Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

LPG – Cellulit behandling

EN ENKEL LÖSNING TILL CELLULITER

Få hjälp med reducering av celluliter, strama till din hud eller lindra muskelvärk för ditt välbefinnande.

Vad sägs om en djupgående massage som ger synligt fastare och jämnare hud genom avancerad stimulering och bearbetning? LPG är en populär och mångsidig anti-aging behandling som innebär just det och mer därtill.

Reducerade celluliter, stram och pigg hud eller lindrad muskelvärk för välbefinnande. Genom behandling med LPG i Malmö skulpterar du din kropp utan kirurgi och kommer se synliga resultat efter endast 3 behandlingar!

Fakta:

  • LPG maskinen är en unik maskin som kombinerar bindvävsmassage och lymfdränage.
  • För bästa resultatet bör behandlingen upprepas några gånger under en viss tid.
  • En perfekt behandling att utföra efter fettsugning på Estetikcentrum i Malmö för att få en jämnare och finare resultat.

Vi har:

  • Moderna maskiner
  • Personal med expertis kunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

LPG – Cellulit behandling

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vad är LPG?

LPG Endermologie som det heter, är en populär anti-aging behandling som kombinerar massagemetoderna bindvävsmassage och lymfdränage. Behandlingen utförs med den unika maskinen Cellu M6® Alliance som kan användas på både kropp och ansikte.

LPG behandlingen innebär en detox och bidrar främst till ökad blodcirkulation, ämnesomsättning och förbättrad syretillförsel - men har flera andra positiva effekter på kroppen och dess utseende. Vår cellulitbehandling med LPG i Malmö förbättrar också lymfcirkulationen vilket gör att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare förs ut ur kroppen. Behandlingen påminner om en exklusiv manuell massage med extrem effekt och avkoppling.


Hakförstoring

LPG Alliance

LPG Alliance är den senaste och mest effektiva maskinen som masserar hela kroppen med hjälp av vakuum och en patenterad teknik med motoriserade rullar som arbetar helt oberoende av varandra. Riktningen och hastigheten på rullarnas rotationer bestämmer hur huden försiktigt dras in för ett optimalt resultat. LPG Alliance innehåller skräddarsydda program för behandling inom skönhet, sport, medicin och fysioterapi som är anpassningsbara efter dina behov. Med hjälp av maskinen kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen genom avancerad simulering och bearbetning.

Med LPG Alliance behandlingshuvud är det möjligt att punktbehandla och reducera fettsamlingar på kroppen som inte försvinner genom ändrad kost och träning. Maskinen bearbetar vävnaden på djupet, förbättrar cirkulationen, förbränner fett och dränerar vätska som på så vis löser problemen som orsakar att celluliter uppstår.

Cellulitbehandling med LPG Alliance rekommenderas för dig som vill få bättre fettförbränning, reducering av celluliter, uppstramning av huden, minskade svullnader i ben och ett bättre välmående.


alliance-medical

Hur många behandlingar krävs?

Antalet behandlingstillfällen varierar från person till person. Däremot är ett minimumantal totalt 8 behandlingar med besök 2 gånger i veckan. För ett optimalt resultat rekommenderar vi vanligen 10 till 14 behandlingar med LPG i Malmö. Om du däremot önskar genomgå behandlingen efter genomförd fettsugning brukar dock 4 behandlingar under en månads tid att räcka. Man bör låta kroppen återhämta sig mellan behandlingstillfällena, och för att upprätthålla sitt resultat på sikt rekommenderas ett besök i månaden.

Det är viktigt att komma ihåg att resultatets varaktighet är högst individuellt och är beroende av flera faktorer som ålder, livsstil, kost, ambition och så vidare.

 


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Individuellt behandlingsprogram

För att få den bästa upplevelsen av LPG cellulitbehandling i Malmö görs ett anpassat program utefter dina behov och förutsättningar. Innan behandlingen börjar får du en konsultation med våra experter där ni diskuterar dina behov, förutsättning och mål för behandlingen. En dokumentation på kroppen görs för att under och efter behandlingen kunna följa resultaten. Ett individuellt behandlingsprogram kommer fastställas som kommer kunna kombineras med rekommenderade hudvårdsprodukter och nutricosmetics för att uppnå bästa resultat. Efter avslutad behandling bör underhållsbehandlingar vidtas för att bibehålla dina uppnådda resultat.

Genom att göra det individuella behandlingsprogrammet på Estetikcentrum i Malmö ser vi till att du som patient känner dig trygg och motiverad till att göra förändringar på din kropp. Ditt välmående betyder mycket för oss!


Resultat av LPG behandling

Det finns flera anledningar till att behandling med LPG kan vara rätt för dig. Det beror på att resultaten är mångsidiga och bidrar till att flera olika syften kan uppfyllas.

Har du problem med kvarstående fettansamlingar, celluliter eller slapp hud? Resultaten av behandling med LPG i Malmö är föryngrande och naturliga. Många har en längtan efter fast och len hud, vilket kan uppnås genom kontinuerliga behandlingar.

För dig som är en aktiv person med påfrestande sportande i vardagen, kan vår anti-aging behandling ge avslappnande resultat både före och efter träning. Genom att tömma kroppen på slaggprodukter och mjölksyra ökar dina chanser för prestation och ger möjligheten till snabbare återhämtning efter krävande fysisk aktivitet.

Om du eftersträvar en djupgående boost av ditt välmående, då är LPG rätt väg att gå. Genom en avslappnande metod och nyttiga resultat som ökad blod- och lymfcirkulation kommer du att känna dig friskare med minskad smärta i kroppens muskler.


alliance-medical

LPG kan motverka celluliter

Celluliter är vanligt förekommande gropar och ojämnheter i huden, som kan upplevas som besvärande för utseendet. Fenomenet är vanligast hos kvinnor och drabbar cirka 90% där även de smalaste och mest vältränade kan få det. Orsaken beror på hormoner, förtätad bindväv och försämrad blodcirkulation i området. Det är svårt att behandla celluliter på egen hand genom träning och krämer - därför är cellulitbehandling med LPG Alliance en utmärkt väg till slätare hud. Resultaten av den djupgående massagen är precis det som krävs för att minska bildningen av celluliter. Direkt efter behandling kan groparna upplevas som mer framträdande på grund av dränerad vätska och slaggprodukter, men genom att vara tålmodig och fortsätta behandla enligt rekommendation kommer du snabbt att se resultat.

 


LPG är mycket populärt efter fettsugningar

LPG är en perfekt cellulitbehandling att utföra efter fettsugning på Estetikcentrum i Malmö för att få ett jämnare och finare resultat. I samband med fettsugning kan ojämnheter uppstå som försvinner fortare med vår anti-aging behandling.


Estetikcentrum utför LPG i Malmö

Är du intresserad av att genomgå en LPG behandling i Malmö? Varmt välkommen till Estetikcentrum för en förutsättningslös konsultation. Ett besök - ett förändrat liv!

 

Resurs Bank

Våra priser

Boka tid

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetiskt behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: LPG konsultation

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.