Tandimplantat

Tandimplantat på Estetikcentrum i Malmö

Ett tandimplantat är ett perfekt alternativ till dig som förlorat en eller flera tänder på grund av t.ex olycksfall eller tandlossning. Att få en ny tand och därmed ett vackert leénde är ett ingrepp som förändrar livet för många. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandimplantat och estetisk tandvård vilket är din garanti för ett tryggt och långvarigt resultat.

Estetikcentrum om Tandläkarvård

Hur går en behandling till?

Innan en behandling med implantat utförs gör vi en klinisk bedömning. Då går vi noggrant igenom dina förutsättningar, din hälsa och ditt personliga utgångsläge. En röntgen av käkbenet ger oss en bra insikt i hur din behandling kan gå till och om området där implantatet ska fästas har rätt höjd, bredd och är friskt.

En behandling med implantat är en ett mindre kirurgiskt ingrepp där implantatet skruvas fast direkt i käkbenet vanligtvis under lokalbedövning. Den första läkningstiden är uppskattningsvis 8-12 veckor och därefter fäster man provisoriska tand på den konstgjorda tandroten som implantatet utgör. Efter ca 3-6 månader när implantatet är redo för att belastas så fäster man din nya permanenta tand.

Ett tandimplantat är väldigt hållbart och med en god munhygien kan de flesta räkna med ett livslångt resultat.

Varför du ska välja oss på Estetikcentrum:

Vi gör samtliga av våra behandlingar med stor omsorg, ser varje individs enskilda behov och vi lägger ner mycket tid på våra patienter oavsett omfattning på behandling. För oss är lång erfarenhet och noggrannhet nyckeln till en framgångsrik behandling.

Hos oss möts du av en trevlig och lugn atmosfär på vår moderna klinik i centrala Malmö. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandvårdsbehandlingar oavsett omfattning och vi har ett nära samarbete med duktiga tandtekniker som hjälper oss på vägen mot ett riktigt lyckat slutresultat.

Visste du att vi även erbjuder allmän tandvård?

Misstänker du att du fått hål i tanden? I behov av en rotfyllning eller kanske en årlig undersökning av barnens tänder?

Vi specialiserar oss på estetiska tandvårdsbehandlingar och plastikkirurgi men erbjuder givetvis allmän tandvård utöver det – vilket innebär att vi är heltäckande i våra tandvårdsbehandlingar. Via vårt avtal med försäkringskassan täcks våra behandlingar av den allmänna tandvårdsförsäkringen och en konsultation hos oss kostar endast 390kr (referenspris: 810kr). Exakt prissättning kan du få efter din konsultation hos oss. Vi kan därmed erbjuda förstklassig tandvård till bra konkurrenskraftiga priser!

Vi är experter på patienter med tandvårdsrädsla!

I vårt arbete har vi stött på flertalet patienter som undvikit att gå till tandläkaren på grund av en påtaglig oro, det vill vi ändra på genom att erbjuda en trygg behandling med en varsam tandläkare som är specialiserad på att hantera patienter med tandvårdsrädsla. Oavsett om du har en rädsla för nålar, oro över smärta eller känner obehag vid blotta åsynen av tandläkarintrumenten.

Nästan hälften av alla vuxna tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren och ca 5 % av dessa upplever en mer uttalad tandläkarfobi. Vi på Estetikcentrum vill hjälpa dessa patienter att kunna behandlas tryggt och få en positivare syn på tandvård.

Tandläkare Klinik med narkos och lustgas

Vi kan erbjuda samtliga av våra behandlingar under narkos eller med lustgas vilket ger dig en lugn och behaglig stund hos tandläkaren. Vi är en av få kliniker i Sverige att erbjuda narkos eller lustgas vid samtliga av våra tandvårdsbehandlingar.

Att kunna behandlas smärtfritt och i lugn och ro är en självklarhet för oss på Estetikcentrum och en trygghet för dig som är patient hos oss.

Prisuppgift:

Individuell prissättning – läs mer här nedan:

Vi på Estetikcentrum har avtal med försäkringskassan vilket innebär att du via den allmänna tandvårdsförsäkringen kan få hjälp med finansieringen av undersökningar samt tandvårdsbehandlingar. Vid din konsultation kan vi ge dig en komplett prisuppgift.

Du kan även kontakta Medical Finans för hjälp med privat finansiering av estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen.

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search