Prostrolane Inner B.

Prostrolane Fat Burner

Prostrolane Inner B Fat Burner

Prostrolane hjälper dig som har besvär med störig fett insamling under hakan/halsen så att du blir av med det. Enkel behandling helt utan kirurgi.

Vill du bli av med dubbelhakan? Har du fett på kinderna som inte går bort genom viktnedgång?

Då rekommenderar vi varmt Fat Burner (Prostrolane) – en injektionsbehandling som verkar uppstramande och fettreducerande utan kirurgi. Punktbehandla oönskat fett effektivt och säkert hos oss på Estetikcentrum i Malmö.

Fakta:

  • Behandlingen kräver ingen större återhämtning, så du kan återgå till ditt arbete direkt efter besöket hos oss.
  • Prostrolane Fat Burner löser upp det störande fettet under text din haka/hals.
  • Även om du lär se stor skillnad direkt efter behandlingen så ser du det fullständiga resultatet först efter ungefär 3 månader.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Produkter och maskiner av högsta kvalitet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Fördelar med Fat Burner (Prostrolane)

Fat burner

Fat Burner (Prostrolane) verkar effektivt på alla typer av fettlager och celluliter vilket gör behandlingen till en fantastisk möjlighet för dig som kämpar med de där sista områdena som är svåra att nå med träning. Fat Burner (Prostrolane) är en unik väg till att punktbehandla den envisa dubbelhakan, valkarna på kinderna eller påsarna under ögonen.

Dessutom är en behandling med Prostrolane Fat Burner icke-kirurgisk – vilket kan kännas skönt för dig som tycker att en fettsugning är ett för stort steg. Prostrolane Fat Burner är en skönhetsbehandling som gör att du kan bli av med besvärande fett snabbt – utan något större behov av återhämtning.

Fat Burnere

Prostrolane Fat Burner reducerar storleken på fettceller och förstör dem – vilket leder till minskade fettdepåer på lång sikt. Du får ett snabbt och effektivt resultat som håller – om du kombinerar det med en hälsosam livsstil och en bra kost.

Teknologin är dessutom dubbelverkande – den är både fettreducerande och uppstramande samtidigt som den stärker hudens elasticitet. Du får en slimmad och åtstramad hud som ser fräscht ungdomlig ut!


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Fat burner

Hur går en behandling med Prostrolane Fat Burner till?

Besöket börjar med att vi noga går igenom din hälsa och förutsättningar för att säkert kunna genomföra behandlingen – du bör inte vara gravid, amma eller ha en infektion i huden då du behandlas med Prostrolane Fat Burner. Vi sätter alltid din säkerhet i första hand!

Prostrolane Fat Burner-tekniken kan användas på flera olika områden: haka, kinder, ögonpåsar, armar, kärlekshandtag, insidan av låren, under rumpan eller på magen.

Själva behandlingen börjar med att vi vid önskemål applicerar en bedövande salva – det är inte nödvändigt då behandlingen ger väldigt litet obehag – men kan vara skönt ändå. Därefter börjar vi varsamt på önskat behandlingsområde injicera Prostrolane Inner B – en gel som effektivt reducerar fett. Detta görs i ett punktmönster som noggrant tagits fram för att ge allra bästa resultat. Injektionerna tar omkring 45 minuter att göra.

Om du valt bedövning kommer den avdomnade känslan att avta strax efter behandlingen, och då kan du uppleva en mindre ömhet och svullnad vid området. Dessa biverkningar går över av sig själv inom en snar tid efter behandling med Fat Burner.


Resultat efter Prostrolane Fat Burner

Injektionerna med Fat Burner behöver upprepas ett antal gånger beroende på vilket område som du behandlar – generellt så krävs det minst två besök för ett synligt resultat. Behandlingsområde, fettmängd och din livsstil påverkar mängden behandlingar, men vi rekommenderar minst fyra för ett hållbart och vackert resultat av Fat Burner.


Prostrolane Fat Burner på Estetikcentrum i Malmö

Vill du behandlas med Fat Burner i Malmö? Då är du varmt välkommen till oss på Estetikcentrum – den moderna kliniken med stora hjärtan. Om du har fler frågor eller funderingar kring Prostrolane Fat Burner så kan du komma till vår klinik i Malmö för en konsultation. Vi pratar gärna igenom dina tankar för att du ska känna dig trygg och omhändertagen. Vi förverkligar dina skönhetsdrömmar under lyxiga och säkra omständigheter – välkommen!

Resurs Bank

Våra priser

Boka tid

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Prostrolane - Fast Burner

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.