Dermaroller

PRX-T33 - Yngre och revitaliserad hud

Effektiv peeling utan nålar

Yngre hud utan kirurgi med PRX-T33. Nålfri behandling utan injektioner, blåmärken eller svullnader. Återgå till vardagen efter PRX-T33 behandlingen.

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr eller liknande ojämnheter i huden?Med den effektiva kemiska peelingen PRX-T33 får du en yngre hud utan kirurgi.

Vad sägs om mer spänst, jämnare hudton och vacker lyster helt utan användning av nålar? På Estetikcentrum ser vi till att du får en hudföryngring i Malmö med tydliga resultat!

Fakta:

 • PRX-T33 används för att kosmetiskt skapa en yngre hud utan kirurgi och resultatet är reducering av rynkor, ärrbildning och pigmentfläckar.
 • Hudföryngringen med PRX-T33 skapar en djup återfuktning vilket ger huden mer spänst, jämnare hudton och en vacker lyster.
 • Konsultation inför en hudföryngring med PRX-T33 hos Estetikcentrum i Malmö är alltid kostnadsfri, så våra hudterapeuter kan bedöma vilken behandlingsform som passar dig och din hud bäst.

Vi har:

 • Ett team med stor expertis som gärna hjälper dig förverkliga din skönhetsdröm.
 • PRX-T33 som är en Medicintekniskt klassad produkt,CE-märkt klass I, med internationellt patent.
 • Flera olika behandlingstyper för just hudföryngring så att du alltid ska kunna få det resultat du önskar.
 • Alla våra skönhetsprodukter och behandlingar håller högsta kvalitet. Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.
Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Fördelar med PRX-T33

PRX-T33 är en ny och revolutionerande behandling med peeling som ger yngre hud utan kirurgi, vilket tidigare inte har varit möjligt. Behandlingen är nålfri och verkar på cellulär nivå genom att stimulera hudens egen naturliga tillväxt. PRX-T33 är en medicinskt klassad produkt och består av de två substanserna TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid som tillsammans aktiverar cellförnyelsen.

En av många fördelar med PRX-T33 är just att behandlingen ger en djupgående effekt med omedelbara och långsiktiga resultat. Den fungerar för alla hudtyper under alla årstider och bidrar därmed inte till ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Du som patient slipper injektioner via nålar och risken för blåmärken och svullnader är därför minimal. Behandlingen är skonsam, och du kan återgå till vardagen direkt efter behandlingstillfället.


Behandlingsmöjligheter

Med PRX-T33, nästa generations anti-aging, finns där en rad behandlingsmöjligheter för dig som vill få yngre hud utan kirurgi. Nedan listar vi några möjligheter med behandlingen:

 • Reducera rynkor, ärrbildning och pigmentfläckar
 • Skapa djup återfuktning och glow
 • Återskapa hudens fyllighet
 • Jämna ut hudtonen
 • Stimulera hudens egen kollagenbildning
 • Öka cellförnyelsen

De områden som PRX-T33 fungerar bäst på är:

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Hudbristningar

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Så här går behandling till med PRX-T33

Innan behandlingen tvättas ansiktet och därefter appliceras två till fem lager av PRX-T33 genom massage. I samband med behandlingen stimuleras hudens kollagenproduktion som ger en mer fyllig hud, mindre porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Huden blir återfuktad på djupet och det fortsätter att verka långt efter att behandlingen avslutas. Efter massagen avlägsnas peelingen med vatten. Avslutningsvis får du ett lager lugnande och vårdande kräm. För bästa och mest långvariga effekt bör behandlingen upprepas tre till fyra gånger med en veckas mellanrum.


Möjliga biverkningar

För dig som vill uppnå en hudföryngring i Malmö är behandlingen med PRX-T33 nästintill smärtfri. Däremot finns det några möjliga biverkningar som kan vara bra att känna till. Vissa upplever en liten rodnad efteråt, vilken lägger sig efter någon timme. Flagning är sällsynt men kan förekomma bland dem med ett mycket tjockt hornlager. Runda, mörka fläckar kan efter de två första dagarna uppstå på grund av uttorkning. Flagning och mörka fläckar försvinner inom några dagar och kan behandlas med fuktgivande kräm.


Bra att tänka på vid behandling med PRX-T33

Du som funderar på att behandla dig med PRX-T33 bör avsluta eventuell retinolbehandling minst 15 dagar innan bokat tillfälle, men kan återuppta denna efter avslutad behandling med PRX-T33. Du bör avstå behandlingen om du är gravid eller ammande, och du bör undvika solen under två dygn efter behandlingen. Undvik även att raka eller vaxa dig på området som ska behandlas.


Pris

Vill du få en hudföryngring i Malmö hos Estetikcentrum?

Våra priser

 
Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: PRX T33

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.