbad
på Estetikcentrum

Kvinna har kurbad med blomblad

I en stressig vardag med många måsten och tider att passa förtjänar du att skämma bort dig själv med ett spapaket. Därför är vi glada att numera kunna erbjuda dig ett besök i vår nya spaavdelning i Malmö. Här kan du luta dig tillbaka och bli bortskämd på egen hand eller så bokar du en mysig spabehandling för två. Stäng ögonen och koppla bort omvärlden för en stund – det är du värd!

Kurbad i Malmö

Kliv in i vårt avslappnande rum där tiden tycks stå still. Vår spaavdelning är helt ny och utformad för att du ska koppla av under välförtjänt egentid. Stämningen omfamnar dig likt en varm filt och får tankarna att skingras.

Oavsett vilket av våra två spapaket du väljer inleds behandlingen med ett behagligt varmt bubbelbad till tonerna av lugn musik.

I bubbelbadet masseras du varsamt av vattenstrålar som mjukar upp musklerna. Förutom att vara avkopplande finns det flera hälsofördelar med att bada i ett sådant bad. Värmen ökar blodflödet och sänker blodtrycket, minskar stress och ger tillfällig lindring av eventuell led- och muskelvärk.

Under tiden kommer vår behandlare att lägga en skön ansiktsmask från Exuviance som får verka under tiden du sitter i badet. Kliv därefter upp med en mjuk och frisk hy.

Spabehandlingen avslutas med en avslappnande massage av hela kroppen under 25 minuter.

Massage har flera goda effekter för hälsan, bland annat ökad blodcirkulation och förbättrat immunförsvar. Det lindrar också ångest och lämnar dig lugn och avkopplad.

Snabbfakta

5/5
”Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra, kommer att fortsätta gå dit med glädje.”
– Marie

Kurbad med massage på Estetikcentrum

Pris från 795 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Ca 60-90 minuter

Lyxstunden Egentid

Detta spapaket är till för dig som vill unna dig egentid i en avslappnande miljö.

När du kliver innanför våra dörrar är det fullt fokus på dig under 60 minuter.

Du börjar med en härlig stund i bubbelbadet tillsammans med en utvald ansiktsmask från Exuviance.

För att avsluta på topp får du en avslappnande helkroppsmassage under 25 minuter som lugnar muskler och sinne.

Priset för en egen lyxstund är 795 kr

Oljor bredvid badkar
Kvinna i kurbad

Lyxstunden Tillsammans

Att spendera tid med nära och kära är viktigt för välbefinnandet. Vad passar då bättre än att bjuda med dig någon på en lyxig spabehandling för två?

Njut av lugnet tillsammans under en härlig 90 minuter lång behandling med din favoritperson.

Ni får varsin härlig ansiktsmask från Exuviance under tiden i bubbelbadet. Därefter avrundas behandlingen med helkroppsmassage under 25 minuter.

Priset för en spabehandling för två är 1495 kr

Våra skickliga massörer
hjälper dig att slappna av

Våra erfarna massageterapeuter är experter på att få dig och dina muskler att slappna av. här för dig. Slipp värkande muskler och unna dig en lugn stunds avkoppling från vardagen.

Massageterapeut

Om du har frågor om kurbad eller massage på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om vårt kurbad nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

I våra spapaket ingår både ett bubbelbad, en lyxig ansiktsmask och en avslappnande massage på 25 minuter. Denna timmes långa behandling är den perfekta pausen från vardagen.

Lyxstund Egentid för en person kostar 795 kr.

Lyxstund Tillsammans för två personer kostar 1495 kr.

Absolut. Ta kontakt med oss om du är ute efter något särskilt så sätter vi ihop ett personligt paket till dig eller någon som du vill ge en present till.

Absolut! Du kan köpa presentkort här på vår hemsida som kan användas på valfri behandling eller produkt. 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Kurbad?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?