Lustgas och narkos
på Estetikcentrum

Narkos och moln

På Estetikcentrum strävar vi efter att erbjuda tillgänglig tandvård som passar alla, oavsett dina förutsättningar eller rädslor. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder narkos eller lustgas vid alla tandvårdsbehandlingar.

Lustgas och narkos vid tandvård i Malmö

Har du tandläkarskräck? Kanske är det längesedan du var hos tandläkaren? På Estetikcentrum i Malmö kan du få lugnande lustgas eller till och med narkos på din tandundersökning eller ingrepp om du önskar. Narkos och lustgas används för att:

Många upplever rädsla eller oro inför tandläkarbesök vilket kan leda till uteblivna besök och försämrad munhälsa. Med hjälp av lustgas eller narkos vid ditt tandläkarbesök kan både tandundersökningar och akuta problem åtgärdas. Under ditt första besök hos våra tandläkare går ni igenom dina behov och förutsättningar samt om lustgas eller narkos är det som passar bäst för dig.

Våra tandläkare och tandsköterskor är vana vid patienter med tandläkarskräck och tar din rädsla på allvar. Därför finns det flera olika möjligheter för dig när du besöker Estetikcentrum för din tandvård.

Tandläkarskräck är inget ovanligt och du är inte ensam om att känna så. Boka ett möte idag, så hjälper vi dig på det sätt som passar dig bäst.

Snabbfakta

5/5
”Väldigt bra och fräsch klinik, bra bemötande och rent ställe. Alla som jag träffade var väldigt snälla och välkomnande, vill gärna komma tillbaka! Jag rekommenderar till 110%, bästa tandläkaren.”
– Ahmed

Lustgas eller narkos hos Estetikcentrum

Lustgas från 1 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Varierar

Allmäna Tandvårdsstödet

Använd ditt ATB på ditt besök

Tandläkarna Dr Mahya Rezvani och Dr Randa Alidani på Estetikcentrum i Malmö

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade tandläkare med många års erfarenhet och duktiga tandsköterskor som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade tandläkare och tandsköterskor har lång erfarenhet inom både allmän och estetisk tandvård.

När du går till oss för din allmäntandvård får du rabatt på alla estetiska tandbehandlingar, t.ex. tandblekning.

Vi vet att det kan vara jobbigt att gå till tandläkaren, så vi tar alltid emot dig med vänlighet och erbjuder lustgas eller möjlighet till narkos om du behöver det.

Orolig kvinna hos tandläkaren

Varför tandvård under narkos?

Alla har rätt till kvalitativ tandvård på sin egna villkor. Vår erfarenhet vittnar om att tandläkarskräck kan vara utmattande och leda till att sämre munhälsa.

Våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare med mycket erfarenhet av tandvårdsbehandlingar med lustgas och narkos.

Tandläkarstolen ska inte orsaka magknip. Vi hoppas att du som är tveksam till tandvård ska uppleva en stor lättnad under och efter besöket hos oss.

Självklart passar narkos även dig som inte lider av tandläkarskräck. Ska ett större eller mer avancerat ingrepp utföras kan det krävas narkos för en smärtfri tandvård. Det kan exempelvis vara att du behöver operera ut en visdomstand, eller liknande större ingrepp.

Hur fungerar lustgas och narkos under behandling?

Lustgas eller narkos används för att möjliggöra ditt besök för allmän eller akut tandvård. På Estetikcentrum erbjuder vi:

Vi på Estetikcentrum tycker att god munhälsa är viktigt, men det är även dina känslor! Därför erbjuder vi tandvård under narkos eller lustgas till alla våra tandvårdsbehandlingar för patienter med tandvårdsrädsla. Att du är avslappnad och känner dig trygg är väsentligt för ett bra besök, och för oss är narkos hos tandläkare en självklarhet att erbjuda. Våra tandläkare är vana vid att behandla patienter med tandvårdsrädsla, och förstår det mod som du behöver ta till dig för att besöka oss.

Kvinna i tandläkarstol ler mot tandläkaren

Våra skickliga tandläkare
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna tandläkare finns här för alla dina tandbehov och erbjuder lustgas eller narkos till tandvårdsbehandlingar.

Om du har frågor om tandvård med lustgas eller narkos på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om tandvård nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Narkos är en sorts konstgjord sömn, där du som patient inte uppfattar smärta eller obehag under din behandling. Personalen på Estetikcentrum är vana vid att jobba med narkos, då vi utför operationer dagligen. En tandundersökning under narkos tas på precis lika stort allvar som en operation, och du kommer att få ett skönt uppvaknande efteråt med professionell övervakning.

Lustgas är mer som en bedövning. Du andas in lustgasen genom en mask och den gör dig lugn och avslappnad. Det är ett mycket bra alternativ för dig som har tandläkarskräck, men som vill vara vid medvetande under besöket.

Lustgas:  1500 kr för varje påbörjad 30-minutersintervall.

Narkos
Startavgift inkl. 1 timme: 16 995 kr
Per extra timme 5 595 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Lustgas/Narkos?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?