Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

HIFU

Modern behandling av slapp hud

Strama åt lös hud och reducera fett både på kroppen och i ansiktet.

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud, HIFU, är en effektiv ultraljudsbehandling som är ämnad att strama åt lös hud och reducera fett både på kroppen och i ansiktet. Ultraljudet tränger varsamt ned på djupet och stimulerar produktionen av kollagen och elastin - två ämnen som ger föryngrad och fast hud.

HIFU är skonsamt och ger vackra resultat utan kirurgi, vilket passar perfekt för dig som vill göra ett naturligt ansiktslyft eller en tightare hud utan att ta risker eller lägga stora summor på ingrepp.

Fakta:

  • Denna ultraljuds behandling stimulerar produktionen av kollagen och elastin - två viktiga ämnen som ger föryngrad och fast hud.
  • Få ett naturligt ansiktslyft eller en tightare hud utan att ta risker eller göra stora operationer.
  • För bästa resultatet bör behandlingen upprepas några gånger.

Vi har:

  • Moderna maskiner
  • Personal med expertis kunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

HIFU

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud, HIFU, är en effektiv ultraljudsbehandling som är ämnad att strama åt lös hud och reducera fett både på kroppen och i ansiktet. Ultraljudet tränger varsamt ned på djupet och stimulerar produktionen av kollagen och elastin - två ämnen som ger föryngrad och fast hud.

HIFU är skonsamt och ger vackra resultat utan kirurgi, vilket passar perfekt för dig som vill göra ett naturligt ansiktslyft eller en tightare hud utan att ta risker eller lägga stora summor på ingrepp.


Hur går en HIFU behandling till?

En HIFU behandling tar omkring 30 till 60 minuter, det beror på hur stora ytor av kroppen som ska behandlas. Först markeras behandlingsområdet och en speciell ultraljudsgelé stryks på huden för att leda det högintensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lagen. Det är detta som stimulerar den naturliga produktionen av kollagen och elastin. Behandlingen är relativt smärtfri, vissa patienter upplever en lätt stickande känsla och man kan efteråt ha känningar som påminner om träningsvärk. Vår personal är välutbildad inom HIFU i Malmö och kommer att göra din upplevelse så bekväm som möjligt.

Behandlingen är skonsam och du kommer att kunna leva vidare i vardagen som vanligt direkt besöket. Huden kan rodna lätt precis efteråt, och bör därför inte utsättas för smink, bastubad eller massage i närtiden. För att gynna resultatet och återhämtningen ger vi rådet att dricka mycket vatten och avstå från alkohol.


Vad kan behandlas med HIFU i Malmö?

I stort sett hela kroppen kan effektivt behandlas med HIFU för ungdomligare och tightare hud. De allra vanligaste behandlingsområdena är ansikte, dekolletage, armar, kropp och säte. Platser där du har lös hud eller envisa fettdepåer är perfekta att använda den populära metoden på - du får en härlig föryngringseffekt. Vår behandling med HIFU i Malmö kan också komma åt små skönhetsskavanker som rynkor, stora porer eller celluliter.

​​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur många behandlingar krävs?

De flesta upplever synliga resultat direkt efter första behandlingen. Det dröjer dock ett halvår innan det slutliga resultatet är uppnått. Antalet HIFU behandlingar som behövs är högst individuellt, både sett till vilket område du behandlar och vilka personliga förutsättningar du har. För vissa räcker 1 till 2 behandlingar, medan andra behöver fler för att anse sitt mål uppfyllt. Om flera behandlingar önskas bör man diskutera det med sin kontaktperson på kliniken, och nästa behandlingstillfälle kan ske tidigast efter 2 till 3 månader.


HIFU i Malmö på Estetikcentrum

Vi är en modern klinik i centrala Malmö med stora hjärtan och goda kunskaper kring flertalet skönhetsbehandlingar. På Estetikcentrum använder vi den senaste tekniken och de bästa behandlingarna för att förverkliga dina skönhetsdrömmar.

Vi arbetar enbart med behandlingar som vi själva tror på och HIFU är en allt mer populär metod för föryngrad hud som ger vackra och effektiva resultat. Endast det bästa är bra nog för våra patienter!

Du kan alltid lita på att vi sätter din säkerhet i första hand, hos oss på Estetikcentrum används beprövade tekniker och stor försiktighet. Vi är skönhetskliniken i Malmö som kombinerar fina resultat med en känsla av att bli omhändertagen. Varmt välkommen in till oss för att prata om dina önskemål och drömmar!
 

 

Resurs Bank

Våra priser

Boka tid

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetiskt behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling : HIFU - Konsultation

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.