Lash Lift

 

Du har säkert hört talas om fransförlängning och Lash Lift – det är skönhetstrender som blivit allt mer populär i Sverige under de senaste åren. 

Vad är Lashlift?

En behandling med Lash Lift (Lashlift) ger fantastiskt uppböjda fransar i ca 8 veckor. Passar även de kortaste fransar.

Behandlingen ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre. Du behöver aldrig mer använda franstång.

Vi utför Lash Lift med power pads i silicon med en unik patenterad 3D design från Wimpernwelle Lash Lifting.

I slutet av behandlingen färgas dina fransar med färg för att ge ett så pass slående resultat att du inte kommer att behöva använda mascara på flera veckor. Du kommer att vakna upp på morgonen och känna dig fixad och klar!

Brow Lift

Permanent för ögonbryn, färgning av ögonbryn, keratinlaminering samt formning av bryn. Brow Lift ger en långvarig styling av dina ögonbryn där hårda och ostyriga hårstrån som växer i fel riktning läggs iordning och fixeras. Därefter färgas brynen och lamineras med keratin. Resultatet ger en önskvärd form och färg till dina bryn. Behandlingen gör det möjligt för oss att skapa en perfekt linje och keratinlamineringen stärker hårstråna sant ger glans. Hållbart ca 4-6 veckor. Kitet är från Wimpernwelle. 

Att tänka på innan och efter behandlingen:

Innan är det inte så mycket att tänka på – men kom gärna osminkad till din behandling och använd inte linser under tiden.

Efter behandlingen bör du försöka låta fransarna vara och undvika att dem utsätts för fukt – du måste därför undvika tvättning av dem, träning, solarium, bastu och så vidare. Det bästa är om du kan undvika allt det under 48 timmar, mest för att keratinet ska få chansen att fästa. Försök även att sova på rygg den första tiden för att skona fransarna och deras form.

Varmt välkommen till Estetikcentrum för att utföra en Lash Lift behandling, vi ser fram emot att hjälpa dig! 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.