Sklerosering på Estetikcentrum

Ådernätsbehandling med Sklerosering på Estetikcentrum i Malmö

Sklerosering används för att behandla åderbråck och vissa andra blodkärlsproblem. Det är en minimalt invasiv teknik där en substans injiceras direkt i de drabbade blodkärlen. Syftet med sklerosering är att orsaka en lokal reaktion i kärlen som resulterar i deras sammanfallande och slutligen deras försegling.

Sklerosering i Malmö

Besvärande ytliga ådernät på benen kan behandlas med sklerosering, och passar dig som har ytliga blodkärl eller åderbråck som du vill bli av med.

Sklerosering, en injektionsbehandling där läkemedlet Aethoxysklerol långsamt injiceras genom en tunn nål som förs in i blodkärlen som ska behandlas. Kärlväggarna irriteras och drar ihop sig så att flödet i kärlen upphör. När kärlet har förtvinat försvinner de besvärande ådernäten.

Sklerosering passar dig som lider av mindre åderbråck och ytliga blodkärl, såsom spindelvener och mindre varicer. Behandlingen fungerar bra både för kosmetiska bekymmer, såsom utseendet på dina åderbråck, och på symptomatiska besvär, såsom smärta, svullnad eller klåda i åderbråcken.

Sklerosering kan hjälpa till att lindra dessa symtom genom att försegla de drabbade kärlen. Det finns ingen garanti för att alla kärl försvinner och flera behandlingar kan behövas för att uppnå önskat resultat. Nybildning av ådernät efter sklerosering kan förekomma, framförallt om du har ärftlighet av ytliga blodkärl och ådernät.

Sklerosering har lång hållbarhet, men kan behöva upprepas efter några år.

Snabbfakta

5/5
”Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera denna klinik till andra!”
– Isme

Sklerosering på Estetikcentrum

Pris från 1 995 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Konsultation: 15 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av våra duktiga legitimerade injektionssköterskor med många års erfarenhet.

Våra sjuksköterskor är specialistutbildade och har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Vi håller oss uppdaterade på senaste nytt inom vetenskapen och använder oss alltid av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med bästa resultat.

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Vårt team finns här för dig. Vi har lång erfarenhet och gör allt för att du ska känna dig trygg och säker hos oss på Estetikcentrum. Du kan läsa mer om vårt team nedan.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om sklerosering nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Alla injektionsbehandlingar på Estetikcentrum kräver att du genomgår en konsultation. Detta är för din säkerhet och för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi går igenom dina besvär och din hälsostatus.

Bäst är det om du inte är  solbränd/solbrun, kärlen blir då svårare att komma åt då de syns sämre.

Sklerosering har visat sig vara effektivt för att behandla mindre åderbråck och ytliga blodkärl. Resultaten kan variera beroende på individens specifika tillstånd och omfattningen av åderbråcken. I vissa fall kan flera behandlingssessioner krävas för att uppnå önskat resultat. Din läkare kommer att kunna ge dig en bättre uppfattning om förväntade resultat baserat på din individuella situation.

 

Sklerosering utförs vanligtvis med minimalt obehag. En fin nål används för att injicera sklerosantsubstansen i blodkärlet, och de flesta personer upplever endast en mild brännande eller stickande känsla under behandlingen. Bedövning kan vanligtvis undvikas, men i vissa fall kan en lokalbedövning användas för att minska obehaget.

Sklerosering av små blodkärl/ ådernät: 1 995 kr
(per ampull och behandling)

Sklerosering-paket: 4 995 kr
(3 st ampuller)


Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Efter sklerosering rekommenderas:

  • Vila från träning i två till tre dagar efter din Sklerosering
  • Exponera inte den behandlade ytan för sol under minst två veckor efter sklerosering då detta kan orsaka missfärgning av huden
  • Efter behandling av större kärl kan du uppleva ömhet ett tag efter behandlingen
  • Använd tryckförband på det behandlade området det första dygnet efter behandlingen 
  • Använd stödstrumpor första veckan
  • Ådernäten kan bli mer framträdande direkt efter behandlingen
  • Vanligtvis varierar färgen från rött, till blått, sedan brunt för att slutligen blekas bort inom 6-8 veckor 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Sklerosering?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?