Microneedling

Microneedling

En enkel lösning till olika hudproblem

Få hjälp med linjer och rynkor och flera andra problem med microneedling. Microneedling hjälper din hy med genom att öka produktionen av kollagen

Microneedling är en ansiktsbehandling där huden varsamt penetreras av mikroskopiska nålar som skapar små kontrollerade mikroskador. Dessa mikroskador gör att huden naturligt ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket bland annat gör hyn spänstigare. Efter microneedling får du ett ungdomligare uttryck och en massa lyster!

Utöver att metoden föryngrar huden så kan den hjälpa mot ett flertal hudproblem. Behandlingen har visat fantastiska resultat för personer med ärr, pigmentfläckar och brännskador. Antal behandlingar som behövs för maximalt resultat beror på vad du vill åtgärda och ditt utgångsläge.

Fakta:

 • Även om du kommer se resultat direkt efter första behandlingen rekommenderar vi att du gör det några gånger till för att få det fullständiga resultatet som microneedling kan ge.
 • Efter microneedling ska du undvika att utsätta huden för sol under 7-10 dagar.

Vi har:

 • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
 • Hög kundnöjdhet.
 • Ett flertal andra ansiktsbehandlingar vars syfte också är att föryngra huden

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Microneedling är en allsidig ansiktsbehandling då den kan passa individer med varierande hudproblem. Kanske är du trött på att huden i ditt ansikte får dig att se äldre ut än vad du känner dig på insidan eller är? Eller så är du missnöjd över dina akneärr? Oavsett vilket så kommer du efter microneedling vara imponerad över din huds nyvunna kvalitet!

Microneedling

Microneedling är behandling där man gör mikroskopiska små nålstick i huden för att öka produktion av kollagen. Microneedling går att användas för en rad olika hudproblem och nedan kan ni se en lista på vilka problem den kan hjälpa till för:

 • Linjer och rynkor
 • Akneärr, upphöjda ärr
 • Brännskador
 • Förstorade porer
 • Trött och glåmig hud
 • Hudbristningar
 • Torr hy
 • Slapp och åldrar hud
 • Pigmentförändringar

Hur går behandlingen till?

En konsultation görs i samband eller innan din behandling. Då tittar hudterapeuten på din hy och ser vilken nållängd som passar till din hudtyp och hur många behandlingar terapeuten tror att du kan behöva. Behandlingen kan svida och brännas lite och då kan man lägga lite bedövningskräm innan. Under behandlingen går man över med maskinen fram och tillbaka över ansiktet och slussar in ett serum som heter NCTF+HA. Detta serumet är en unik vitamincocktail som funnits sedan 1978.

Den är medicinskt CE godkänd och har långa kliniska studier bakom sig. NCTF+HA innehåller 23 Aminosyror, vitaminer och mineraler. Det innehåller även en extra dos av hyaluronsyra som finns naturligt i vår hud och skapar celltillväxt, kollagen och elastin, som bidrar till hudens fasthet och spänst. Du kan uppleva en lätt sveda, irritation och att huden blir röd. Det värsta lägger sig efter några timmar och din rodnad bör ha försvunnit helt och hållet efter 3 dagar. Du får inte vistas i solen 7-10 dagar efter behandlingen och det är väldigt viktigt att man använder solskydd efteråt.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Trådlyft

 


Vilket resultatet får man av microneedling?

Resultatet varierar beroende på ens egna utgångsläge. Man behöver inte ha en så kallad “problemhy” för att kunna göra en behandling, resultatet blir ändå en jämnare och mer lyster i hyn. Du kan räkna med att få resultat redan efter första behandlingen men vi rekommenderar att man gör den några gånger för maximal effekt. Har du större problem, såsom akne ärr eller pigmenteringar, kan din behandling behövas göra 4-6 fler gånger. 


Kan alla göra microneedling behandling?

Nej. Personer som har blödarsjuka, diabetes, gravida eller ammande bör inte utföra behandlingen. Äter du exempelvis blodförtunnande medicin så ska du inte heller utföra behandlingen. Fråga alltid din hudterapeut om du är osäker.

 


Priser microneedling

For help with financing, contact Resurs Bank.

Resurs bank logo

VÅRA PRISER

Behandlingar för överdriven svettning

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Microneedeling - Behandling

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.