De 3 bästa ansiktsbehandlingarna för att föryngra huden

Kvinna får en av de bästa ansiktsbehandlingarna för att föryngra huden

Dela inlägget

Denna artikel har granskats och godkänts av certifierad hudterapeut Jasmina Pivic den 22 april 2024.

Ansiktsbehandlingar som föryngrar huden har länge varit ett mycket populärt sätt att behandla tidiga ålderstecken och jämna ut hudens struktur. Idag finns många bra och pålitliga alternativ för dig som vill reducera rynkor och fina linjer, strama upp lös hud eller få hjälp med torr/fet hud som orsakar problem. Här ger vår hudterapeut Jasmina sina tips på de tre bästa ansiktsbehandlingarna för att föryngra huden.

Bästa ansiktsbehandlingarna för att stoppa åldrande

Ett vanligt missförstånd är att endast injektionsbehandlingar ger ett långvarigt och bra resultat, men så är inte fallet. Den moderna teknologi och de produkter som finns på marknaden idag har tillsammans gett människor möjlighet att föryngra huden utan kirurgi eller nålar. 

Utbudet av ansiktsbehandlingar är stort och det är inte alltid lätt att veta vilken behandling som passar dig och dina behov bäst. Genom att boka en konsultation med en av våra duktiga hudterapeuter kan du få en klarare bild av vilken eller vilka behandlingar som kan ge dig det resultat du vill ha.

På Estetikcentrum hittar du en rad med effektiva, pålitliga och trygga ansiktsbehandlingar som alla är noga framtagna och testade för att du ska få ett fint resultat och en så trygg behandling som möjligt.

Alma Rejuve

Med Alma Rejuve får du en riktigt effektiv kombinationsbehandling som behandlar flera vanliga hudproblem på samma gång.

Med hjälp av mycket små och kraftfulla laserstrålar kan du bli av med pigmentfläckar i ansiktet och på halsen, men även på dina händer.

Alma Rejuve fungerar också utmärkt för dig som vill få hjälp med solskador och ytliga blodkärl och är en riktig anti-aging ansiktsbehandling som passar de flesta hudtyper. Många upplever att fina linjer och rynkor minskar efter behandlingen.

Behandlingen tar mellan 30-60 minuter och sker i våra fina och moderna lokaler på Estetikcentrum i Malmö.

PRX-T33

Vill du ge dig själv en mycket kraftfull anti-age ansiktsbehandling där varken kirurgi eller nålar krävs är PRX-T33 ett bra val för dig.

PRX-T33 behandlingen genomförs med en mycket effektiv peeling som tränger ner i huden och återfuktar på djupet. Samtidigt kan PRX-T33 även förbättra och stimulera hudens egen produktion av elastin och kollagen, vilket minskar tidiga ålderstecken som rynkor och fina linjer.

Din hud får spänst och lyster, samtidigt som din hudton blir mycket jämnare. Behandlingen tar cirka 30 minuter och genomförs alltid av hudterapeuter med lång erfarenhet.

CO2-laser

Co2-laser är en fraktionerad laserbehandling som är framtagen för att föryngra huden och ge dig en mer ungdomlig look.

Lasertekniken kan användas för att behandla akneärr, men lämpar sig även utmärkt för hudbristningar, fina linjer och rynkor, samt ojämn pigmentering.

Co2-laser lämpar sig inte bara för området i ansiktet, utan kan även användas på halsen, dekolletage eller på dina händer.

Själva behandlingen tar cirka 30 minuter och kan genomföras vid enstaka tillfällen för uppfräschning av huden eller vid återkommande tillfällen för ett mer djupgående och hållbart resultat.

Kvinna får behandling med CO2-laser

Bästa ansiktsbehandlingarna för att föryngra huden: sammanfattning

De tre ansiktsbehandlingarna som vår kunniga hudterapeut Jasmina alltid rekommenderar till de som vill föryngra sin hud är:

  • Alma Rejuve för att bli av med pigmentfläckar
  • PRX-T33 för att strama upp huden och jämna ut hudtonen
  • CO2-laser för att föryngra huden utan kirurgi

Våra hudterapeuter utför alltid en hudanalys för att ta reda på vilka hudvårdsprodukter som passar dig bäst, så att du kan uppnå önskade resultat med din hudvårdsrutin. Boka din hudanalys här.

Blev du sugen på en ansiktsbehandling? Boka en hudanalys för att få en skräddarsydd hudvårdsplan som passar din hud här. Du kan även kontakta oss om du har frågor, så hjälper vi dig.

Har du en fråga om De 3 bästa ansiktsbehandlingarna för att föryngra huden?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.