Alternativ till intimkirurgi

Intimkirurgi och icke-kirurgiska alternativ kan utföras på kvinnor som lider av de problem som kan uppstå efter graviditet, åldrande och försvagad muskulatur.

Alternativ till intimkirurgi i Malmö

Intimkirurgi används för att åtgärda funktionella obehag och besvär i underlivet. På Estetikcentrum erbjuder vi istället icke-kirurgiska behandlingar som ett alternativ till intimkirurgi. Behandlingen utförs alltid av en kvinnlig sjuksköterska. Med FemiLift kan vi behandla:

Vissa kvinnor genomgår intimkirurgi efter förlossning, då det kan uppstå problem med underlivet som påverkar vardagen efter den stora påfrestning en förlossning innebär för kvinnans underliv.

Försvagad vaginal muskulatur eller bristningar efter graviditet är vanligt och kan åtgärdas med både intimkirurgi eller den icke-kirurgiska vaginala laserbehandlingen FemiLift.

På Estetikcentrum har vi valt att utföra FemiLift för behandlingar vid dessa problem. Efter graviditet upplever många kvinnor problem med sitt underliv som ger funktionella besvär och obehag i vardagen. Orsaken är ofta förslappad och uttöjd vaginal muskulatur. Detta kan utgöra en svårighet att utöva vissa sporter och aktiviteter eller obehag vid sexuell aktivitet.

Snabbfakta

5/5
”Alltid ett lika trevligt och familjärt mottagande både i reception av tjejerna där och av hudterapeut Magdalena som jag varmt rekommenderar för hennes personliga engagemang och expertis.”
– Amanda

Alternativ till intimkirurgi på Estetikcentrum

FemiLift från 3 390 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: upp till 30 minuter

intimkirurgi och estetiska intimbehandlingar

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet av medicinska och estetiska behandlingar.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska behandlingar.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

De flesta av våra behandlingar är relativt smärtfria, men skulle du önska finns det möjlighet till bedövande salva innan din behandling.

Intimkirurgi eller FemiLift?

Kan den icke-kirurgiska vaginala laserbehandlingen jämföras med intimkirurgi?

Intimkirurgi är ett samlingsnamn för operationer för slidförsnävning, justering blydläpparnas storlek, vaginans utseende och funktion. På Estetikcentrum erbjuder vi istället den icke-kirurgiska behandlingen FemiLift eller FemiTight. Fördelar med att göra en icke kirurgisk behandling med FemiLift jämfört med intimkirurgi är:

Vårt skickliga team
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna sjuksköterska Sara finns här för att möta dina behov, och tar emot dig och dina behov på bästa sätt.

Injektionssköterska

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om FemiLift och slidförsnävning nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Vanligtvis krävs 4-7 behandlingstillfällen med 6 veckors mellanrum, men redan efter de första behandlingarna märker du skillnad.

Femilift – en behandling

3590SEK

Kopiera

FEMILIFT- PAKET 3 BEHANDLINGAR

Kopiera

FEMITIGHT – PER BEHANDLING

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Intimkirurgi?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?