PRP (Plasmabehandling)

PRP plasmabehandling på Estetikcentrum i Malmö

Har du ålderstecken i form av rynkor, slapp eller uttorkad hud och behöver en föryngringskur med långtidseffekt?

Eller besväras du av håravfall och ingen annan behandling hjälper ?

Anti-Age PRP-injektioner är en ny typ av behandling som reducerar dina ålderstecken och förbättrar ditt utseende utan kirurgiska ingrepp. Metoden har klara fördelar jämfört med många syntetiska behandlingar som är vanliga ute i marknaden idag. Dels är det en helt naturlig produkt, vilket innebär minskad risk för allergiska reaktioner – dels minskar risken för klumpar på injektionsstället. En annan fördel är att resultatet blir bättre med tiden till skillnad från traditionella injektioner, där effekten avtar efter hand som kroppen bryter ner det injicerade ämnet.

PRP står för Platelet Rich Plasma, vardagligt kallad “Plasmabehandlingen”, och innebär att vi injicerar en liten mängd av ditt eget blod i huden för att starta en föryngringsprocess. När cellförnyelsen stimuleras och produktionen av kroppens egna kollagen ökar blir huden yngre från insidan och rynkorna på utsidan slätas ut.
 
Vi använder Anti-Age PRP för behandling av huden runt ögonen, på kinderna, hakan, pannan, halsen och dekolletaget eller på ovansidan av händerna. Behandlingen tar 30-60 minuter och du kan åka hem direkt efter genomförd behandling.
Med PRP kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Biverkningar som kan uppstå är rodnad, mindre svullnad och lätta blåmärken på injektionsställena, men dessa försvinner inom några dagar.

Stort problem med håravfall ?  Med PRP kan man även hjälpa hårsäckarna och få håret att växa bättre. PRP är en väldigt populär metod för både manligt håravfall och kvinnligt diffus håravfall. Många upplever en stor skillnad.

Oftast behöver man upprepa behandlingarna första tiden med jämna mellanrum för att få bäst effekt. Man kan göra behandlingen en gång varje månad eller varannan månad. Vanligast är att göra behandlingen 4-5 gånger.

På Estetikcentrum erbjuder vi också möjligheten att använda PRP med “Aktivatorer” för att få ännu bättre effekt. Aktivatorerna förstärker effekten av PRP behandlingen. Detta gäller både för huden och för håret.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om plasmabehandlingen PRP och andra behandlingar som vår klinik kan erbjuda. Längtar du efter att förverkliga din skönhetsdröm? Hjärtligt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search