PRP (Plasmabehandling)

PRP (Plasmabehandling)

Har du ålderstecken i form av rynkor, slapp eller uttorkad hud och behöver en föryngringskur med långtidseffekt?

Anti-Age PRP-injektioner är en ny typ av behandling som reducerar dina ålderstecken och förbättrar ditt utseende utan kirurgiska ingrepp. Metoden har klara fördelar jämfört med de syntetiska botulinumtoxininjektioner som är vanliga i dag. Dels är det en helt naturlig produkt, vilket innebär minskad risk för allergiska reaktioner – dels minskar risken för klumpar på injektionsstället. En annan fördel är att resultatet blir bättre med tiden till skillnad från traditionella injektioner, där effekten avtar efter hand som kroppen bryter ner det injicerade ämnet.

PRP står för Platelet Rich Plasma och innebär att vi injicerar en liten mängd av ditt eget blod i huden för att starta en föryngringsprocess. När cellförnyelsen stimuleras och produktionen av kroppens egna kollagen ökar blir huden yngre från insidan och rynkorna på utsidan slätas ut.
 
Vi använder Anti-Age PRP för behandling av huden runt ögonen, på kinderna, hakan, pannan, halsen och dekolletaget eller på ovansidan av händerna. Behandlingen tar 30-60 minuter och du kan åka hem direkt efter genomförd behandling.
Med PRP kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Biverkningar som kan uppstå är huvudvärk, rodnad, mindre svullnad och lätta blåmärken på injektionsställena, men dessa försvinner inom några dagar.

Nu finns det på Estetikcentrum också möjlighet att få PRP med aktiverad lösning som kraftigt förstärker effekten av behandlingen.


Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om plasmabehandlingen PRP och andra behandlingar som vår klinik kan erbjuda. Längtar du efter att förverkliga din skönhetsdröm? Hjärtligt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!