Tandimplantat i Malmö hos erfarna tandläkare

Tandimplantat

Den moderna lösningen för förlorad tand

Har du haft en olycka och förlorad en eller flera tänder? Då kan en tandimplantat vara perfekta lösningen för dig som vill ha ett mer naturlig och långsiktig lösning

Tandimplantat på Estetikcentrum i Malmö

Ett tandimplantat är ett perfekt alternativ till dig som förlorat en eller flera tänder på grund av t.ex olycksfall eller tandlossning. Att få en ny tand och därmed ett vackert leénde är ett ingrepp som förändrar livet för många. 

Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandimplantat och estetisk tandvård vilket är din garanti för ett tryggt och långvarigt resultat.

Fakta:

  • Hur dina tandimplantat kommer att se ut avgörs av kringliggande tänder för att skapa den mest estetiska och funktionella lösningen.
  • Behandlingen går att genomföra under lokalbedövning.
  • De flesta kan räkna med att tandimplantat håller livet ut.

Vi har:

  • Som rutin att erbjuda tandvård under narkos eller lustgas för våra kunder med tandläkarskräck.
  • Legitimerade tandläkare med stor expertis och erfarenhet av tandimplantat.
  • Hög kundnöjdhet

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Estetikcentrum om tandimplantat

Ett leende kan verkligen lysa upp ett ansikte, men kvaliteten eller utseendet på tänderna kan göra att det undviks i brist på självkänsla. När du genomför tandvård hos oss, möts du legitimerade och erfarna tandläkare som gärna hjälper dig mot bättre munhälsa och tänder du är stolt över. Även om du är känner att tandläkarbesök är läskiga så tycker vi inte att dina tänder ska få agera hinder från att uppvisa glädje. Därför erbjuder vi även tandimplantat under narkos eller lustgas för att göra ditt besök så avslappnat som möjligt.

Att förlora tänder kan ha stor påverkan på hur du känner kring ditt eget leende och skratt. Med hjälp av tandimplantat i Malmö kan dina tandrader återfå sitt estetiska utseende, och i sin tur kan du få tillbaka din självkänsla. Vi på Estetikcentrum hjälper dig gärna på resan mot ett leende du är stolt över, med hjälp av lång erfarenhet av tandimplantat i Malmö!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur går en behandling till?

Innan en behandling med implantat utförs gör vi en klinisk bedömning. Då går vi noggrant igenom dina förutsättningar, din hälsa och ditt personliga utgångsläge. En röntgen av käkbenet ger oss en bra insikt i hur din behandling kan gå till och om området där implantatet ska fästas har rätt höjd, bredd och är friskt.

En behandling med implantat är en ett mindre kirurgiskt ingrepp där implantatet skruvas fast direkt i käkbenet vanligtvis under lokalbedövning. Den första läkningstiden är uppskattningsvis 8-12 veckor och därefter fäster man den provisoriska tanden på den konstgjorda tandroten som implantatet utgör. Efter ca 3-6 månader när implantatet är redo för att belastas så fäster man din nya permanenta tand. Ett tandimplantat är väldigt hållbart och med en god munhygien kan de flesta räkna med ett livslångt resultat.


 Tandläkare

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Dental

Varför du ska välja oss på Estetikcentrum

Vi gör samtliga av våra behandlingar med stor omsorg, ser varje individs enskilda behov och vi lägger ner mycket tid på våra patienter oavsett omfattning på behandling. För oss är lång erfarenhet och noggrannhet nyckeln till en framgångsrik behandling.

Hos oss möts du av en trevlig och lugn atmosfär på vår moderna klinik i centrala Malmö. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandvårdsbehandlingar oavsett omfattning och vi har ett nära samarbete med duktiga tandtekniker som hjälper oss på vägen mot ett riktigt lyckat slutresultat.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Prisuppgift:

Individuell prissättning – läs mer här nedan:

Vi på Estetikcentrum har avtal med försäkringskassan vilket innebär att du via den allmänna tandvårdsförsäkringen kan få hjälp med finansieringen av undersökningar samt tandvårdsbehandlingar. Vid din konsultation kan vi ge dig en komplett prisuppgift.

Du kan även kontakta Resurs Bank för hjälp med privat finansiering av estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen.

 

Resurs Bank

Våra priser

Tandundersökning

Boka en konsultation!

Att genomgå en behandling inom estetisk tandvård kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Tandläkare- Basundersökning

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.