Trådlyft på Estetikcentrum

Kvinna drar i ansiktet

Ett trådlyft lyfter och stramar upp slapp hud i ansiktet och halsen. Denna icke-kirurgiska metod ger en mildare och mer tillfällig lyfteffekt jämfört med ett kirurgiskt ansiktslyft, med betydligt kortare återhämtning.

Trådlyft i Malmö

Trådlyft är för dig som vill ha ett yngre utseende men inte vill operera dig. Behandlingen bromsar hudens åldrande, stramar upp trött hud och skapar lyster och elasticitet med naturliga resultat, helt utan kirurgi eller narkos. Trådlyft är för dig som:

Det mesta kan slätas ut och lyftas med hjälp av ett trådlyft, och din specialistutbildade läkare på Estetikcentrum i Malmö kommer att vägleda dig.

Du kan se stor skillnad direkt efter en behandling med trådlyft, och det fullständiga resultatet ser du efter ungefär 3 månader. Det beror på att trådarna gör mer än bara lyfter - de bidrar även till produktion av kollagen, proteinet i huden som bidrar till spänst, volym och släthet.

Snabbfakta

5/5
”Dagens besök gav även denna gång (efter flera olika ändamål) -ett fint omhändertagande, expertis och god rådgivning. Känner varje gång att jag är i goda händer.”
– Anna

Trådlyft

Pris från 2 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 45 minuter

Konsultation med injektionssköterska

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade tandläkare och sjuksköterskor med många års erfarenhet av trådlyft och injektioner.

Våra legitimerade tandläkare och sjuksköterskor har lång erfarenhet inom både trådlyft och injektionsbehandlingar.

Vid trådlyft hos Estetikcentrum används alltid CE godkända och kroppsvänliga trådar för ditt trådlyft.

Trådlyft utförs med lokalbedövning vilket betyder att du slipper de risker som narkos kan medföra. Dessutom kan du vara delaktig i behandlingen. Det är en stor fördel för både dig och din läkare att ni kan kommunicera och bedöma resultatet under tiden.

Äldre kvinna drar i sin hud

Vad är ett trådlyft?

Trådlyft är perfekt för dig som ser ålderstecken och vill släta ut och strama upp huden utan operation.

En typisk kandidat för trådlyft är allt mellan 30-60 år gammal. För bäst resultat ska det finnas tillräckligt med elasticitet kvar i huden för trådarna att kunna arbeta utan allt för stor påfrestning. På Estetikcentrum i Malmö utför vi behandlingen i ljusa, moderna lokaler och alla behandlingar utförs av legitimerad specialistutbildad personal.

Hur går ett trådlyft till?

Du kommer först på en konsultation där du och din behandlande sjuksköterska eller tandläkare går igenom din hälsodeklaration och hur din behandling kommer att gå till. Ni går igenom eventuella komplikationsrisker och vilket resultat du kan förvänta dig.

Innan behandlingens början lokalbedövas de berörda områdena, men ansiktslyft med trådar är ett relativt smärtfritt ingrepp. Med hjälp av tunna nålar förs trådarna in under din hud och placeras på exakt rätt ställe för att uppnå den effekt du vill ha. Trådarna kan sedan dras åt och anpassas efter dina önskemål innan de klipps av.

Du kan under tiden följa behandlingen i en spegel för att se om du är nöjd. Din läkare kan anpassa resultatet åt dig under ingreppet. Behandlingen tar ungefär 30-60 minuter beroende på vilket område som du vill behandla. Direkt efter avslutad behandling bokar vi in ett kostnadsfritt återbesök två veckor senare.

Kvinna får trådlyft

Vårt skickliga team ger dig de resultat du söker

Vårt erfarna team på Estetikcentrum finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska frågor och behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om trådlyft på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om trådlyft nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Innan man genomgår en trådlyftsbehandling bör man tänka på att välja en kvalificerad och erfaren läkare eller skönhetspecialist, förstå vilka resultat som kan förväntas och vilka eventuella risker som följer med proceduren samt ha realistiska förväntningar på resultatet.

Därför erbjuder vi alltid en konsultation med den specialistsköterska eller tandläkare som utför behandlingen.

Priset för trådlyft beror på antalet trådar och behandlingens omfattning. Du får ett exakt pris efter din konsultation.

Konsultation trådlyft: 490 kr

Ansiktslyft: 19 000 kr

Foxy eyes: 5900 kr

Pannlyft: 7900 kr

Dubbelhaka: 7900 kr

Kindlyft: 7900 kr

Halslyft: 7900 kr

Marionettlinjer: 7900 kr

Käklinje/midfacelyft: 15 000 kr

Näsa: 5900 kr

Hamsterpåsar: 7900 kr

Ögonbrynslyft: 5900 kr

Monotrådar per område: 2500 kr

Pris enstaka trådar: 300-1 000 kr

Vissa patienter kan uppleva ett visst obehag när trådar med hullingar används vid en trådlyftsbehandling. Dock bedövas området innan behandlingen utförs, vilket minskar obehaget. Nålen som används är mycket tunn, vilket gör att stickandet i huden ofta inte är kännbart. Trådarna bryts ner efter cirka två månader.

 
 

Efter en trådlyftsbehandling bör man undvika att konsumera alkohol, sola eller utsätta kroppen för högre temperaturer, till exempel bastu eller långa, varma duschar. Man bör även undvika stressiga situationer för kroppen och hård träning i minst 2 dygn efter behandlingen. Det är viktigt att ge kroppen tid att återhämta sig för att uppnå bästa möjliga resultat.

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Trådlyft?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?