Plasma pen

Plasma Pen

Senaste nytt inom skönhetsbehandlingar

Ingen kniv eller nålar men en plasma pen. Magiska pennan som hjälper lyfta huden och områden såsom ögonlock, under ögonen, hals och mycket mer.

Plasma pen är en behandling som föryngrar ditt ansikte avsevärt, med permanent resultat, helt utan något ingrepp med nål och kniv. Resultatet anses till och med kunna jämföras med resultat av estetisk kirurgi, så pass bra är det! Den stora fördelen är att en plasma pen behandling ger mycket snabbare återhämtning och riskerna är betydligt färre än vid en ansiktsoperation

Är du intresserad av att åtgärda hängande ögonlock, slapp hud eller ta bort påsar under ögonen utan operation? Då är Plasma pen något för dig! Vid en Plasma pen behandling utsätts ditt översta hudlager för små plasmaimpulser som gör att huden stramar till sig avsevärt. Du kommer att se skillnad direkt efter behandlingen!

Fakta:

  • Behandlingen kräver ingen större återhämtning, så du kan återgå till ditt arbete direkt efter besöket hos oss.
  • Vi avråder dig från att vistas i sol en tid efter behandlingen, då huden är extra känslig.
  • Plasma pen kan bland annat användas för att åtgärda rynkor, pigmentfläckar, ärr och hängande ögonlock.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Produkter och maskiner av högsta kvalitet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Lyft och strama åt lös hud för ett piggare utseende med hjälp av Plasma Pen – helt och hållet utan kirurgi eller injektioner. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är en populär metod som med hjälp av plasmaljus ytligt behandlar trötta ögon och hängande hud. Önskar du också att du slapp de mörka påsarna under ögonen?

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur funkar det? 

Plasma Pen är en het nyhet inom skönhetsbehandlingar och har blivit populär på grund av att det görs utan nålar eller knivar – samtidigt som resultaten blir fantastiska. Många uppskattar att inte behöva sticka eller göra hål i hyn, och då passar den ytligt behandlande Plasma Pen perfekt.

Ett lyft med Plasma Pen kan göras på flera olika områden i olika syften – exempelvis lyfta hängande ögonlock, reducera påsar under ögonen, minska lös hud i ansikte eller på hals, korrigera djupare rynkor samt ta bort ärr eller pigmentfläckar. Det finns många alternativ att välja på, och därmed även olika tekniker för att ge rätt effekt på rätt plats.  

Instrumentet ser ut som en penna med en liten tipp, genom den går ström som skapar en elektrostatisk impuls. När tippen nuddar hyn uppstår en reaktion som ger en blixt av plasmaljus – under en tiondels sekund ångar värmen från blixten ut överflödig vätska från din hud – vilket ger en direkt åtstramning. Detta simulerar även en ytlig skada, vilket får huden att börja förnya sig och skapa kollagen. 

Under behandlingen kommer blixten av plasmaljus att upprepas i ett rutmönster över det önskade området. På så vis uppnår man ett helhetsresultat med stor förnyelse av hyn i det område som du önskar pigga upp. 


Vad är fördelarna gentemot kirurgisk behandling? 

Eftersom att du slipper en kirurgisk behandling så blir ingreppet skonsammare för din kropp. Läkningen och återhämtningen går snabbare, så pass snabbt att du kan gå till jobbet direkt efter om du önskar. Det finns ingen risk för att ta bort för mycket hy vid lyftet, vilket kan hända vid ett kirurgiskt ingrepp. Risken för infektion i samband med behandling minskar markant, och dessutom så förbättrar Plasma Pen långsiktigt kvaliteten på din hy.

​​​​​

Estetikcentrum doctors

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

 

Vad ska jag göra efter behandlingen?

Direkt efter behandlingen kommer det att synas bruna små prickar på det område du behandlat, och det finns en stor chans att du kommer vara lite svullen med rodnad och öm hy. Det är inte farligt och går för de flesta över inom fem dygn efter behandling. Prickarna kommer att finnas kvar i ungefär en vecka, och blir mot slutet små skorpor som trillar av. Eftersom att det är en ytlig behandling så kan du sminka över med hudvänligt mineralsmink, men vi rekommenderar att du låter hyn vila utan yttre påverkan.Under de första tre månaderna efter behandling med Plasma Pen måste du skydda hyn med hög solfaktor och solglasögon i direkt solljus, annars riskerar du bestående pigmentförändringar.


Hur länge håller resultatet?

Resultatet från Plasma Pen är permanent. Huden fortsätter dock att åldras, så ta hand om den och försök att tillämpa en hälsosam livsstil för att njuta av förändringen så länge som möjligt. Om du har mycket lös hud som du vill strama åt kan det behövas två till tre upprepade besök för att nå det önskade slutresultatet.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Finns det några risker? 

Om du följer instruktionerna vi ger dig kring egen behandling under läkningen så finns det väldigt få risker med Plasma Pen. Men, om du skulle missköta återhämtningen så finns det risk för sårinfektion i det ytliga hudlagret, dålig läkning och hyperpigmentering. Om du däremot är hälsosam i allmänhet och tar väl hand om din hy så ska du inte uppleva några komplikationer. 

 

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Plasmapen- konsultation

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.