PRP (PLASMABEHANDLING)

PRP plasmabehandling på Estetikcentrum i Malmö

 

PRP för huden

Har du ålderstecken i form av rynkor, slapp eller uttorkad hud och behöver en föryngringskur med långtidseffekt? Anti-Age PRP-injektioner är en ny typ av behandling som reducerar dina ålderstecken och förbättrar ditt utseende utan kirurgiska ingrepp. Metoden har klara fördelar jämfört med många syntetiska behandlingar som är vanliga ute i marknaden idag. Det är en helt naturlig produkt, vilket innebär minskad risk för allergiska reaktioner. En annan fördel är att resultatet blir bättre med tiden till skillnad från traditionella injektioner, där effekten avtar efter hand som kroppen bryter ner det injicerade ämnet.

PRP står för Platelet Rich Plasma, vardagligt kallad “plasmabehandlingen”, och innebär att vi injicerar en liten mängd av ditt eget blod i huden för att starta en föryngringsprocess. När cellförnyelsen stimuleras och produktionen av kroppens egna kollagen ökar blir huden yngre från insidan och rynkorna på utsidan slätas ut.Vi använder Anti-Age PRP för behandling av huden runt ögonen, på kinderna, hakan, pannan, halsen och dekolletaget eller på ovansidan av händerna. Behandlingen tar 30-60 minuter och du kan åka hem direkt efter genomförd behandling.

Med PRP kan du räkna med synliga resultat redan efter några veckor. Biverkningar som kan uppstå är rodnad, mindre svullnad och lätta blåmärken där vi injicerat, men dessa försvinner inom några dagar.

PRP för håravfall 

Stort problem med håravfall?  Med PRP kan man även hjälpa hårsäckarna och få håret att växa bättre. PRP är en väldigt populär metod för både manligt håravfall och kvinnligt diffus håravfall och många upplever en stor skillnad.

Oftast behöver man upprepa behandlingarna första tiden med jämna mellanrum för att få bäst effekt. Man kan göra behandlingen en gång varje månad eller varannan månad. Vanligast är att göra behandlingen 4-5 gånger.

På Estetikcentrum erbjuder vi också möjligheten att använda PRP med “Aktivatorer” för att få ännu bättre effekt. Aktivatorerna förstärker effekten av PRP behandlingen. Detta gäller både för huden och för håret.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om plasmabehandlingen PRP och andra behandlingar som vår klinik kan erbjuda. Längtar du efter att förverkliga din skönhetsdröm? Hjärtligt välkommen till Estetikcentrum i Malmö!

 

Priser PRP (Plasmabehandling)

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.