Femilift på Estetikcentrum

Förbättrad intimhälsa efter femilft laserbehandling

Är du bekymrad över problem med ditt underliv, har du fått bristningar efter graviditet och vill göra en slidförsnävning? Vi introducerar nu Femilift i Malmö – en alltmer populär behandling för att föryngra vaginan och uppnå en bättre intim hälsa och sexliv.

Femilift i Malmö

Femilift är en medicinsk behandling som används för att behandla olika problem och symptom i den kvinnliga intimregionen. Det är en laserbehandling som fokuserar på att förbättra vaginal hälsa och funktion. Femilift passar dig som har:

Femilift är en modern behandling som kan föryngra vaginan och bekämpa vanliga problem med underlivet för ett bättre sexliv. Den toppmoderna tekniken kräver ingen kirurgi utan använder sig av en koldioxid-laser för att varsamt återfukta vaginan vid din slidförsnävning.

Behandling med Femilift i Malmö utförs av en kompetent behandlare. Under konsultationen går behandlaren igenom hur Femilift-behandlingen går till och besvarar dina frågor.

Det kan vara skönt för dig att veta att god hygien under behandlingen tas på största allvar, och vi beklär därför laserdiodstaven med en steril hylsa som byts ut och slängs efter varje utförd behandling.

Snabbfakta

5/5
"Mitt senaste besök var som vanligt helt perfekt, All personal som arbetar på estetikcentrum som för övrigt är den bästa kliniken, är bra , kommer att fortsätta gå dit med glädje"
– Marie

Femilift på Estetikcentrum

FemiTight med FemiLift 3 390 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 30 minuter

Mindre problem med inkontinens, torrhet och slapphet efter femilift behandling

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av erfaren personal med många års erfarenhet av många typer av estetiska ingrepp och behandlingar.

Vår personal har lång erfarenhet av intimbehandlingar och vet vad som passar bäst för varje individuell patient.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med gott resultat.

Så går Femilift till

Vid behandling med Femilift förs en stavformad laserdiod försiktigt in ungefär sex till åtta centimeter in i slidan. Staven roteras ett helt varv för att avge energi in i de vaginala slemhinnorna. Mikroskopiska hål skapas för att starta en naturlig läkningsprocess och en föryngringsprocess startas genom ökad blodcirkulation och produktion av kollagen och elastin.

Hela proceduren tar vanligtvis bara några minuter. När behandlingen är klar kan du klä på dig och återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt. Det krävs ingen återhämtningstid eller speciell vård efter behandlingen.

Vid femilift förs en stav formad laserstav in vaginalt

Vår skickliga personal
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna personal finns här för hjälpa dig vid olika problem och bekymmer som bristningar efter graviditet, inkontinens, torra slemhinnor, slapphet, minskad känsel eller andra vaginala bekymmer.

Injektionssköterska

Om du har frågor om hur du kan behandla vaginala besvär på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Femilift nedan. Om du har andra frågor får du gärna
kontakta oss.

FemiLift är en  behandlingsmetod med laser för kvinnor som lider av inkontinens, torrhet och slapphet i underlivet, exempelvis efter förlossning. 

Femilift kan behandla problem som vaginal laxitet, torrhet, urininkontinens, återkommande infektioner och sexuellt missnöje.

Femilift använder en laser för att skapa mikroskopiska punkter i slemhinnan i slidan. Detta stimulerar kollagenproduktionen och förbättrar blodcirkulationen, vilket i sin tur kan förbättra vaginaltonen och elastisiteten samt lindra symptom på olika tillstånd.

Femilift per behandling: 3 590 kr

Femilift paket på 3 behandlingar: 9 990 kr

Femitight per behandling: 3 390 kr

Själva behandlingen tar vanligtvis bara några minuter. För att uppnå optimala resultat kan det rekommenderas flera behandlingssessioner, vanligtvis med några veckors mellanrum.

Det finns vanligtvis ingen återhämtningstid eller speciell vård efter Femilift-behandlingen. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efteråt.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

De flesta patienter upplever milt obehag under Femiliftproceduren. Lokalbedövning kan användas för att minska obehaget. Smärttolerans varierar från person till person, så upplevelsen kan variera.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Femilift?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?