Mesoterapi på Estetikcentrum

Återfuktad hud efter mesoterapi

På Estetikcentrum i Malmö erbjuder vi injektionsbehandlingar för alla tillfällen - både för att tillföra fukt, skapa volym och minska rynkor och fina linjer. Mesoterapi hjälper till att motverka pigmentfläckar, ärr, rynkor och mer.

Mesoterapi i Malmö

Mesoterapi är en djupverkande nålbehandling där vi injicerar små mängder läkemedel, vitaminer, mineraler och andra näringsämnen direkt i det mellersta skiktet av huden, kallat mesoderm. Detta kan motverka exempelvis:

Mesoterapi utvecklades på 1950-talet av den franske läkaren Michel Pistor och har sedan dess använts för olika medicinska och kosmetiska ändamål.

På Estetikcentrum använder vi tunna nålar för att injicera de aktiva ämnena i huden. De injicerade substanserna kan variera beroende på syftet med behandlingen. Ofta används kombinationer av vitaminer, antioxidanter, aminosyror, hyaluronsyra och läkemedel som kan stimulera kollagenproduktionen, öka cirkulationen och förbättra hudens hydrering.

Snabbfakta

5/5
"Sara är supernoggrann, generös, mycket lyhörd och genuint angelägen om att jag ska bli så fin som möjligt. Jag känner mig så trygg hos henne och på Estetikcentrum. De är proffsiga och mycket kompetenta!"
– Charlotte

Mesoterapi på Estetikcentrum

Pris från 2 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Blond kvinna skrattar

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

När din behandling är klar bokas ett kostnadsfritt återbesök in två veckor efter din behandling.

Ibland ger inte behandlingen det resultat som önskas. Vi kan då göra en kostnadsfri touch up vid ditt återbesök.

Lår behandlat för celluliter med mesoterapi

Vad är mesoterapi?

Mesoterapi är en behandling som vanligtvis utförs för att förbättra hudens utseende genom att tillsätta vitaminer, hudföryngrande ämnen och fukt i form av hyaluronsyra i det yttersta hudlagret. Mesoterapibehandlingar kan också användas för att behandla hårtillväxtproblem, celluliter och vissa medicinska tillstånd. Mesoterapi tillför huden:

Mesoterapi för att förbättra hudens kvalitet, minska rynkor och fina linjer, jämna ut hudtonen och minska celluliter.

Hur går en mesoterapi-behandling till?

Mesoterapi involverar punktering av huden med speciella nålar för att injicera en cocktail av aktiva ingredienser direkt i det övre hudlagret.

Under din konsultation går du och vår sjuksköterska igenom dina önskemål och eventuella problem för att se om mesoterapi är rätt behandling för dig.

Vid behandlingen slussas vitaminer, hudföryngrande ämnen och fukt i form av hyaluronsyra in i hudens yttersta lager med hjälp av mikroinjektioner, elektriska impulser eller microneedling. Små ytliga hål görs i huden och via dessa kan de aktiva ämnena tillsättas. Syftet är att vitalisera huden, ge den ökad lyster samt behandla fina rynkor och linjer.

Hudterapeuten Jasmina utför mesoterapi på en patient på Estetikcentrum i Malmö

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för dina önskemål, från estetiska till medicinska injektionsbehandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om injektionsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Mesoterapi nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Konsultation: 290 kr

Behandling: 2 500 kr

Effekten av mesoterapi varar upp till 18 månader, vanligtvis runt ett år.

För att upprätthålla resultaten krävs en hälsosam livsstil och god kosthållning. Det är viktigt att komma ihåg att resultatet av mesoterapi kan variera från person till person och beror på flera faktorer som ålder, livsstil, med mera.

Det finns ingen garanti för hur länge resultaten håller, men det är en effektiv behandling för att förbättra hudens utseende och textur. Det kan krävas flera behandlingar för att uppnå önskat resultat.

När huden passerar 30 år börjar den sakta att minska kollagenproduktionen och förlora sin elasticitet och spänst.

Det kan därför vara bra att börja använda anti-ageing-produkter vid den åldern för att förebygga tecken på åldrande.

Anti-aging-produkter innehåller specifika ingredienser som hjälper huden att bibehålla sin återfuktning, bygga upp kollagenproduktionen och förhindra skador som kan leda till rynkor och fina linjer.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Mesoterapi?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?