Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

LPG – Cellulit behandling

EN ENKEL LÖSNING TILL CELLULITER

Få hjälp med reducering av celluliter, strama din hud eller lindrad muskelvärk för ditt välbefinnande.

Vad sägs om en djupgående massage som ger synligt fastare och jämnare hud? LPG är en populär och mångsidig behandling som innebär just det och mer därtill.

Reducerade celluliter, stram och pigg hud eller lindrad muskelvärk för välbefinnande. Genom behandling med LPG i Malmö skulpterar du din kropp utan kirurgi!

Fakta:

  • LPG maskinen är en unik maskin som kombinerar bindvävsmassage och lymfdränage.
  • För bästa resultatet bör behandlingen upprepas några gånger under en viss tid.
  • En perfekt behandling att utföra efter fettsugning på Estetikcentrum i Malmö för att få en jämnare och finare resultat.

Vi har:

  • Moderna maskiner
  • Personal med expertis kunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

LPG – Cellulit behandling

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vad är LPG?

LPG Endermologie som det heter, är en populär behandling som kombinerar massage metoderna bindvävsmassage och lymfdränage. Behandlingen utförs med en unik maskin som med hjälp av vakuum masserar hela kroppen, och en patenterad teknik med motoriserade rullar som arbetar helt oberoende av varandra. Riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer bestämmer hur huden försiktigt dras in för ett optimalt resultat. Denna LPG behandling bidrar främst till ökad blodcirkulation, ämnesomsättning och förbättrad syretillförsel - men har flera andra positiva effekter på kroppen och dess utseende. Vår behandling med LPG i Malmö förbättrar också lymfcirkulationen, vilket gör att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen.


Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur många behandlingar krävs?

Ett minimum antal är totalt 8 behandlingar med besök 2 gånger i veckan. För ett optimalt resultat rekommenderar vi vanligen 10 till 14 behandlingar med LPG i Malmö. Om du däremot önskar genomgå behandlingen efter genomförd fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid att räcka. Man bör låta kroppen återhämta sig mellan behandlingstillfällena, och för att upprätthålla sitt resultat på sikt rekommenderas ett besök i månaden.

Det är viktigt att komma ihåg att resultatets varaktighet är högst individuellt och är beroende av flera faktorer som ålder, livsstil, kost och så vidare.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Resultat av LPG behandling

Det finns flera anledningar till varför behandling med LPG kan vara rätt för dig. Det beror på att resultaten är mångsidiga och bidrar till att flera olika syften kan uppfyllas.

Har du problem med kvarstående fettansamlingar, celluliter eller slapp hud? Resultaten av behandling med LPG i Malmö är föryngrande och naturliga. Många har en längtan efter fast och len hud, vilket kan uppnås genom kontinuerliga behandlingar.

För dig som är en aktiv person med påfrestande sportande i vardagen, kan behandlingen ge avslappnande resultat både före och efter träning. Genom att tömma kroppen på slaggprodukter och mjölksyra ökar dina chanser för prestation och ger möjligheten till snabbare återhämtning efter krävande fysisk aktivitet.

Om du eftersträvar en djupgående boost av ditt välmående, då är LPG rätt väg att gå. Genom en avslappnande metod och nyttiga resultat som ökad blod- och lymfcirkulation kommer du att känna dig friskare med minskad smärta i kroppens muskler.


LPG kan motverka celluliter

Celluliter är vanligt förekommande gropar och ojämnheter i huden, som kan upplevas som besvärande för utseendet. Fenomenet är vanligast hos kvinnor, och beror på hormoner, förtätad bindväv och försämrad blodcirkulation i området. Det är svårt att behandla celluliter på egen hand genom träning och krämer - därför är LPG en utmärkt väg till slätare hud. Resultaten av den djupgående massagen är precis det som krävs för att minska bildningen av celluliter. Direkt efter behandling kan groparna upplevas som mer framträdande på grund av dränerad vätska och slaggprodukter, men genom att vara tålmodig och fortsätta behandla enligt rekommendation kommer du snabbt att se resultat.

 


LPG är mycket populärt efter fettsugningar

Den är en perfekt behandling att utföra efter fettsugning på Estetikcentrum i Malmö för att få en jämnare och finare resultat

Då kan ojämnheter som kan ha uppkommit i samband med fettsugning, försvinna fortare.


Estetikcentrum utför LPG i Malmö

Är du intresserad av att genomgå en LPG behandling i Malmö? Varmt välkommen till Estetikcentrum för en förutsättningslös konsultation. Ett besök - ett förändrat liv!

Resurs Bank

Våra priser

Boka tid

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetiskt behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!