TANDIMPLANTAT

Tandimplantat på Estetikcentrum i Malmö

Ett tandimplantat är ett perfekt alternativ till dig som förlorat en eller flera tänder på grund av t.ex olycksfall eller tandlossning. Att få en ny tand och därmed ett vackert leénde är ett ingrepp som förändrar livet för många. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandimplantat och estetisk tandvård vilket är din garanti för ett tryggt och långvarigt resultat.

Hur går en behandling till?

Innan en behandling med implantat utförs gör vi en klinisk bedömning. Då går vi noggrant igenom dina förutsättningar, din hälsa och ditt personliga utgångsläge. En röntgen av käkbenet ger oss en bra insikt i hur din behandling kan gå till och om området där implantatet ska fästas har rätt höjd, bredd och är friskt.

En behandling med implantat är en ett mindre kirurgiskt ingrepp där implantatet skruvas fast direkt i käkbenet vanligtvis under lokalbedövning. Den första läkningstiden är uppskattningsvis 8-12 veckor och därefter fäster man den provisoriska tanden på den konstgjorda tandroten som implantatet utgör. Efter ca 3-6 månader när implantatet är redo för att belastas så fäster man din nya permanenta tand. Ett tandimplantat är väldigt hållbart och med en god munhygien kan de flesta räkna med ett livslångt resultat.

Varför du ska välja oss på Estetikcentrum

Vi gör samtliga av våra behandlingar med stor omsorg, ser varje individs enskilda behov och vi lägger ner mycket tid på våra patienter oavsett omfattning på behandling. För oss är lång erfarenhet och noggrannhet nyckeln till en framgångsrik behandling.

Hos oss möts du av en trevlig och lugn atmosfär på vår moderna klinik i centrala Malmö. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandvårdsbehandlingar oavsett omfattning och vi har ett nära samarbete med duktiga tandtekniker som hjälper oss på vägen mot ett riktigt lyckat slutresultat.

Prisuppgift:

Individuell prissättning – läs mer här nedan:

Vi på Estetikcentrum har avtal med försäkringskassan vilket innebär att du via den allmänna tandvårdsförsäkringen kan få hjälp med finansieringen av undersökningar samt tandvårdsbehandlingar. Vid din konsultation kan vi ge dig en komplett prisuppgift.

Du kan även kontakta Resurs Bank för hjälp med privat finansiering av estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.