Slidförsnävning på Estetikcentrum

Femilift grafik

På Estetikcentrum erbjuder vi den icke-invasiva laserbehandlingen FemiLift för slidförsnävning. En slidförsnävning innebär en minskning av slidöppningen och behandlingen utförs alltid av en kvinnlig sjuksköterska. Behandlingen minskar inte storleken på blygdläpparna, utan tightar endast slidan.

Slidförsnävning i Malmö

Efter graviditet och förlossning är det vanligt att känna att de vaginala musklerna blivit slappa, och som resultat kan den sexuella tillfredsställelsen påverkas negativt. Kroppen din har gått igenom något fantastiskt - men det har också lämnat sina spår.
Slidförsnävning kan hjälpa dig att:

Snabbfakta

5/5
”Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov. Jag skulle definitivt rekommendera denna klinik till andra!”
– Isme

Slidförsnävning på Estetikcentrum

Pris från 3 390 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 90 minuter

icke invasiv laserbehandling FemiLift

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av vårt team med många års erfarenhet för alla behandlingar.

Vår personal har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar, så vi vet vad vi gör.

Estetikcentrum ligger centralt i Malmö och är lätt tillgängligt till fots, bil eller med tåg.

Forskning och utveckling av metoder och produkter går hela tiden framåt. Vi använder oss av moderna tekniker och produkter för att ge dig en säker behandling med bra resultat.

Våra legitimerade sjuksköterskor
finns här för dig

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för hjälpa dig uppnå de resultat du vill ha, oavsett behandling. Läs mer om vårt team nedan.

Injektionssköterska

Om du har frågor om medicinska behandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om behandling med slidförsnävning nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Slidförsnävning kan utföras med laserbehandling eller kirurgi. Vid intimkirurgi avlägsnar läkaren vävnad från bakre väggen i vaginan och syr därefter ihop vävnaden igen.

Med FemiLift laserbehandling, vilket är vad vi utför på Estetikcentrum, förs en stavformad laserdiod in i slidan och energi avges in i de vaginala vävnaderna och skapar en naturlig läkningsprocess.

Kroppen startar en naturlig läkningsprocess där ökad blodcirkulation och produktion av kollagen och elastin skapar en föryngringsprocess.

FemiLift är en icke invasivbehandling med laser, så återhämtningstiden är kort och biverkningarna är få.

Lättare blödning kan förekomma de första dagarna och du bör avstå från sex och undvika tampong den första tiden, då detta kan öka risken för infektion.

Med FemiLift slipper du den läkningsprocess som stygn och operation annars kräver.

För att genomgå slidförsnävning med FemiLift måste eventuell behandling av sexuellt överförbara infektioner vara färdig.

Du behöver även ett normalt cellprov från de senaste två åren.

Du bör inte genomföra slidförsnävning 3-6 månader efter förlossning.

Du kan boka en tid för FemiLift direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Slidförsnävning?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.