Prostrolane fat burner
på Estetikcentrum

kvinna utan dubbelhaka efter prostrolane fat burner

Prostrolane Fat Burner är en injektionsbehandling som stramar upp och reducerar fett på utvalda platser utan kirurgiska ingrepp. Perfekt för ställen som är svåra att nå med träning, såsom haka eller kinder.

Prostrolane fat burner i Malmö

Vill du eliminera dubbelhakan eller ta bort oönskat fett på kinderna? På Estetikcentrum i Malmö erbjuder vi en säker och effektiv injektionsbehandling som heter Fat Burner (Prostrolane). Behandlingen ger en uppstramande och fettreducerande effekt utan behov av kirurgi. Punktbehandla dina problemområden och få mer definierade ansiktskonturer.

Fat Burner (Prostrolane) verkar effektivt på alla typer av fettlager och celluliter vilket gör behandlingen till en fantastisk möjlighet för dig som kämpar med de där sista områdena som är svåra att nå med träning. Fat Burner (Prostrolane) är en unik behandling för att punktbehandla envisa fettdepåer.

Boka en konsultation för att se hur behandlingen kan hjälpa dig!

Snabbfakta

5/5
”Så oerhört professionell, duktig & trevlig. Jag kände mig sedd & lyssnad på. Därav så trygg i Saras händer! Nu har jag gjort min behandling & är supernöjd!”
– Chickie

Injektionsbehandlingar Estetikcentrum

Fat Burner (Prostrolane) 3 200 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Basundersökning: 30 minuter

Allmäna Tandvårdsstödet

Använd ditt ATB på ditt besök

Sjusköterska utför prostrolane fatb burner behandling på patiten i Malmö

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet av injektionsbehandlingar.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

Hos Estetikcentrum används alltid CE-godkända produkter av internationellt erkända varumärken.

Efter din behandling bokas ett kostnadsfritt återbesök in för att se att din behandling har gett dig de fina resultat du sett fram emot.

Kvinnlig överkropp skulpterad med Prostrolane Fat Burner

Fördelar med Prostrolane Fat Burner

Låter det som en dröm att kunna bli av med oönskade fettdepåer utan kirurgi? Nu kan du det! Vi kan behandla:

Fat Burner med Prostrolane är en behandling som kan genomföras på de flesta personer som vill minska fett på specifika områden i kroppen utan att behöva genomgå ett kirurgiskt ingrepp. Boka en konsultation så hjälper vår sjuksköterska dig.

Så går det till med Prostrolane Fat Burner

Fat Burner (Prostrolane) innebär att en gel injiceras i det område där fettvävnaden önskas minskas. Gelen består av naturligt aktiva ingredienser och inkluderar hyaluronsyra och fyra olika cellkommunicerande peptider.

Du kommer till oss för en konsultation där du och din behandlande sjuksköterska går igenom din hälsodeklaration och hur din behandling kommer att gå till. Ni går igenom eventuella komplikationsrisker och vilket resultat du kan förvänta dig.

Innan behandlingens början lokalbedövas det berörda området, men det är ett relativt smärtfritt ingrepp. Under behandlingen injiceras en gel som reducerar fettceller och på det viset minskar fettvävnaden i det injicerade området. Dessutom främjas kollagenproduktionen, vilken stramar upp huden och återställer hudens fasthet. Huden kan annars kännas slapp efter en snabb fettreducering. Gelens sammansättning består av naturligt aktiva ingredienser såsom hyaluronsyra och fyra olika cellkommunicerande peptider. Injektionerna är smärtfria, men bedövningssalva kan användas vid behov. Behandlingen tar ungefär 25 minuter beroende på område. Direkt efter avslutad behandling bokas det in ett kostnadsfritt återbesök två veckor framåt.

Ansikte med skarpa konturer efter prostrolane ansiktsbehandling

Våra skickliga injektionssköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska frågor och behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om fettreducering på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på
040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om fettreducering nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Till skillnad från andra behadlingar reducerar Prostrolane Fat Burner storleken på fettceller och förstör dem. vilket leder till minskade fettdepåer på lång sikt. Du får ett snabbt och effektivt resultat som håller – om du kombinerar det med en hälsosam livsstil och en bra kost.

Priset för behandligen beror på antalet behandlingar din sjuksköterska rekommenderar. Du får en rekommendation på antalet förväntade behandlingar efter din konsultation.

Konsultation trådlyft 290 kr

Prostrolane Fat Burner 3 200 kr

Paketpris Prostrolane Fat Burner 3 st behandling 8 499 kr

 

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Vissa patienter kan uppleva ett visst obehag, men om du önskar kan i använda bedövningssalva på området innan din behandling.

Efter injektionerna masseras området för att sprida gelen jämnt. Du kan förvänta dig att bli rödaktig under ett par timmar och kan få enstaka blåmärken efter nålsticket. Synliga resultat kan ses efter ungefär två behandlingar. Fettreduktionen påbörjas efter första behandlingen. Antalet behandlingar som behövs varierar beroende på området och livsstilen, men åtminstone två till tre behandlingar rekommenderas. Detta kan variera mellan individer. För att undvika att bakterier tränger in under huden, undvik make-up eller hudlotion i det behandlade området i 72 timmar efter behandling. Tvätta området som vanligt enligt din egen hudvårdsrutin utan att behöva massera området ytterligare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Prostrolane fat burner?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?