Hairsaver

Har du problem med tunn hårväxt eller att du tappar hår? Med hjälp av vår unika behandling Hairsaver kan du få håret att växa på kort tid! Den funkar oavsett om du är en tunnhårig man eller en kvinna med håravfall – behandlingen är effektiv för alla. Hairsaver är en resultatgivande kombination av PRP-behandling och Microneedling – framtagen av oss på Estetikcentrum i Malmö.

 

Vad är PRP-behandling?

PRP är en bra behandling mot tunnhårighet och håravfall. Behandlingen är också känd som vampyrbehandling – helt enkelt eftersom den stimulerar hårtillväxten med hjälp av ditt eget blod. Det låter mer groteskt än det är – det är en naturlig behandling för hårtillväxt helt utan tillsatser. Behandlingen används vanligen också för att föryngra hyn i ansikte och på dekolletage – men har visat sig vara mycket effektiv för tjockare hår och för att få skägget att växa.

Hur går en PRP-behandling till då? Jo, vi kommer varsamt att ta ett blodprov från dig. Det centrifugeras sedan för att skilja ut de nyttiga blodplättarna – det är dessa som kommer att injiceras och bidra till en fantastisk tillväxt i hårbotten. Med hjälp av små ytliga injektioner i din hårbotten fylls hårsäckarna med tillväxthormoner som sätter igång blodcirkulation och celldelning. Dina hårsäckar får en ordentlig boost!

 

Microneedling mot håravfall

Microneedling har blivit en populär behandling för hudproblem – men är lika effektiv för att ge ökad hårtillväxt. Med hjälp av microneedling kan du motverka håravfall och tunnhårig hjässa.

Microneedling innebär att man med hjälp av mikronålar skapar minimala kanaler i hårbotten – dessa kommer huden att vilja laga. En naturlig läkningsprocess startar och blodcirkulationen ökar, kollagen produceras och stamceller i skalpen framkallas. Microneedling mot håravfall är väldigt effektivt i kombination med hårtillväxt-produkter, eftersom de små kanalerna som skapas i huden leder till ökad upptagningsförmåga. Samtidigt öppnas stängda porer och hårsäckar vilket ger dig en friskare hårbotten – med ökad chans att du kan få håret att växa på kort tid.

 

Hairsaver i Malmö

Under vår behandling Hairsaver varvar vi de två teknikerna PRP och microneedling för optimalt resultat. Behandlingen kan utföras med bedövande salva vid önskemål, men är en relativt smärtfri procedur. Hairsaver tar omkring en timme att utföra vid varje besök, och vi rekommenderar att du upprepar behandlingen en gång i månaden under tre till fyra månader för bästa resultat.

 

Varför Estetikcentrum?

Vi är en modern klinik i centrala Malmö med stora hjärtan och goda kunskaper kring skönhetsbehandlingar. På Estetikcentrum använder vi den senaste tekniken och de bästa behandlingarna för att förverkliga dina skönhetsdrömmar. 

Hairsaver är vår egen unikt utformade behandling för håravfall och tunt hår hos män och kvinnor. Vi arbetar enbart med behandlingar som vi själva tror på – och Hairsaver är en kombination av två populära tekniker som ger vackra och effektiva resultat. Endast det bästa är bra nog för våra patienter!

Du kan alltid lita på att vi sätter din säkerhet i första hand, hos oss på Estetikcentrum används beprövade tekniker och stor försiktighet. Vi är skönhetskliniken i Malmö som kombinerar fina resultat med en känsla av att bli omhändertagen. Varmt välkommen in till oss för att prata om dina önskemål och drömmar! 

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.